Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak okresu w 45 dniu cyklu wynik testu ciazowego negatywny

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny co jest grane nigdy tak nie mialam, dzisiaj robilam test I negatywny piecze mnie cos w lewym jajniku teraz, piersi nabrzmiale I troche obolale, nudnosci, slabo mi czasami, czesto sikam I spiaca jestem ale czemu nie mam okresu? czy to moze ciaza pozamacziczna? Nie jest mozliwe aby w 45 dc test nie wykryl prawidlowej ciazy prawda? Jakbym byla w prawidlowej ciazy to odrazu pokazalyby sie dwie kreski, a jak z pozamaciczna, kurcze boje sie

Gość gość
teraz dzwoniłam do ginekologa powiedziała że jak za tydzień okres się nie pojawi przyjdź po luteinę, powiedziałam jej że po pięciu godzinach kreska wyszła druga widoczna dlatego kazała poczekać jeszcze tydzień bo na początku kazała odrazu przyjsc po luteine a jak usłyszała o tej kresce po paru godzinach to kazała poczekać tydzień, co o tym myslicie jest szansa na ciaze

Gość gość
Nikt nie pomoze?

Gość gość
Po tylu godzinach test jest niewazny i wyniku nie bierze sie pod uwage. Idz na bete,wynik masz tego samego dnia lub na drugi dzien i 100% pewnosci

Gość gość
gdybyś była w ciąży pozamacicznej to test wyszedłby pozytywnie, jak ktoś słusznie napisał- idź na bete, jeśli wyjdzie ciaża, to powtórz badanie p 48 godz. żeby sprawdzić czy przyrost jest prawidłowy