Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to chamidło

eks to chamidło

Polecane posty

Gość gość
Winnymi rozwodu są wasi faceci i Wy, bo tego faceta nie potraficie przy sobie utrzymać, a NIE "lalunie". Rozumiecie?

Gość gość
I proszę mi nie mówić, że lalunia się do łózka biednemu misiowi pchała. Po to facet ma rozum, żeby takiej laluni, jak już sie upieracie przy takich epitetach, NIE WPUŚCIĆ do tego łożka.

Gość to chamidło
jasne jasne bo pewnie facet umie powiedziec NIE ? ha ha byle dziura i wali

Gość gość
Eks mojego faceta pewnie też myśli, że jest beznadziejny w łóżku. Po prostu przy nie się nie rozwinął, a kochankiem jest cudownym. Trzeba trafić na swego i już.

Gość to chamidło
to zależy kto czego oczekuje ,co daje i co uważa za udany seks :) może tobie wystarczają 2 min bzyk bzyk i po sprawie no i zadowoleni oboje :)

Gość gość
Hmm..wybacz ale wnioskuję że Ty nikogo jeszcze po nim nie znalazłaś i trochę Ci żal i jesteś zazdrosna o jego nową rodzinę.

Gość to chamidło
to źle wnioskujesz :)

Gość gość
Hmm..wybacz ale wnioskuję że Ty nikogo jeszcze po nim nie znalazłaś i trochę Ci żal i jesteś zazdrosna o jego nową rodzinę. - dokładnie :D jakbys miala tego cudownego meza z rownie cudownym seksem to bys miala w doopie co robi eks, ktorym podobno gardzisz (a tak naprawde zazdroscisz jego nowej kobiecie i nie mozesz przebolec, ze on ma w d***e nie tylko ciebie ale tez twoje dziecko ;) ), najwyrazniej tamta choc wg ciebie brzydsza i grubsza ma cos co sprawia, ze warto przy niej skakac i wydawac na nia kase (stawiam, ze to cos to zdrowy mozg ;) )

Gość gość
przeciez zazdrosc az bije z twoich wypowiedzi, daj spokoj kogo chcesz oszukac, ze on byl na 100% be a ty jestes cacy i masz wspaniale zycie? :D bo jak sie ma z******te zycie to sie nie sledzi poczynan eksa i jego nowej rodzinki tylko patrzy sie tylko na wlasna d**e :D

Gość gość
Była mojego męża miała go gdzieś, ale jak się tylko pojawiłam zaczęły się telefony, zazdrość i chęć powrotu.nie rozumiem, bo wcześniej nawet by nie pomyslała żeby się do niego odezwać.Teraz ona jest sama (choć miała wielu adoratorów) a my szczęśliwi.No i tak jak Ty, zazdrości i myśli że przez dzieci coś ugra. Załosne

Gość gość
Jedyne chamidlo jakie tu widze to autorka,zalosna i zazdrosna. Jakbys miala tego rzekomego super nowego meza i wspaniale zycie to byc miala gdzies bylego i jego rodzine. Widocznie jest z nimi szczesliwszy i chce ich obdarowywac prezentami i kupowac wycieczki,a tobie zal d**e sciska. I dziecko pewnie tez wychowujesz na prostaka jakim jestrs sama wiec sie nie dziwie ze ma was gdzies.

Gość gość
Myślę, że powinnaś wziąć się za siebie.Zapomnieć, bo inaczej sama sobie zrobisz krzywdę.Miną lata a Ty wiecznie będziesz sama i nieszcześliwa

Gość to chamidło
ha ha ha ale sie usmiałam ... zazdrosna ? ha ha o kogo ?

Gość to chamidło
i nie żal mi sciska .... bo nie ma czego ............ tylko nie rozumiem facetów jak można zapomniec o dziecku !!!! ale jak to wiekszosc facetów byle dziura co pod ręką :) zaznaczam jak wiekszosc facetów :) a ty to pewnie druga żonka ? he he

Gość to chamidło
i nie szczesliwszy dlatego obdarowuje prezentami :) koniecznie chciał abym została z nim - pierwsza jego propozycja na która myslał ze polece to dwa tygodnie wakacji na Cyprze wniosek nasuwa sie sam a kobietki na to leca

Gość gość
i nie szczesliwszy dlatego obdarowuje prezentami usmiech.gif koniecznie chciał abym została z nim - pierwsza jego propozycja na która myslał ze polece to dwa tygodnie wakacji na Cyprze - powinnas pisac powiesci fantasy, bo masz niezla wyobraznie :D tak o ciebie walczyl, tak o ciebie zabiegal, ze az znalazl sobie druga a na ciebie i dzieciaka nawet nie spojrzy :D no rzeczywiscie, musialas byc dla niego wyjatkowa! :D :D

Gość gość
Czy nikt nie rozumie ze każdy ma prawo do własnego życia mój eks nie spotyka się z dziećmi mimo ze mieszka kilka ulic dalej i to jego wybór to on będzie żałował a nie ja straconego czasu najważniejsze ze dzieci są ze mną szczęśliwe i maja ciepły i spokojny dom.A wy puste babska chcecie się najzwyczajniej pozbywać dzieci z domu bo tatuś musi g***o nie musi to wy macie jakies spaczone wymagania co do wychowywania i trzeba się wysługiwać ojcami

Gość gość
Mnie osobiście takie ex zazdrośnice jak autorka bawią:) Nie, nie w ogóle były mnie nie obchodzi.Ale czemu to jemu się powodzi i ma mnie w d***e, miał dzwonić, pisać a tu nic.Teraz jestem nieszcześliwa, zła, samotna.No taka pani jest niestety zazdrosna.Nie liczy się dla Pani dziecko tylko nie jest pani w stanie wytrzymać że facet kocha i jest kochany!

