Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co chce tym osiaganc

DZIWNE zachowanie faceta co mu to da co chce tym OSIAGNAC

Polecane posty

Gość Co chce tym osiaganc

Wczesniej spotykalam sie z facetem niby na niezobowiazujacy sex ,Ja rowniez nie chcialam wchodzic w dalsza relacje..klocilismy sie wracalismy ,obecnie jest to dluga rozlaka brak jakiegokolwiek kontaktu,nikt sie pierwszy nie odezwie w normalny sposob...Ale on czasami potrafi dzwonic do mnie jak jest troche podpity i szuka kontaktu wydzwania,nawet w nocy o 1 potrafi mi wyslac smsa zadzwonic,jednak Ja milcze nie odpowiadam na smsy ,ani nie odbieram telefonu od niego ,nawet jak zadzwoni z zastrzezonego ,jak odbiore uslysze ,ze to on rozlaczam sie.. Pytanie ,dlaczego nie zadzwoni on normalnie jak nie jest calkiem trzezwy itp pod zadnym wplywem jakis srodkow..?? tylko jaj wypije , wroci nad ranem z imprezy jakiejs, to probuje sie ze mna kontaktowac, wydzwniac po nocaach? dlaczego normalnie jak czlowiek w normalnej porze dnia , nie zadzowni zapyta sie co slychac ,badz umowic sie na sex ,ale w normalny sposob ,a nie pod wplywem alkoholu badz czegos tam ... ?? Nie rozumiem tego dlaczego tak postepuje ,skad to sie bierze,jaka przyczyna?

odwaga. ... problem ma z odwagą. Pewnie ty zaczęłaś waszą znajomość. Pewnie ty zakończyłaś... Pewnie sama ty musisz się z tym uporać.

Gość Co chce tym osiagnac
nie zaczelam zanjomosci ,na sile wrecz sie przyplatal" lazila za mna,pozniej olewalam ,pozniej on olal...obrazal mnie powyzywal ,klocilismy sie ...pozniej cisza bez odzweu ani on ani ja.. a teraz takie zachowanie z jego strony..?

Pamiętajmy, że życie składa się z marzeń... a w tych marzeniach nie muszą być wszyscy.

Gość smutne to poszukiwanie milosci
tak ale on na codzien niby udaje takiego pewnego siebie odwaznego ooh ahh wrecz macho... a teraz nie potrafi do mnie zadzwonic umowic sie nawet na sex normalnie o normalnej porze,bez wypicia procentow??? dlaczego ?

Gość gość
Ma od tego inne "przyjaciółki". Nie lataj za facetem będziesz miała większą dumę.

Gość gość
Dałaś d**y za darmo, czego oczekujesz?

ja nie latam za nim nigdy za nim nie latalam to on za mna,ale zastanawia mnie dlaczego nie jest w stanie zadzwonic normalnie jak czlowiek do mnie porozmawiac,normalnie umowic sie na sex ??? tylko dzwoni wtedy gdy cos tam wypije .z czym ze on rzadko i malo pije ...

i tylko jak jest w takim stanie troche podpity cz pod wplywem czegos tylko wtedy dzwoni potrafi nawet w nocy o godzinie 1...czy wyslac smsa,ale ja nie odbieram nie odpowiadam ,dlaczego tak robi jaka przyczyna ,czy nie moglby normalnie zadzwonic???

wiec dlaczego tak postepuje a nie inaczej?