Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JUTKA81

stawy

Polecane posty

czy ktos wie o co kaman ?mam zaczerwienione oko boli , kolano boli i dzis biodra nie moge juz chodzic z bolu.bylam u lekarza i dal mi lek na zapalenie stawow ale nic mi nie pomaga .biore 4 dzien.jakie badania mam zrobic jutro jade znow do niego jest coraz gorzej.

Gość gość
rwa kulszowa może zwyrodnienie stawów ból stawów to może byc oznaka powazniejszych chorób jak rzs czy toczen ja mam tak, jak Ty i niedosc, ze rwa to jeszcze jestem diagnozowana w kierunku ww. chorób

dziekuje za odp masakra to jest chodzic nie moge a minelo 4 dni objawow .i te oko .jakie badania ma sobie zrobic czy ob z krwi czy cos jeszcze ide jutro do lekarza i musze jej cos zasugerowac bo ta babka ma opory :(

a czy pracujesz ja jestem na zwolnieniu juz 5 dni a dostalam 12 razem szok jak nigdy czy te bole to mina czy nie ?

Gość gość
Teraz nie pracuje, skoro taki ból to może rwa. Bolą Cię ledźwie, ciagnie Cię z tyłu uda?

boli kolano staw i dzis zaczely bolec mnie biodra chodzic nie moge wcale juz. to oko to podobno jakies objawy zapalenia w organizmie .czy tez tak bylo u ciebie z tymi oczami. ? jakie badania zrobic mam ?bo ta moja lekarka to sama sie niedomysli heh

Gość gość
Już sama nie wiem, ja tez miałam niedawno zaczerwinione oko, ale chyba przez niezmyty makijaż. Cos oko podrazniło. krople do oczu i okłady z herbaty. To moze byc niezwizane ze sobą. A moze Cię przewiało.