Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nutellka1993

Co mam z tym zrobić

Polecane posty

Gość Nutellka1993

Hej.Mam problem sercowy.Zatem sprawa przedstawia się tak...Nadal kocham mojego byłego chłopaka imieniem Mariusz.Przeżyłam z nim cudowne chwile,byliśmy razem krótko,4 lata temu,ale ja wciąż go kocham.To rozstanie zabiło mnie jako romantyczną,wierzącą w miłość kobietę.Stałam się myślącą tylko o jednym kocicą.Spotykałam się z facetami,których traktowałam przedmiotowo,były to krótkie,luźne znajomości.Chodzi mi tylko o fizyczność.Dlatego od trzech (z przerwami) lat spotykam się z takim kolegą,czyli T.:P Nawet raz spróbowaliśmy związku ale to nie było to..Na przestrzeni lat tej znajomości spotykałam się z innymi a nawet poznałam chłopaka,do którego nawet coś poczułam ale po miesiącu rozstaliśmy się,bo jego zazdrość mnie wykańczała.Dwa miesiące temu miałam swój pierwszy raz z T i od tej pory sypiamy ze sobą i tyle.Jest jeszcze jeden chłopak-M, z którym w wakacje się spotkałam i całowaliśmy się,ale on chce by coś z tego było.Chyba się we mnie zakochał.Sama nie wiem czy dać mu szansę...Moja sytuacja uczuciowa jak widzicie jest porąbana. :( Napisałam ostatnio do Mariusza na Fb i zaczął odpisywać ;-) Jednocześnie piszę o uczuciach z M,uprawiam seks z T ,i kocham Mariusza.Nie wiem,co mam z tym począć...Co o tym myślicie? Komu powinnam dać szansę? Może się nie wiązać i dalej chodzić na ero-randki z T...Chcę to zmienić,ale nie wiem jak.Boję się być odrzucona,zraniona.Boję się związać i nie wiem,czy mówić Mariuszowi o swoich uczuciach. :( Jak to rozegrać?Który ma odpaść? Proszę Was o pomoc!!

Gość gość
jakich uczuciach,ty nie znasz znaczenia tego slowa.