Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalhgjhk

Bardzo podoba mi sie ten Arab

Polecane posty

Gość gość
jedz jedz jak cie tam zg***** 50 na raz jak mięso to inaczej będziesz śpiewała suczko...a później polki drą ryja, że się je od zdzir wyzywa bo niby dlaczego.. Oto odpowiedzi!! jeżeli chodzi o faceta to taki sobie, widziałam ładniejszych POLAKÓW

Gość PIEKNY JEST
PIEKNY JEST szkoda ze w POLSCE takich facetow nie ma ..same buraki ,brudasy z brudem pod paznokciami...

Gość gość
naprawdę nie rozumiem czym się tak zachwycacie. facet jak facet. jak na araba ma dość pospolitą i infantylną urodę

Gość gość
Ma taki usmiech, ze aż mi się ciepło robi:) A tak na marginesie, to ciekawe ile ma żon? :)

Gość oijkn hlkjljl
Bardzo przystojny :)

Gość gość
Piękny Człowiek. Po prostu.

Gość gość
przeciętniak. i to jeszcze arab fuuu. na mojej uczelni są przystojniejsi.

Gość gość
To z wami jest coś nie tak. jak ktoś napisze, że brzydki to zaraz polskie patologiczne paniusie się rzucają. Nie każdej może się ten burak podobać. Jak dla mnie to nie ciekawy. Szału nie ma a i w gaciach mam sucho. Nie to co niektóre.

Gość gość
"To z wami jest coś nie tak. jak ktoś napisze, że brzydki to zaraz polskie patologiczne paniusie się rzucają. Nie każdej może się ten burak podobać. Jak dla mnie to nie ciekawy. Szału nie ma a i w gaciach mam sucho. Nie to co niektóre. " To S********J BRZYDALU:D

Gość Frministkaaajk
Dobra, badzmy szczerzy: Jest przystojny, bardzo przystojny.

Gość żadarmina
mi on się nie podoba, ale ja mam inny gust, natomiast musze przyznać ,że prezenterki ładne, zwłaszcza ta czarnowłosa, to one nie muszą chodzic tam w habitach? z drugiej strony nie chciałabym być tak sliczna jak ona, bo by mnie jeszcze ktoś porwał, dobrze,że jestem paszczurem :D

Gość gość
Jaki brzydali polska wydymana suko. Jestem atrakcyjna a faceci się ślinią na mój widać ale mam coś suko czego tobie brakuje KLASY łajzo Klasy, której ty polska szmato mieć nie będziesz nigdy hahahahahahaha arab fuj stać mnie na coś lepszego widać, że ty się zadowolisz byle czym hahahahaha

Gość gość
normalnie mam ochote na sex z nim

Gość lalalhgjhk
"Jaki brzydali polska wydymana suko. Jestem atrakcyjna a faceci się ślinią na mój widać ale mam coś suko czego tobie brakuje KLASY łajzo Klasy, której ty polska szmato mieć nie będziesz nigdy hahahahahahaha " Juz wszyscy wiemy, ze jestes brzydkim, z zakolami i zoltymi zebami polaczkiem cebulaczkiem :D Zaszczekaj..:)

Gość dywanem w morde
jako przecietny polak cebulakstwierdzam iż ten koleżka ma sympatyczną twarzoczaszkę ale nie wydaje mi się on jakoś przesadnie przystojny czy meski. ciezko mi to ocenić ale jakoś tak zniewiściale wygląda. jest hmm bardziej ładny czy przystojny. kobietom może się podobac , tu leca teksty o arabach ale wyobraźmy sobie że niemialby tej czapeczki na głowie i nie odzywałby się - niewiadomo by bylo ze to arab. np na filmie czy foto byłaby sugestia ze z hiszpanii... ps/ zawistne posty facetów z cebulandii to na kafe norma:D

Gość gość
Widac, ze jest Arabem. Hiszpanie maja jednak inne rysy i troche jasniejsza karnacje. I zgadzam sie z opinia powyzej, ze jes bardziej ladny niz meski. Chociaz, trzeba przyznac, ze ma sliczna buźke.

Gość gość
Ma dobre, łagodne spojrzenie i słodki uśmiech.

Gość gość
Autorka to worek na spermę. Lądujcie w nią a będzie wam wdzięczna bo nikt takiej brzydkiej nie chcę:) Co do zdjęcia to pomarzyć dobra rzecz dziecino bo nawet taki arab by na ciebie nie spojrzał taka brzydka jesteś. A coś mi się wydaje i śmierdzisz transwestyto!!! a facet arab na pedała mi nie wygląda. Cóż się dziwić małolacie pisze na kafe, szuka zdjęć na necie bo w realu nikt jej ****** nie chce.

Gość gość
Przystojny facet, to nawet w bialej sukience dobrze wyglada :D

Gość gość
20.01.14 tylko sie nie zesraj z zazdrosc****sztecie

Gość TruskawkowyBalsamDoUst
Dawno nie widzialam tak ładnego goscia. On jest z Arabii???????

Gość gość
hahaha na tym wideo z prezenterkami jest bardziej zakryty od nich. myslalam, ze to kobiety musza a tu prosze :D

Gość gość
generalnie jak sie tak patrze ta ten filmik, to arabowie to calkiem ladna rasa, nie? Te prezenterki tez sa ladne, w szczegolnosci ta z czarnymi wlosami. Chyba ze wybrali takich ladnych do studia

Gość gość
"hahaha na tym wideo z prezenterkami jest bardziej zakryty od nich. myslalam, ze to kobiety musza a tu prosze smiech.gif " One mu pewnie jeszcze pod koniec, kiedy juz nie nagrywali, spuscily niezly lomot ;)