Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to chamidło

eks to chamidło

Polecane posty

Gość to chamidło

z nami ( ja i dziecko ) nigdy nie miał na wakacje ewen dwa dni nad Bałtykiem na koniec sierpnia bo taniej o feriach to wcale nie było mowy a z nową pindzią wakacje za granica , ferie w górach o naszym dziecku zupełnie nie pamieta - wcale sie juz nie liczy dla niego nowa żonka , nowa córka boi sie by mu zonka nie zwiała czy lepiej dooy daje he he

Gość gość
zal ze o dziecku zapomnial .... ale po twoim slownictwie to mu sie nie dziwie ze ciebie zostawil

Gość to chamidlo
a co w moim słownictwie takie złego ? akurat ja go zostawiłam pewnie teraz boi sie drugiego kosza :)

Gość gość
Z innych wątków na tym forum, potwierdzane przez wiele osób: "Jak facet kocha/kochał kobietę to zawsze dziecko będzie dla niego ważne, jak natomiast kobiety nie kochał to i do dziecka go nie ciągnie"

Gość gość
k***a kobieto bo żeby z kimś jechać na wczasy to trzeba się z tą osobą dogadywać, widocznie nie znajdował przyjemności w wyjeżdżaniu z Tobą.

Gość gość
Z dzieckiem tez nie miał przyjemności???

Gość gość
patrz gość 16:02. Dlatego nie miał przyjemności z dzieckiem.

Gość gość
No tak następna, d**y dawała od święta, chodziła w wyciągniętym swetrze po mieszkaniu, na c*pce miała gąszcz jak yeti, zapuściła się po ciąży, a teraz jest płacz i zgrzytanie zebów, że misio znalazł sobie nową rodzinkę, no co za s*******n ten misio ;D;D;D Oni tak mówią, że patrzą na wygląd, a jak co to lądują z paszczurami.

Gość gość
pociąg seksualny nie zawsze równa się urodzie. Ile modelek i miss jest zdradzanych. To są zupełnie dwie różne sprawy. Tobie się wydaje, że next jest brzydsza od ciebie, ale w łożku jest facetowi z nią 1000 razy lepiej.

Gość gość
Pociąg seksualny do tłuszczu i kłody? No raczej nie :D

Gość gość
Co to za facet nie dbający o swoje młode? To nie facet :D

Gość to chamidlo
heh akurat eks był beznadziejny w łożku dlatego poszłam sobie w długa :) mam wrazenie ze trzyma teraz żoneczke i wynagradza kasą i wyjazdami ---- ja mam w nosie jego kase i wyjazdy , bo stac mnie tez na to tylko szkoda mi dziecka , a tłumaczen mam juz dosyc bo ciągle mu tyłek bronie --- nie " teskni " za dzieckiem bo nie kochał jego matki- ciekawe spostrzeżenie :)

Gość gość
potwierdzone przez wiele osob, odsyłam do innych wątków. Boli, co ? To nie po to żeby ci dosrać tylko być może zwrócić uwage na geneze jego stosunku do dziecka. To się wbrew pozorom bardzo łączy - miłośc do kobiety i miłość do dziecka, inaczej niż w przypadku matek

Gość to chamidło
czy boli? chyba nie , bo dopiero gdy poznałam obecnego mężą tak naprawde wiem co to miłosc widocznie pierwsze małzenstwo to ogromna pomyłka , szkoda ze cierpia dzieci

Gość gość
i jak widać on teraz też dopiero wie co to miłość, i dlatego nowa córka go bardziej kręc***przykro mi że twoje dziecko poszło w odstawkę.

Gość to chamidło
chyba nie do konca z tą miłoscia , uwazam i nie tylko ja ze ona kocha jego pieniadze a ona zaspokaja zachcianki by mu nie zwiała :)

Gość gość
Spoko i tak mu zwieje jak jest beznadziejny w łóżku :D A wacka jakiego ma normalnego czy korniszona?

Gość to chamidło
he he korniszona ze stuleją he he

Gość to chamidło
znam kobiety które dla kasy siedzą ze stulejarzami :(

Gość gość
haha, ile cm

Gość to chamidło
stuleja czy korniszon heh ?

Gość gość
to wychodzi na to że każdy z korniszonem to chamidło co robi wszystko na pokaz

Gość to chamidło
heh byc może :) tylko jeden z korniszonem mi sie trafił :) he he

Gość gość
a ile mial cm?

Gość to chamidło
kurde nie mierzyłam :) ale stuleja wyprzedzała korniszona

Gość gość
Mój ex mnie zdradził i zapomniał o swoich 2 dzieciach , wolał lalunie bo myślał że mnie nikt nie zechce , też tak myślałam kto zechce babkę z 2 bąbli . Ale mój książe się zjawił i spotkał mnie dobry los :) , pokochał moje dzieci , zastąpił ojca , do szczęścia nam przyszło nasze maleństwo obecnie 3 latka :). Mamy siebie , kochamy się bardzo ,mamy super Rodznkę :). A mój ex nie płaci alimentów , nie ma chęci widywać dzieci , zadłuża się , ma co raz to inne babki , ma to co wybrał . Według mnie jak człowiek dobry , to zawsze los mu wynagrodzi . Jak to się mówi dobro zawszę powraca :) .

Gość gość
Co ta ma znaczyć LALUNIA. Ktoś może powiedzieć "stara eks ropucha" i co, miłe?Szanujmy sie trochę. Jest była partnerka i obecna partnerka, a nie jakies głupie określenia.

Gość gość
Tak to moje określenie,ale nie wiesz dlaczego , mogłoby być gorzej w moim przypadku nazwa jest łagodna . Teraz nawet juz mnie to nie razi :)

Gość gość
i niech mi ktos powie ze byle sa normalne... kolejny dowod ze razem z ich bachorami powinny na stosie ladowac

Gość gość
Ale o eks należy mówić jej wysokość jedyna niepowtarzalna niezastąpiona była małżonka męża ;D