Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama taka sama

Jak Wam minela niedziela

Polecane posty

Gość mama taka sama

Jaki nastroj towarzyszyl,uczucia,co robilyscie,jak spedzilyscie ten dzien? popiszemy?:)

Gość Mr Diodak
bylem na lodowisku :classic_cool:

Gość gość
nastrój beznadziejny

Gość 123mama123
hehe, ja z 15 lat nie bylam na lyżwach:D ale dzis mąż mnie namówił:D śmiesznie było, ale na szczescie wiecej bylo takich jak my(po 30-stce:D)

Gość gość
bo mój mężczyzna zaliczył mega mega podpadkę.

Gość mama to też kobieta
Pierwsze pół dnia w pracy, później obiad, zabawa z córką, tv, zakupy przez net, kąpiel córci, usypianie córci na szczęście szybkie, a teraz mamy z mężem czas wolny - lampka wina, może jakiś film :)

Gość gość
zdecydowanie grubsza sprawa, fochem to chyba trzeba zarzucić na tydzień lub dwa.. tylko, że jutro zajęcia w szkole rodzenia więc chyba będę musiała go znieść jesli dotrze tam po pracy. A poza tym to niedziela nudna i leniwa, no i nerwowa.

Do 10 leniwie :D Potem szykowanie obiadu , msza,obiad,kolęda i ploteczki przy kawie z przyjaciółką ;) A teraz cisza i spokój :D Dziecko - śpi Chłop - ogląda tv :classic_cool:

Gość gość
leniwy poranek, potem kościółek, obiad, basen, domowe ciasto, dzieci się pobawiły, mąż posiedział przed TV ja przed kompem. Zaraz idę się kąpać, maseczka na twarz i spać.

Gość gość
dobrze minęła - niedziela to dzień odpoczynku bo sobota to sprzątanie całego domu a w niedzielę zero sprzątania, więc po śniadaniu około południa ( bo z piżamy przebieraliśmy się dziś dopiero koło 11 ) oglądaliśm filmy na dvd bo nie było pogody na spacer, potem o 18 kościółek, potem małe zakupy w Biedronce i powrót do domku :)

Gość gość
Je,sli tak przestzegasz ten dzień odpoczynku to zakupó też nie powinnaś robić.Nie pomyślałaś,że panie w bierdonce też chciałyby mieć niedzielę dniem odpoczynku?