Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja miała SPONSORA

Polecane posty

Gość syn szamana
jsk pojmiesz sam siebie to pojmiesz cały świat, nie jest taki skomplikowany

Gość gość
Czy ja napisałem że mnie zdradzała? Prawisz jakieś teorie a nie umiesz czytać. Chyba to zdanie jest napisane oddzielnie. Najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem i dopiero pouczaj innych.

Gość gość
No właśnie nawet nie zdobyłeś się na głębsze zagłebienie w temat, poznanie przyczyn itp. Zostaw dziewczynę w spokoju, i tak jej się nie przydasz.

Gość gość
Życia nie znasz dzieciaku. Na serio są różni ludzie, rózne sytuacje poza czubkiem twojego nosa.

Gość darass
jak to sie mówi "cicha woda brzegi rwie"... taka panienka, ktora wyglada na szara gąskę ma w swoim towarzyskim CV takie historie. ciekawe jakie ma jeszcze fantazje bo jak widać po trupach, ale dopnie swego celu

Gość goscianka
Jestem kobieta, ale uwazam ze na miejscu autora nie chcialabym byc z taka laska. To ma swoja nazwe - prostytucja. Nie owijajmy w bawelne. Pieniadze za akt ktory powinien byc aktem milosci? Osobiscie niepozwolilabym sobie tak upasc, stac sie przedmiotem handlu. To upodlenie. Podziekuj jej za znajomosc.

Gość gość
Życia nie znasz dzieciaku. Na serio są różni ludzie, rózne sytuacje poza czubkiem twojego nosa.

Gość Semla
Ja jestem kobieta. Nie wiem, nie chce tej dziewczyny osadzac. Moze mloda byla, glupia. Popelnila blad. Moze zrozumiala i zaluje. Jednkaze osoby, ktore tu wolaja, ze nic sie nie stalo, niech sie zastanowia, ze to moze przeczyta jakas 18latka, ktorej daleko do dojrzalosci i ktora posilkujac sie takimi wywodami dojdzie do wniosku, ze prostytucja jest w porzadku. A nie jest!

,,Za chwilę to się tu jeszcze dowiem ze zdrada jest normalna.'' ,,Czy ja napisałem że mnie zdradzała? Prawisz jakieś teorie a nie umiesz czytać. Chyba to zdanie jest napisane oddzielnie. Najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem i dopiero pouczaj innych.'' Nie osmieszaj się, chłopczę.

Gość gość
Poważne wy macie zryte łby :D czasami to jest jedynym rozwiązaniem. Praca każda jak inna. Normalny jakoś to zaakceptuje dzieciak nie.

Gość gość
Do tych co piszą że życia nie znam. Wasze matki też tak robiły?

Ja uważam, że to co robiła, jest ohydne, ale przestała i to jest ważne. No i nie miało jej pół miasta, to też jakieś tam marne pocieszenie. Ile dziewczyn ma więcej partnerów za darmo, niż ta Twoja kurtyzana. Aczkolwiek jestem też zdania, że nie masz prawa mieć do niej żalu czy pretensji za to, co robiła, zanim Ciebie poznała. Jestem pewna, że też masz nieczyste sumienie i nie wszystko z Twojej przeszłości jest powodem do dumy. Być może robiłeś mniej inwazyjne rzeczy, których ona nie byłaby w stanie zaakceptować. Dlatego wychodzę z założenia, że współodpowiedzialność rozpoczyna się wraz ze związkiem. To co było wcześniej, było i już. Nie znała Cię, nie wiedziała, że Cię pozna. Zrobiła coś, czego się wstydzi i żałuje, sama się do tego przyznała, nie Tobie ją osądzać i rozgrzeszać.

Gość renehazahahazaha
Autorzy, ty masz chyba jakis problem ze soba. Szkoda tej dziewczyny dla Ciebie bo ty szukasz zwiazku z blona dziewicza a nie z czlowiekiem. Miala sex, bylo jej dobrze. A w malzenstwie gdy tylko facet pracuje to nie jest prostytucja? :-D Taki sam uklad, nie widze roznicy.

