Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomóżcie wybrać obraz Matki Boskiej

Polecane posty

Gość gość
"a także informację dla innych w tym domu gości modlitwa." ?????????? Polska jezyka, trudna jezyka :O

Gość gość
a po wuj komu wiedzieć, że w domu gości modlitwa? :O

Gość gość
Ksiądz na kolędzie pochwali :o. Zrób sobie zdjęcie jak karmisz piersią, a nie.

Gość gość
Świadkowie Jehowy znają bardzo dobrze pismo św. a Kościoł Katolicki je sfałszował w katechizmie :classic_cool: wiem to bo przeczytałem biblię :classic_cool: i jestem mądry a ksiądz jest gupi i ma drogie auto to Kościoł kłamie.

Gość gość
oczywiście znam sie na egzegezie choć skończyłem ekonomię zaocznie w Brzusku Dolnym. Tak po cichu boje się diabła i piekła :(:(

Oczywiście, że ksiądz kłamie, a cały KK to bujda na resorach. Gdybyś miała pojęcie o historii swojego wyznania oraz choć raz przeczytała PŚ bez trudu byś to dostrzegła.

Gość Ludomiła nl
znam się na Kościele bo przeczytałam wszystkie ksiązeczki rozdawane przez Świadków Jehowy :classic_cool:

Gość Ludomiła nl
zbieram Fakty i Mity :classic_cool:

Gość Kiedyś a dziś
Kiedyś jak byłam mała t odosłownie leżałam w kościele plackiem. Ale jak zaczęłam dorastać to sama zaczęłam dochodzić do wniosku że Kościół katolicki to to taki marketingowy stwór, który promuje bzdury i bujdy na zawołanie i wciska ludziom to, co kościołowi pasuje, jednocześnie pilnując swoich własnych interesów i dóbr. Wierzę w Boga.Nie jestem protestantką. Nie przynależę do żadnego innego kościoła i czasami moja stopa staje w katolickim kościele. Ale Kościół jak całość wzbudza raczej moje obrzydzenie niż podziw. Nikt tak nie przyczynił się w ostatnich latach do niszczenia wiary jak właśnie Kościół.

Gość gość
forumowe pustaki nie umieją dodać "że"

Gość kazimierz z Brzozowa
a kupę jesz?

Gość gość
wy za to możecie powiesić sobie zdjęcie hamburgera i pudełka z mlekiem Bebiko :O

Ja sobie mogę powiesić w domu nawet obraz Andy'ego Warhola. Wy za to jesteście śmieszni. Nie macie pojęcia o własnym wyznaniu, wierze. Jedna osoba powiedziała, że katolicyzm to wyznanie dla ludzi, nie potrafiących samodzielnie myśleć. I to prawda.

Gość ateista z urodzenia
Zwątpiłem w boga bo modliłem się oczekoladę i nie dostałem.

Gość gość
kup IKONE dobrze wygladaja w nowoczesnych wnetrzach

Gość Ludomiła nl
bóg obdarzył mnie darem wiedzy o cudzej wiedzy, jestem Eliaszem i Danielem w jednym i to z c**ką :classic_cool:

Gość jhkjhk
czyżby Bóg miał matkę ? On istnieje od czasu niezmierzonego po czas niezmierzony owszem Jezus miał matkę - Marię

Gość jhkjhk
dywaguję z tatą na temat Soboru Efeskiego choć nie mam górnej jedynki :classic_cool:

Gość gość
w piśmie świętym jest wyrażnie napisane zeby nie wielbiła obrazów i przed nimi nie klękała. na cholere ci bałwan matki boskiej? jak Bóg może mieć matke? jak modlisz sie do tej matki Boga to nie obrazasz samego Boga skoro ten mówił zeby wszystkie prosby zanosic bezposrenio do niego. Katolicy sa porąbani. Praktycznie zaden nie zna pisma świętego i nie zdaje sobie sprawy z tego ze wlasciwie blizej mu do satanisty niz do chrzescijanina. ignorancji na maksa. domyslam sie ze ten post to prowo ale takich inteligentnych inaczej i zwiedzonych jest najwiecej na swiecie.

Gość gość powyżej
pilnie analizuję pismo św. z pomocą braci ze zboru :classic_cool: umiem już pół księgi Rodzaju na pamięć :)

Gość gość
i jeszcze dodam ze trzeba byc juz kompletnie omamionym zeby nie widziec ze kazde objawienie tak zwanek MATKI BOSKIEJ jest niebiblijne i to moze byc tylko sam szatan we wlasnej osobie.

Gość gość
zeby robic podszywy trzeba miec chociaz pół mozgu. trzba byc inteligentnym :O spie...dalaj stąd praski głupku.

Gość gość powyżej
zapisuje sobie co ważniejsze wersety w takim granatowym notesiku

Gość gość
regularnie uiszczam dziesięciny :classic_cool:

Gościu z 15:34 masz rację. Ale widzisz już się pojawiają głosy, że jestem ŚJ. Otóż nie, nie należę do ich zgromadzenia. Zastanawiam się nad przejściem na protestantyzm, ale obecnie jestem bezwyznaniowa, choć wierzę w Boga i uważam się za chrześcijankę.

Gość hvgjhjj
nie drwij człowieku z człowieka I Boga , nie wierzysz to nie wierz , nie pomagasz to NIE PRZESZKADZAJ

Gość gość
Ludomiła, a skąd wiesz że akurat to co zwie się biblią to właściwe ksiegi objawione przez Boga?

Gość gość
Ohydne doje chcesz powiesić na ścianie w katolickim domu? Fujjjjj

Istnieje wiele ksiąg, które się nie załapały na "bycie" Biblią :). Myślisz, że o tym nie wiem. A Ty uważasz, że to nie jest objawione przez Boga i jedynie KK objawił prawdę? Przecież to co poustalali na swoich soborach to kpina. Kult MB, kult świętych, wymieszanie pogańskich zwyczajów ze chrześcijańskimi świętami, chrzest noworodków, itp. itd.

Gość hvgjhjj
świadkowie Jehowy są organizacja a nie zgromadzeniem