Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczegotakjest

Dlaczego moje 9 miesięczne dziecko ciągle je w nocy co 2 godziny

Polecane posty

Gość dlaczegotakjest

no kurde choćby noworodek ... Mam już dość bo pracuje, wstaje o 4.15 żeby na 6 do pracy zdążyć a tu pobudki o 00, 02,04 a czasmi mu się coś poprzestawia i obudzi się o 03.40 jak ja o 04.15 wstaje już do pracy. Nawet nie chce mi się opowiadać jak bardzo jestem wykończona. Całe macierzyństwo mi obrzydło, dziecko stało się dla mnie problemem a nie radością. Codziennie łykam po kilka tabletek przeciwbólowych bo po prostu łeb mi pęka z tego przemęczenia. Jestem już zdesperowana. Myślałam już nawet żeby mu coś dać na spanie jakieś rozkruszone tabletki albo coś. Jestem naprawde zdeterminowana. Jeśli mi ktoś nie pomoże to samobójstwo popełnie słowo daję... :(:(:(

Gość gość
piersia karmisz?

a jak karmisz mm czy piersią?? Moja przestała sie budzić w nocyu jak wyjechałam i nie było mnie trzy noce.

Gość dlaczegotakjest
butelką. Zagęszczanie mleka kleikiem nic nie pomaga. Kaszą manną też zagęszczałam, było tak gęste że ledwo to ciągnął przez smoczek a i tak sie obudził po 2 godzinach z żądaniem butli... Wypija tylko po 120 mll mleka na jedno karmienie a jak jest zagęszczone to 50 ml wypije i koniec. W ciągu dnia za to potrafi nie jeść 4 godziny.

Gość gość
musisz go przetrzymać i więcej dawać jeść w dzień no i porządną butlę na noc, tak po 23

Gość dlaczegotakjest
dawałam już porządne kolacje, próbowałam dawać więcej w dzień ale wszystko na nic. Chyba naprawdę do przetrzymam 3 noce może w końcu zacznie więcej jeść w dzień...