Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta92

co mam zrobić

Polecane posty

Gość Aneta92

mam problem, otóż mam objawy ciąży, brzuch jest widoczny, nie mam miesiączki, mdłości, jestem senna. testy wyszły negatywne. boli mnie brzuch, a ginekolog odesłała mnie do domu. martwie się, nie wiem co robić. :(

Gość gość
nie mozesz jeszcze miec brzucha, co najwyzej wzdecia, za jakis czas jesli wciaz nie bedzie okresu powtorz test a jesli znow wyjdzie egatywny to z powrotem do lekarza

Gość Aneta92
Mama mi mowi że poczęłam z Ducha świętego, ale tata tylko się śmieje i mówi że "dobrze się pakowało" :O

Gość Aneta92
brzuch jest wypukły, mam kreskę od pępka w dół.

Gość Aneta92
14:36 to podszyw!!!

Gość gość
kreska od pępka pojawia się pod koniec ciąży. Jak test jest negatywny to nie ma ciąży. Chyba że urojona.

Gość gość
moze te wszystkie objawy od tego, ze za duzo o tym myslisz? ja tez tak nieraz mialam, mialam objawy ciazy a w niej nie bylam.

Gość Aneta92
nie pojawia się pod koniec ciąży, moja siostra miała od początku ciąży, do końca, po porodzie jeszcze troche ją miała.

Gość gość
"kreska od pępka pojawia się pod koniec ciąży. Jak test jest negatywny to nie ma ciąży. Chyba że urojona." Niekoniecznie, kolezanka robila test w 5 tygodniu, wyszedl negatywnie, miala nawe tlekkie plamienie, ktore odebrala jako okres, w 7 tygodniu dostala mdlosci i cos ja tknelo, zeby powtorzyc test. Ten juz wyszedl pozytywnie, byla w 7 tygodniu, wiec sama widzisz, ze sie zdarza.

Gość Aneta92
może tak, nie mam pojęcia. w każdym razie martwi mnie to.