Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet z ktorym pisze od miesiecy dzisiaj mi powiedzial ze ma zone

Polecane posty

Gość gość
zapomnial ze ma zone - dobre :D

Gość gość
to sie niestety zdarza

Gość gość
poleciała na dupka a d**ek ma żonę d**ek kręci z dwoma a dobrzy faceci są sami :P

Gość gość
no coz,czasami tak mam ze nie moge sie powstrzymac

Gość gość
bo dobrzy faceci są nieśmiali a źli mają więcej tupetu, bo już przez randki itd przechodzili, więc wiedzą co i jak i szturmują

Gość gość
Mnie przytrafiła się podobna historia. Ponad pół roku utrzymywałam znajomość internetową z facetem który był na misji w Afganistanie do momentu kiedy miał wrócić do kraju i oczywiście miało dojść do tak długo wyczekiwanego spotkania w realu. Facet był idealny tzn na takiego się kreował, absolutne przeciwieństwo mojego poprzedniego chłopaka. Przez cały ten czas twierdził, że będąc na misji nie ma innej możliwośc***oznania dziewczyny tylko poprzez internet i że po powrocie do ojczyzny ma marzenie aby ktoś na niego czekał. Ktoś z kim stworzy wspaniały i trwały związek itp. Wspaniała sielanka trwała do momentu jego powrotu z misji i wtedy .... czar prysł. Przysłał sentymentalnego smsa na zakończenie "trwałego i szczęśliwego związku". Cóż facet miał już trwały i szczęśliwy związek a będąc w Afganie chciał się dowartościować i umilić sobie czas internetowymi romansami. Szkoda mi jego żony która z pewnością jest absolutnie nieswiadoma poczynań małżonka podczas jego wojskowych eskapad. Miałam nawet pomysl aby wykorzystać te foty, filmiki i inne dowody aby uświadomić jej z kim żyje ale stwierdzialm ze tak naprawdę to będzie cierpiała tylko ona i dziecko a przecież to nie jej wina ze ma meza lumpa. Ona czeka 9 miesięcy w kraju i caly czas zyje w niepewności o zdrowie i zycie meza a tymczasem on romansuje przez neta. Faceci to małe istoty i pozerzy którzy w wirtualnym świecie chcą być kimś innym niż są. A ja od tamtej pory zero jakichkolwiek znajomości damsko-męskich w necie. Pogodziłam się z moim dawnym facetem z którym bylam kilka lat i choć nie zawsze jest różowo to przypominam sobie tę niefortunną internetową znajomość i uświadamiam sobie że mogłam trafic gorzej. Dziewczyno czas jest najlepszym lekarstwem... na wszystko.

Gość gość
dzieki za wpis! kurcze ale historia tym bardziej przeraza to jacy sa faceci a na jakich sie kreuja......