Gość gość
Jest normalna. Mówili, że do niczego się nie nadaję, w niczym nie jestem dobra to znalazłam coś dla siebie :) a krytykantom g***o do tego, było tak na mnie / o mnie nie mówić :D poważnie, to moja decyzja.

Gość gość
Eluana "Nie osmieszaj się, chłopczę." Jak nie masz nic ciekawego do napisania to zamilcz. Jesteś strasznie płytka, nie podajesz żadnych argumentów, a potrafisz tylko docinać nawet jak pokazałem twój błąd. Daruj sobie kolejne mądre uwagi bo więcej z tobą nie dyskutuję.

Gość renehazahahazaha
Poza tym powiedziala ci o tym. Tez mi wielkie ale, ze miala jakiegos faceta przez kilka miesiecy. Ty myslisz, ze chlopak ktory dziewczyne zaprasza tu i owdzie za sex nie placi? :-D Placi, tylko w inny sposob.

Gość gość
Prostytucja jest normalna.

Gość renehazahahazaha
Koniecznie znajdz sobie dziewice ktora pragnie cnote do slubu trzymac bo to jej najwiekszy skarb :-D Za 5 lat poczytamy o tym jaki jestes niespelniony bo zona chce sie kochac raz na rok i do tego na wznak pod koldra :-D

Gość gość
Eluana to utrzymanka, nie ma co z nią dyskutować.

Gość gość
A w malzenstwie gdy tylko facet pracuje to nie jest prostytucja? smiech.gif Taki sam uklad, nie widze roznicy. Żal mi Ciebie, skoro nie widzisz różnicy....widzę, że wszyscy tu są tacy wyzwoleni, życiowi, nowocześni.. Ech dzieci ;/ Prostytucja to syf zawsze, jeśli komuś to nie przeszkadza, to jego problem, ważne, że Autorowi przeszkadza. I rozumiem go.

,,Jak nie masz nic ciekawego do napisania to zamilcz. Jesteś strasznie płytka, nie podajesz żadnych argumentów, a potrafisz tylko docinać nawet jak pokazałem twój błąd. Daruj sobie kolejne mądre uwagi bo więcej z tobą nie dyskutuję.'' Ty jestes strasznie płytki, a ja dzisiaj nie mam cierpliwosci do głupoty... Nie popełniłam zdnego błędu. Sam napisałeś o zdradzie(ogólnie) tak jakby zdrada była porównywalna z przeszłoscią. Wcale z toba nie dyskutowałam, bo mi sie nie chciało.

Gość gość
Eluana, dawałaś za kasę, tak czy nie?

Gość G I
Wszyscy się sprzedają jak świat, światem. Nawe, jak słońce rano wstaje to weszło w układ z księźycem. Pytanie tylko,co i kto >ma do zaoferowania...

Gość gość
Wszyscy tacy święci, tylko przy każdej ulicy mniejszy lub większy burdel dobrze prosperuje. Ciekawe kto do nich chodzi, bo mnie się wydaje że często ci żwiętojebliwi mężowie.

Gość gość
tylko jej sprawa co robila w przeszlosci. ty mozesz ja tylko rozliczac z terazniejszosci. nie masz zadnego prawa do pretensji o nieaktuana przeszlosc. zadna madra racja nie stoi za toba. rzecz sie rozbija czy jestes prymitywny, czy nie? no i jakim jestes czlowiekiem? ale chyba nie najlepszym, skoro zostawilas ukachana z powodu nieaktualnej sprawy. skoro nie masz serca i empatii. jak nie umiesz kochac, to lepiej odejdz i nie krzywdz. kto inny pokocha.

Gość gość
tylko potem nie oczekuj, ze to serce i empatie ktos okaze tobie, sam tego dla najblizszej osoby nie masz, wiec sie nie domagaj od innych.

Gość gość
Serce, empatię? Przestańcie bredzić, ta dziewczyna z miłości do pieniędzy uprawiała seks.