Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wróżka gosława

cyganka powróży z kart

Polecane posty

Gość gość
Dorota 270976 Zapomnialam dopisać

Gość gość
Wróżko, jak będziesz szła spać to daj nam znać, żebyśmy wiedzieli czy mamy czekać na "nasze" karty :)

Gość gość
czy umre niedługo? bardzo xle się czuję

Dorota270976 myślę że ten związek nie jest jednak zbyt korzystny dla pani,widze że jedna strona w związku jest bardziej zaangażowana od drugiej, widze ogólne problemy w związku i w przyszłości wrogość między wami. Ten związek nie jest udany

Gość Veronikaaaa
Przypominam o sobie :) Weronika 19.12.1991 i Jakub 22.05.1987 Czy pasujemy do siebie i stworzymy szczęśliwy związek?

Gość gość
Wrozko, wrozylas mi na swoim bloku i wyszlo na to, ze niby sie rozwiode z mezem, ale nic na to nie wskazuje, jestem w dlugoletnim malzemstwie, raczej dobrym . Wiec moze powrozysz mi co bedzie tego powodem ?

Gość gość
Wróżko dokonczysz jutro wróżyć ?

Gość gość
Nie masz co sie ludzic, ona nigdy nie dokancza wrozb z poprzedniego dnia . Ktos niezle ja tu rozszyfrowal i jaka zmiana , wrozby staly sie pozytywne :D oswiecilo Goslawe .

Gość gość
to ja Malgorzata 16.06.82 jaka zmiana? przecież mi wywrozyla nie z ciekawe relacje tylko ze to prawda, a najlepsze ze ja się nawet o relacje nie pytałam tylko o przyszlosc. jak ktoś ma pochrzanione to raczej dobrze mu nie wywrozy, prawda? jakos trafnie odpowiada zgodnie z prawda, watpie żeby zgadywala u każdego jego obecna sytuacje. nie podoba się wam to nie czytajcie

Gość gość
Droga wróżko. Pomóż nam ;) Damian 10.07.1995 i Paulina 18.12.1996 Czy dobrze, że bierzemy ślub? Co z dziećmi w przyszłości?

Gość Murcuś 1993r
Co ty chrzanisz?? Mi jak wróżka powróżyla to na samym wstępie spytała czy mój były chłopak jest na mnie zły co mnie zaskoczyło bo nawet jej nie napisałam czy to ja zerwałam czy on i dlaczego.. Więc ona umie wróżyć jak najbardziej! Jeszcze jak się sprawdzi to co mi wróżyla to już wogóle będzie extra..ale mam nadzieję że się sprawdzi:) więc nie wymyślaj głupot że jest oszustką itp bo to jest chamskie i niczego nie wnosi bo kto będzie chciał wróżbe to i tak będzie o nią prosił.. Więc jeśli spadaj stąd jak Ci się nie podoba.

Gość rtyuio
11-10-1973 czy warto otworzyc wlasny biznes i co z sytuacja rodzinna

Gość gość
Mi akurat nic sie nie zgadza to co napisala wrozka Goslawa . Powrozyla mi sukces zawodowy :), a ja nie pracuje i nie szukam pracy, wiec nie do konca jest tak jak piszecie, zreszta kazdy moze wierzyc w to co chce .

Gość gość
Agnieszka 03.08.78 Czy uda mi zajść w upragnioną ciążę i czy urodzę zdrowe dziecko?

wiesz każda karta ma kilka znaczeń w zależności od pytania. Z mojego doświadczenia wróżby z tarota sprawdzają się w 99-100% jeśli pytanie jest konkretne. Sukces zawodowy znaczy to samo co po prostu w twoim przypadku poprawa finansów, pokazała mi sie karta pieniędzy.

Gość gość
Pytam z czystej ciekawości z których Cyganów jest twoja babcia?

zresztą to że nie szukasz pracy to nie znaczy że za 6 czy 10 miesięcy nie znajdziesz się w takiej sytuacji że będziesz zmuszona jej poszukać. Opowiem wam przypadek mojej koleżanki, która obraziła się na mnie i powiedziała że gadam głupoty jak powiedziałam jej że rozstanie się z mężem. Mówiła że to jakieś bzdury bo są zgodnym i dobrym małżeństwem.Ale po około ponad roku odkryła że zdradza ją z koleżanką z pracy...

Gość gość
Pytanie, które zadałam chyba nie wymaga kart...

Gość gość
Oczywiście, że mówi i to bardzo dużo uwierz mi. Gdyby nie mówiło nie zadawałabym tego typu pytań :) wiesz tak się zastanawiam jak można wiarygodnie wróżyć przez internet i nie chodzi mi o twoje umiejętności tylko tak powiedzmy głośno myślę... :)

Gość gość
Wrozko Goslawo dziekuje za wyjasnienie, duzo mi to dalo bo naprawde mialam watpliwosci i nie wiedzialam co o tym mam myslec . Jezseli jeszcze tu zagladniesz to dziekuje i pozdrawiam Ewa

Gość Proszę o wróżbę
Ewelina 26.02.1985 Jak potoczy się moje życie zawodowe? Dziękuję

Gość gość
Joanna 30 maj 96 i tomasz 12 kwiecień93. Czy on coś do mnie czul? O co mu chodziło

Gość gość
Anna 28.07.1980 czy znajdę pracę? jaką? jak sytuacja w związku? co z domem rodzinnym? jeszcze mam pytanie o brata -Janusz 31.08.1972 jakie są jego zamiary względem rodzeństwa i mamy? Czy powinnam się go obawiać?

Gość gość
Ludzie nie piszcie gdy nie ma powiadomienia że wróżka ma czas i będzie teraz wróżyć... Bo ona pisała że na bieżąco tylko wróży.. Na te prośby gdy jej nie ma ona nie zwraca uwagi..

Gość gość
Wróżysz może?

Gość gość
Halo! Wróżko!