Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czytajcie

Polecane posty

Gość gość

Demonstrowanie swojej seksualności nie jest skuteczną metodą na zdobycie mężczyzny. Rzecz nie polega na tym, czy uda ci się go podniecić; to żadne osiągniecie. Równie dobrze może mu się to przydarzyć w trakcie jazdy na motorze albo przez sen. Nie chodzi o to, czy go podniecisz; sztuka polega na tym, żeby wciąż miał na ciebie ochotę, choć został zaspokojony. Inny błąd, jaki może popełnić kobieta, to opowiadanie o swoich kompleksach. Jeśli miła dziewczyna jest nadgorliwa, jej zachowanie mówi: „Nie mam wystarczająco dużo do zaoferowania, jestem do niczego”. Zołza przeciwnie, wysyła zupełnie inny komunikat: „Jestem kimś. Chcesz, bierz, nie chcesz, nie bierz”. (...) jeśli uganiasz się za nim w czarnej koronkowej koszulce, najpierw cię przeleci, a dopiero potem odfrunie. Każdy facet boi się tego, że po ślubie dziewczyna zetnie włosy, przybierze na wadze i przestanie dawać mu d**y. Kiedy kobieta jedzie w środku nocy spotkać się z mężczyzną, brakuje tylko neonowego szyldu na dac****ej samochodu: Z DOSTAWĄ DO DOMU. Kobieta poniża siebie samą, kiedy porównuje się z inną kobietą. Kobieta, która jest zbyt miła, studzi w nim cały zapał. Mężczyznę ogarnia znużenie, jeśli w osiągniecie celu włożył niewiele wysiłku. Kobietom od przedszkola robi się pranie mózgu, wmawia się im, że powinny być miłe. Mężczyzna zawsze będzie chciał tego, czego nie ma. Na początku miej oczy szeroko otwarte i pamiętaj o jednym: jeśli on palcem nie kiwnie, żeby ci zaimponować na etapie zalotów, pokazuje, że nie ma nic do zaoferowania w przyszłości. Nikt, w żadnej dziedzinie życia, nie szanuje darmochy ani jałmużny. Piękna kobieta może wydawać się mężczyźnie nieładna, jeśli jest zbyt niepewna siebie. Podwaliny związku buduje się od pierwszego dnia. „Powinien mnie akceptować taka, jaka jestem!”, mówi kobieta z gatunku zbyt miłych. Powinien cię akceptować? O nie, siostrzyczko. Puknij się w czoło. On powinien za tobą szaleć. Akceptacja nie ma z tym nic wspólnego. On akceptuje popychadło. A pożąda superbabki. Jeśli chcesz akceptacji, zgłoś się do jakiejś grupy wsparcia. Przysłowie mówi, że do serca mężczyzny trafia się przez żołądek. To prawda, ale nikt ci nie każe tyrać sześć godzin, żeby go nakarmić. Czy zje poza domem, czy kupisz coś na wynos, żołądek jest pełny i serce otwarte. Praktyczna zasada: jeśli dostanie coś ciepłego, będzie zadowolony. Cała reszta to niepotrzebny wysiłek. Zachowuje swoją niezależność. (...) Nie ugania się za nim. (...) Jest tajemnicza. (...) Zostawia go z poczuciem niedosytu. (...) Jest przy nim zawsze opanowana. (...) W pełni dysponuje swoim czasem. (...) Zachowuje poczucie humoru. (...) Ceni się wysoko. (...) Ma inne pasje poza nim.(...) Traktuje swoje ciało jak precyzyjnie wyregulowaną maszynę.

Gość spineczka86
długo nad tym myslałeś?