Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja miała SPONSORA

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem od ponad roku, planujemy swoją przyszłość i tydzień temu się wydało... Sama mi się wygadała z płaczem, ten gość znalazł ją na portalu społecznościowym, już nie wiem czy ją szantażował czy co, ale widać że bała się że dowiem się z drugiej ręki. Kocha mnie i chce ze mną spędzić życie, a ja nie wiem co teraz robić, już tydzień się do niej kompletnie nie odzywam mimo że zalewa wiadomościami wszystkie możliwe środki przekazu. Przyznała mi się że zawsze miała fantazje o przystojnym kolesiu w średnim wieku który jej płaci za seks i trafił się taki jeden. Na początku myślała że tylko z nim będzie pisać, może spotka się raz na kawę, no ale tak się to potoczyło że ich znajomość trwała 3 miesiące oczywiście była restauracja, kino , seks itd. Zrezygnowała bo jak powiedziała czuła się zepsuta i zdruzgotana moralnie. Najgorsze jest to że ona podaje na typ takiej grzecznej dziewczyny o której nikt by w życiu w ten sposób nie pomyślał, a tym bardziej ja. W domu też nie miała źle, głód jej nie groził, zwykła przeciętna rodzina bez patologii. Po prostu chciała spełnić swoją fantazje i co najgorsze on był jej pierwszym i oprócz mnie z nikim więcej tego nie robiła. Jestem załamany, nie wiem co mam robić. Kocham ją ale raczej nie będę potrafił być z kimś kto jest w stanie sobie pozwolić na takie poniżenie. Nawet nie wiem czy potrafiłbym po tym jej zaufać. Ale sobie wpadłem.

Gość gość
masakra

Jeśli to nie prowokacja, to dupa wołowa jestes i tyle!:O 3 miesiące sie spotykała ze starszym facetem... ale tragedia!:O Otrząśnij się troche czlowieku, bo wstyd przynosisz sobie i krzywdzisz tą biędną dziewczynę.:(

Gość gość
wszyscy się sprzedajemy,codziennie.Taka prawda Ładnemu łatwiej zgrzeszyć

Gość gość
gdybym była facetem, nie chciałabym być z taką dziewczyną. ale autorze - rób co chcesz.

A pewnie miała 10 i grała w p****lach z psami...:O Ludzie jaką wy macie sieczke w głowie i chorą wyobraźnie, to rece opadają...:O

Gość gość
Czy ty jesteś normalny? :D ogarnij się dzieciaku, życie to nie bajka, pieniądze są potrzebne.

Gość gość
"wszyscy się sprzedajemy,codziennie.Taka prawda Ładnemu łatwiej zgrzeszyć" co za bzdura :o wszyscy codziennie dajemy doopy za kasę, tak?

Gość gość
Tak dajemy za kasę lub nie za kasę, święci nie jesteśmy.

Gość gość
Przynajmniej coś z tego miała. Z darmowej *****nki zostałby wstyd i płacz.

Gość gość
nie, k****a to jest właśnie dziewczyna autora tematu. nazywajmy rzeczy po imieniu.

Niby czego ma się wstydzic dupodajka? Chyba tylko ciemniackiego społeczeństwa.

Gość gość
No tak, chciałoby się taką biedną dziewczynę wykorzystać a tu... H*j ! :D

Gość gość
nie szczekaj,bo ci nie stanie i sprzedaj się za jabola,,, bo reszta za ...

Gość gość
Eluana - dlaczego to biedna dziewczyna? Tez jesteś d****** ze takiej bronisz? Dla mnie to normalne, że facet nie chce być z kims takim i współczuję mu sytuacji, bo jak bym się nie przemogła do kontynuowania związku

Gość gość
Nie szczekaj kmiocie szukający naiwnych dup za darmo. Za darmo umarło. Lepiej mieć układ, zapłacić niż taką dziewczynę ****** przez rok, obiecywać małżeństwo i zostawić jak śmiecia.

Dlatego, że nie lubie świetoszkowatych pajaców przywiązujących wage do spraw nieaktualnych. Gardzę

Gość gość
Eluana, rozumiem, że gdyby Twój facet kiedyś zg****ił kogoś - przypuśćmy 10 lat temu - też byś uznała to za nieaktualną sprawę? :D

No i słusznie by grała. Po co mówic prawde komuś kto na nią nie zasługuje?

Gość gość
Wymagacie piękna - piękno kosztuje :) Gdyby tego nie robiła na 100% znalazłby się h*j, który wykorzystałby ją za darmo. A można kulturalnie, zapłacić, mieć serwis i się rozejść w miłej atmosferze do domu. Najgorsze pomyje na biedne laski wylewają tacy i takie jak tu.. życia nie znający i wykorzystujący.

Porównanie jest nieadekwatne, ale calkiem możliwe. Zalezy od okoliczność.

Gość gość
Eluana Dla mnie to jest tragedia. Spotykać się można nawet ze starszym, ale nie za kasę. To się nazywa prostytucja, a ty pewnie sama tak robiłaś że jej bronisz. Bo nie wiem jak można bronić takie zachowanie i pisać wielkie mi halo... Gdzie jakieś zasady moralne. Każdy może sobie pisać że nic się nie stało, tylko ciekawe jakby was to dotyczyło bezpośrednio czy bylibyście tacy mądrzy.

Gość gość
Staszek bo najlepiej to wykorzystać d**ę za darmo :D i obiecywać cuda.