Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wróżka gosława

cyganka powróży z kart

Polecane posty

Gość Murcuś 1993r
O jej dopiero teraz zauważyłam ten post:( myślałam że powróżysz mi no ale cóż:(

Marcuś nie bierz moich postów poowyżej do siebie bo nie chce nikogo obrazić ;) Te posty są do kilku prostaków którym sprawia satysfakcje wyzywanie kogoś i denerwowanie.

Gość martadellaaaa
Nie przejmuj sie, nie jestes zadna oszustka.

Gość martadellaaaa
Tez wroze z kart i tez kiedys kladlam tutaj karty - rowniez zostalam nazwana oszustka. Takze glowa do gory;-)

Gość gość
Kinga, 04.02.1986, czy znajdę miłość mojego życia w najbliższym czasie?

Gość Murcuś 1993r
O jej to fajnie:) wróżko nie przejmuj się tymi debilami co cie nazywają oszustką..wyżywają się na Tobie bo są anonimowi dlatego tak.. Ale nie odchodz od nas:) są tu osoby które są ci wdzięczne za wróżbe i którzy potrzebują twojej pomocy:)

Gość damiaweeennn
Damian, 10.07.1995 Witam Cie :) od ponad roku jestem bardzo szczesliwy w zwiazku. Czy powinienem sie oswiadczac? Czy ona jest odpowiednia? Czy bedziemy szxzesliwi?

Gość wrozka cyganka prawde ci moze
powie, tralalala Komu powrozyc no podawac date urodzenia imiona ...... Zycie to nie bajka, to jest bitwa i wszyscy przegracie :D Co jeszcze wam wywrozyc, bo kazdy glupi wie co Goslawa napisze hahahaha Goslawo lepiej chwyc sie porzadnego zajecia i przestan tymi bredniami, ktore tu plecisz krzywdzic ludzi . Diabel z ciebie, a nie wrozka :D

Gość gość
a wiec ja przypominam się Malgorzata 16.06.1982

Gość gość
Malgorzata-acha pytanie moje było jaka najblizsza przyszlosc. dziekuje

Gość gość
najblizsza przyszlosc-moze być takie?

Malgorzata twój partner będzie chciał dominować w związku a ty będziesz chciała znaleść znim wspólny język, szukać porozumienia. To ty będziesz musiała bardziej się starac żeby wasz związek był udany.

Malgorzata twój partner będzie chciał dominować w związku a ty będziesz chciała znaleść znim wspólny język, szukać porozumienia. To ty będziesz musiała bardziej się starac żeby wasz związek był udany.

Gość katja562
Katarzyna 17.04.1982 chcialabym spytac o zycie uczuciowe czy cos sie zmieni i czy bede miec kiedys dziecko

Gość gość
dziekuje za czas i wrozbe. nie chce zebys mi wrozyla ponownie ale czy widzialas mozliwe rozstanie?

Gość gość
Dorota 27.09.1976 Chcialabym wiedziec czy warto ciagnac obecny związek i jak ulozyc dalej wlasne życie

dziekuje za czas i wrozbe. nie chce zebys mi wrozyla ponownie ale czy widzialas mozliwe rozstanie - małgorzata??? zyli w waszym związku zle się dzieje? Bo mam negatywne karty. MAM PROBLEMY Z INTERNETEM. oDŁĄCZE GO NA 10 MIN MOŻE TO COŚ DA I SPRÓBUJE DALEJ WRÓŻYĆ

Gość katja562
:)

Gość gość
tak Malgorzata-no dokładnie jest jak powiedzialas. tylko nie wiem czy cos widzialas o rozstaniu czy nie, bo ja się nad tym zastanawiam no ale nie wiem jak będzie. ale mysle ze wrozysz dobrze, dziewczynie gdzies tam tez wywrozylas jaka ma sytuacje. ciężko zgadnąć. można wiedzieć jakie te karty tam były?

Gość gość
Monika 15.11.1989 Łukasz 30.09.1988 Co nas czeka w przyszłości? jak w naszym związku ?? i jak potoczą się nasze sprawy finansowe?? Z góry dziękuję :)

Gość gość
Dorota 270976

Gość Murcuś 1993r
To może mi wróżko powróżysz:) ja Jolka 13-12-93 on Miruś 15-05.92 czy wrócimy do siebie kiedyś i czy mnie nadal kocha

Mam problemy z interntem ale postarama się odpowiadać Malgorzata-karty pokazują ze ten związek będzie cię za dużo kosztował, widze u twojego męża sporo wad, karty niestety wskazują że związek pójdzie bardziej w kierunku rozstania

Mam problemy z interntem ale postarama się odpowiadać Malgorzata-karty pokazują ze ten związek będzie cię za dużo kosztował, widze u twojego męża sporo wad, karty niestety wskazują że związek pójdzie bardziej w kierunku rozstania