Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość micha lina

ruch kobiety

Polecane posty

Gość micha lina
czy ja wiem czy poeci, naukowcy mają lepiej... dla mnie nie bardzo a od wojskowego bym uciakala jak najdalej. jakos nie moje swiaty a wojskowi podobno maja troche poprzkeladane w glowie przez prace tak jak policjanci. ja mysle, ze kobiety nei zaczepiaja mezczyzn bo maja mniej pewnosci siebie niz mezczyzni. to wlasnie wszystko w tym ze czlowiek pewny siebie robi to na co ma ochote i nie zastanawia sie co inni pomysla o tym. potrafi tez tak zagadac ze nie zrobi z siebie dziwaka nawet jak nie bedzie w typie tej drugiej oosby.

Gość gość
masz rację

Gość gość
"gość kazdy facet powie, ze kobiety powinny podrywac i kazdy, ktory jest podrywany przez kobiete, tej kobiety nie bedzie szanowal. tak juz jest. Takie poglądy to mają chłoptasie z gimnazjum. A ty pytałaś o facetów. Trzeba zacząć od tego, że faceci na pewno nie lubią pustych i roszczeniowych księżniczek, które nigdy nic od siebie nie zrobią, bo przecież "nie będą się narzucać". No widzisz, ja nie jestem ani chłoptasiem, ani z gimnazjum, ani tez księżniczką. Dwa razy odważyłam się zrobić pierwszy krok wobec mężczyzny, który mi się podobał. Pierwszego znałam dłużej i wyraźnie widać było, że za mną biegał, ale wciąż nie zapraszał. Więc zaprosiłam go ja i jeszcze na tym samym spotkaniu...poszedł do innej. Potem poznałam miłość swojego życia, nikogo jak jego nie kochałam i tak nie pokocham, idealnie do siebie pasowaliśmy, doskonale się rozumieliśmy. Ja go zaczepiłam i w końcu też poszedł do innej. Nigdy mi się nie zdarzyło, żeby jakikolwiek inny mężczyzna, który sam mnie zaczepił, poszedł potem do innej, tylko ci, wobec których ja wykazałam inicjatywę. Ci, którzy sami mnie poderwali, nawet jeszcze za każdym razem po rozstaniach do mnie wracali, a tych zaczepionych przeze mnie więcej nie widziałam. Dlatego nie pisz bzdur.

Gość gość
"gość kazdy facet powie, ze kobiety powinny podrywac i kazdy, ktory jest podrywany przez kobiete, tej kobiety nie bedzie szanowal. tak juz jest. Takie poglądy to mają chłoptasie z gimnazjum. A ty pytałaś o facetów. Trzeba zacząć od tego, że faceci na pewno nie lubią pustych i roszczeniowych księżniczek, które nigdy nic od siebie nie zrobią, bo przecież "nie będą się narzucać". No widzisz, ja nie jestem ani chłoptasiem, ani z gimnazjum, ani tez księżniczką. Dwa razy odważyłam się zrobić pierwszy krok wobec mężczyzny, który mi się podobał. Pierwszego znałam dłużej i wyraźnie widać było, że za mną biegał, ale wciąż nie zapraszał. Więc zaprosiłam go ja i jeszcze na tym samym spotkaniu...poszedł do innej. Potem poznałam miłość swojego życia, nikogo jak jego nie kochałam i tak nie pokocham, idealnie do siebie pasowaliśmy, doskonale się rozumieliśmy. Ja go zaczepiłam i w końcu też poszedł do innej. Nigdy mi się nie zdarzyło, żeby jakikolwiek inny mężczyzna, który sam mnie zaczepił, poszedł potem do innej, tylko ci, wobec których ja wykazałam inicjatywę. Ci, którzy sami mnie poderwali, nawet jeszcze za każdym razem po rozstaniach do mnie wracali, a tych zaczepionych przeze mnie więcej nie widziałam. Dlatego nie pisz bzdur.

Gość gość84
Znów stereotypy. K...... każdy jest inny. Jeden będzie chciał, żeby go poderwała jakaś fajna dziewczyny (ale warunek: musi być fajna dla niego, musi się mu podobać), inny zaś nie będzie z tego zadowolony. Koniec i kropka.

Gość gość
To że od ciebie odchodzili to nie była kwestia tego kto kogo zaprosił, tylko tego, że coś im w tobie nie pasowało. Nie dopisuje sobie ideologii do tego. Jak dziewczyna jest fajna, nie ma kompleksów, a chce sama sterować swoim życiem, to nie będzie miała problemów by sama sobie wybrać tego, który ją interesuje. Księżniczki są nudne i bierne, potem są takie też w życiu, więc po co fajnym facetom takie puste lale.