Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet18972

Nie mam z kim isc na wesele

Polecane posty

Gość gość
koleżanki*

Gość gość
ja chetnie bym poszła

Gość martujswq
ja często chodze po weselach i widze czasami takie sieroty które przychodzą sami

Gość gość
gość a ile masz lat i skad jestes ? to ja pisałam, mam 23, Małopolska hehe ale raczej nie jestem zwolenniczką takiego znajdowania towarzystwa na wesele.. trochę strach :)

Gość gość
lepiej samemu jak z byle kim

Gość gość
nie ma sie czego bac, najwyzej Twoj towarzysz zarzyga sie i będzie spał pod stołem :D

Gość gość
gość naprawde nie masz żadnego kolegi którego mogła byś zaprosić jako swoją osobe towarzyszącą? A to do kogo było, do autora czy do mnie bo potem poprawione na koleżankę? Bo jeśli o mnie chodzi to tak, naprawdę, zawsze miałam grono kolegów a nagle patrzę a tu głównie z dziewczynami się przyjaźnię, znam kilku takich, co by się nadali, ale jak mówię albo zajęci, albo mam inne powody żeby ich nie zapraszać.. wiecie jak jest, ktoś sobie zrobi nadzieję i będą kwasy. A znowuż odzywać się do starych znajomych tylko po to, i nagle wyskoczyć z weselem to też trochę nie wypada. Coś tam wykombinuję tylko śmiać mi się chce że do takiej sytuacji doszło :P

Gość gość
zarzygać to się może i kolega co poniektóry :P Nie no żarty żartami ale, no właśnie, dlaczego osoby które idą same uważa się za sieroty, nie rozumiem, może właśnie nie mają ochoty iść z "byle kim", cóż to za rygor, że trzeba mieć partnera. Jak się było małym to nie było takich problemów, tylko sobie człowiek hasał z innymi dziećmi i balonami rzucał, a potem w kimono nad tortem i do domu :)

Gość gość
zarzygać to się może i kolega co poniektóry jezyk.gif Nie no żarty żartami ale, no właśnie, dlaczego osoby które idą same uważa się za sieroty, nie rozumiem, może właśnie nie mają ochoty iść z "byle kim", cóż to za rygor, że trzeba mieć partnera. Jak się było małym to nie było takich problemów, tylko sobie człowiek hasał z innymi dziećmi i balonami rzucał, a potem w kimono nad tortem i do domu usmiech.gif

Gość gość
ja mam ten sam problem