Gość Tola7890
kolejna wscibksa ex baba

Gość gość
jak ty go kopnełas to o co chodzi, może nowa jest lepsza w łózku może ładniejsza. A on przecież jako ojciec się nie zmienił, nie jeździł z synem nigdzie jak byliście razem to myślałas że będzie jak się rozstaniecie? idiotka jesteś czy jak?

Gość gość
Bo prawda jest taka, że nie każdy facet nadaje się na męża i ojca. Absolutnie nie piszę tego złośliwie i niczego nie zazdroszczę byłemu. Bo czego miałabym mu zazdrościć? Nieszczęścia jakie go spotkało po rozwodzie i chorób? Zawału, kalectwa i ciężkiej operacji? A może tego, ze w kolejny związek małżeński wstąpił dopiero 15 lat po moim drugim ślubie, do tego z niekumatą i złośliwą wiejską dziewuchą, która go olała komisyjnie krotko po ślubie, bo już osiągnęła zamierzony cel - wreszcie została mężatką, a nie starą panną i w jej rodzinnej wiosce przestali o niej gadać.

Gość gość
Bo prawda jest taka, że nie każdy facet nadaje się na męża i ojca. Absolutnie nie piszę tego złośliwie i niczego nie zazdroszczę byłemu. Bo czego miałabym mu zazdrościć? Nieszczęścia jakie go spotkało po rozwodzie i chorób? Zawału, kalectwa i ciężkiej operacji? A może tego, ze w kolejny związek małżeński wstąpił dopiero 15 lat po moim drugim ślubie, do tego z niekumatą i złośliwą wiejską dziewuchą, która go olała komisyjnie krotko po ślubie, bo już osiągnęła zamierzony cel - wreszcie została mężatką, a nie starą panną i w jej rodzinnej wiosce przestali o niej gadać.

Gość gość

Gość gość

Gość gość
Nie zazdrościsz? Czyli plujesz jadem bezinteresownie i na zimno?

Gość to chamidło
ej no ty to masz problem :) jad żmije etc ha ha ha

Gość gość
Nie zazdrościsz? Czyli plujesz jadem bezinteresownie i na zimno? x Jadem to ty się tak zaplułaś że aż oślepłaś :D

Gość gość
Wow, jakie poczucie humoru. Musisz być fantastyczną i cudowną osobą.

Gość gość
ja jestem trzy miesiace po rozwodzie,on zostawil mnie i dwójkie naszych dzieci 2-latka oraz 4-lata,rozwod byl z jego winy mowil mi ze nie ma nikogo ze chce byc sam,czy to jest prawda?nie wierze w to do konca bo to on bardzo chcial rozwodu nie chcial nic ratowac zmieniac tylko rozwod rozwod i jeszcze raz rozwod,zachowal sie moim zdaniem jak tchorz bo o rozwodzie powiadomil mnie przez sms tydz.po wyjezdzie za granice,gdy dzwonilam pytajac sie dlaczego chce sie rozstac odpowiadal ze nie wie,musi sie zastanowic!potem zamilkl a po 9miesiacach jego nie obecnosci spotkalismy sie w sadzie na rozprawie.po rozwodzie chce ze mna zyc w relacji przyjacielskiej dla dzieci,ja nie chce zyc z nim na dzien dzisiejszy w zadnej relacji bo to przezylam i przezywam do tej pory.biore leki korzystam z pomocy psychologa i mam w glowie to ze to jest koniec i nie ma najmniejszego sensu pisac,dzwonic czy wnikac w jego zycie bo po co?ja wciaz go kocham i on dobrze o tym wie dlatego dla mnie taka relacja nie wchodzi w gre.a jesli chodzi o dzieci?na dzien dzisiejszy nie interesuje sie nimi

Gość gość
ja jestem trzy miesiace po rozwodzie,on zostawil mnie i dwójkie naszych dzieci 2-latka oraz 4-lata,rozwod byl z jego winy mowil mi ze nie ma nikogo ze chce byc sam,czy to jest prawda?nie wierze w to do konca bo to on bardzo chcial rozwodu nie chcial nic ratowac zmieniac tylko rozwod rozwod i jeszcze raz rozwod,zachowal sie moim zdaniem jak tchorz bo o rozwodzie powiadomil mnie przez sms tydz.po wyjezdzie za granice,gdy dzwonilam pytajac sie dlaczego chce sie rozstac odpowiadal ze nie wie,musi sie zastanowic!potem zamilkl a po 9miesiacach jego nie obecnosci spotkalismy sie w sadzie na rozprawie.po rozwodzie chce ze mna zyc w relacji przyjacielskiej dla dzieci,ja nie chce zyc z nim na dzien dzisiejszy w zadnej relacji bo to przezylam i przezywam do tej pory.biore leki korzystam z pomocy psychologa i mam w glowie to ze to jest koniec i nie ma najmniejszego sensu pisac,dzwonic czy wnikac w jego zycie bo po co?ja wciaz go kocham i on dobrze o tym wie dlatego dla mnie taka relacja nie wchodzi w gre.a jesli chodzi o dzieci?na dzien dzisiejszy nie interesuje sie nimi