Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to chamidło

eks to chamidło

Polecane posty

Gość gość
Oj, szczerze mówiąc to straszne co piszesz.Nie wyobrażam sobie żeby mnie mąż zostawił z dzieckiem.pewnie kogoś ma, gdy ja kiedyś zostawiłam chłopaka po 8 latach też mu mówiłam że muszę być sama a tak naprawdę nie chciałam się przyznać że kogoś mam.Teraz ten ktoś jest moim mężem ale chyba decyzja o rozstaniu nie była najlepsza. pewnie Twój ex jeszcze będzie chciał wrócić, tylko się nie daj...ułożysz sobie życie z kimś innym.

Gość gość
Ja p*****le przestan sie interesować exem,jakbys miala taki cudowny związek jaki tu piszesz to byś nie zakladala watku o bylym,nie jestes zazdrosna,haha..jestes!!! Miej cywilna odwage sie przyznac!! Inaczej nie wypominalabys ze on jezdzi na wycieczki zagraniczne i ferie w górach a ciebie kretynko zabral tylko na 2 dni nad morze,widocznie nie bylas wiecej warta!! Juz widzę jak cię chcial zabrac na wycieczke na cypr czy gdzie tam indziej,niezle sobie uroilas. Takie zmije,zawsze będą zatruwać życie innym,facet widocznie wiedzial dobrze co robi skoro znalazl fajniejsza i ladniejsza(bo ze jest brzydsza to ty tak twierdzisz,a dla niego moze,ona byc miss swiata a ty zwykla pusta rura) ktora nie ma wlasnego życia.

Gość gość
Odnoscie twojego postu to widocznie to wlasnie ty bylas byle dziura,skoro ma w d***e i ciebie i dzieciaka z twojej dziury. Zajmij sie nowym kolesiem bo tez znajdzie inna i zostaniesz kolejna zapchajdziurą. I będziesz pisać ze tobie kupil pierścionek z lombardu a jej u zlotnika!

Gość gość
odnosnie odpowiedzi goscia o godz.8.51 na moj post,pytajac sie meza po rozprawie rozwodowej:czy nie boi sie ze po czasie zacznie go dreczyc poczucie winy ze od tak z dnia na dzien porzucil mnie dzieci-rodzine?odpowiedzial krotko i z usmiechem wiesz jak beda mnie dreczyc wyrzuty sumienia to wtedy przybiegne do ciebie.....tak naprawde takich zdan z jego ust bylo wiele dlatego pani psycholog stwierdzila ze jest on osoba o rozdwojonej osobowosci i nie powinnam dla dobra siebie utrzymywac z nim zadnych kontaktow i zmienic nr.tymbardziej ze dostalam dzis wiadomosc co u was?

Gość gość
No to teraz możesz się cieszyć... żenujący ten twój były, a Ty jak do takiego wrócisz to podobnie

Gość gość
wcale sie nie ciesze!nr.zablokowalam i nie wroce do bylego bo mam obraz co zrobil mi,mezczyzna majac 30 lat powinien byc juz dojżaly i podchodzic do zycia badz niektorych spraw powarznie a nie jak gowniarz ktory sam nie wie czego chce od zycia

Gość gość
A kobieta mając 30 lat powinna wiedzieć jak się pisze "dojrzały".

Gość gość
nie mam 30 lat a 25 wstyd mi ze tak napisalam ale trudno stalo sie bledy sie zdarzaja

Gość gość
Spoko ;) "Poważnie" też źle napisałaś - popracuj nad tym, bo potem ludzie nie traktują Cię poważnie. Pozdrawiam.

Gość gość
Nikt mi nie wmówi, że ex facet autorki jest świetny i ma ona za kim płakać, bo przecież nie może ktoś być dobrym człowiekiem i nie pamiętać o własnym dziecku. Ktoś tutaj napisał do autorki, że "ma w d***e twoje dziecko" podejście większości facetów i pustych lal jest właśnie takie, że po rozwodzie to są "jej dzieci". Znam kilku mężczyzn, którzy są po rozwodzie, ale rozwiedli sie z mamą dziecka a nie z dziećmi i starają się jak tylko mogą, być ojcami, cześć z nich ma kolejne rodziny i żaden z nich nie wziął sobie na żonę pustaka, który by od nich wymagał, aby olewali swoje dzieci. Niektóre z was tutaj na forum to zakała naszej płci.

Gość gość
to nie ex jest chamidlem tylko ty zwykla chamka i zazdrosc cie zwyczajnie zre.musisz sie pogodzic ze byly ma cie w d***e iznalazl kogos lepszego od ciebie :P

Gość gość
Jeśli facet zakłada nową rodzinę to ZAWSZE to odbywa się kosztem "starej" bo : a) doba ma tylko 24 h, a)konto bankowe to nie konto bez dna. Ludzie nie da się inaczej. Jak chcecie tego uniknąć to ratujcie małżenstwa, a nie, że potem jesteście wielce zdziwieni, że łapanie dwóch srok za ogon to nie jest taka prosta sprawa.

Gość gość
zgadzam sie z wypowiedzia wyzej

Gość gość
zagadzam sie z wypowiedzia wyzej