Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jeśli PiS wygra to spierdalam z tego kraju na zawsze

Polecane posty

Gość gość

to będzie dno den, wrak i upadek tego kraju....

Gość metalówaaaa1994
Proponuje emigrować już teraz, dołączysz do 2 mln Polaków którzy s*********i przed rządami Tuska :D

Gość gość
upadek to jest teraz idioto :o

Gość gość
Jeżeli PiS wygra i zacznie się robienie porządków z postkomunistycznym układem, to może stać się to, co Wałęsa myśli, że może się stać.

Gość gość
Nie jest upadek, ale nie będę dyskutować z podwórkowymi ekonomistami, którym się wydaje, że los tak ich skrzywdził, że nie ma gorszego na świecie miejsca na ziemi, niż w Polsce, że to w Polsce są najwyższe na świecie podatki, najniższe na świecie płace, najwyższe na świecie ceny paliw i prądu. Szkoda czas tracić na oszołomów. Natomiast tak, rządy PiS raczej bardziej zaszkodzą gospodarce, niż jej przydadzą. Toż to partia socjalistyczna, a socjalizm opiera się na prostej zasadzie - państwo zabiera tobie pracującemu 150 zł, obywatelowi nic nie robiącemu daje 100 zł, 50 wydając po drodze na swoje potrzeby. Każe się ludzi za to, że chcą pracować. No nie ma co, naprawdę świetna strategia. Palce lizać.

Gość caruzo
PiS jest partią socjalistyczną, ale jak doszedł do władzy to OBNIŻAŁ podatki i koszty pracy (obniżka PIT i składki rentowej, ulgi na dzieci). l Jaką partią jest zatem PO? Która nie robi nic, tylko podwyższa podatki i wprowadza nowe??? PO jest jeszcze bardziej socjalistyczne od PiS! 🖐️

Gość gość
ludzie zaczna wracać do kraju a ty odwrotnie

Gość gość
PIS rządził dwa lata i żadnych porządków z postkomunistycznym układem nie robił sam zaś zatrudniał w rządzie byłych komuchów :D

Gość caruzo
PiS zaczął robić porządki, przecież rozwalił WSI!! samo jądro układu!! co ty znowu pier/dolisz Shatyn?? :o

Gość gość do gościa
Jak PIS wygra to ja uciekam razem z Tobą... To będzie wstyd, porażka,kompromitacja i uwstecznienie. Kto, powiedzcie mi kto na nich głosuje??? DLACZEGO?

Gość gość
w*********ć i to migusiem do Telaviwu :classic_cool:

Gość gość do gościa
Ja wiem, że PO obrasta w piórka, ale nie ma innej alternatywy... I w Polsce nie jest źle - tylko my kochamy narzekać. Mi z roku na rok żyje się lepiej, moim znajomym i sąsiadom również... i nie tęsknie za czasami sprzed lat. Tylko młodości mi żal:)

Gość gość
Nikt nikogo nie trzyma na siłę. Możesz już teraz wynosić się i sprzątać za granicą cudze brudy. Być może masz nieczyste sumienie skoro się boisz

Gość gość
Ja mogę zrozumieć staruszki wierzące Kaczyńskiemu, ale który młody człowiek, wykształcony odda głos na Pisowski ciemnogród?

Gość gość
Do autora. To w********ay juz teraz.Nie trać swego ani czyjegoś czasu bo gorzej za pisu nie będzie.

Gość dywanem w morde
ja z Polski wyprowadzać się nie mam zamiaru, bez względu na to czy będzie rządzil tusk, kaczynski czy inny miller. wszyscy są siebie warci te same mordy w sejmie od lat. zmiana po na pis niewiele zmieni . mnie się dobrze żyło pod rządami pisu i pod rzadami po. nie robi mi różnicy która z tych partii będzie rządzić. i tak nie mam zadnego wplywu na dzialania politykow bo nie ma w polsce odpowiedzialnosc***olitycznej np jakiegos ministra. skompromituje sie taki w partii x wskakuje do partii y , posmaruje i jest jedynka na liscie wyborczej i wchodzi do sejmu.

Gość gość
ciemnogród nie ma własnego zdania i robi to co mu tvn i onet każe więc głosujcie na PO i idzcie zebrac pod kosciol, może jakiś moher się zlituje i da wam bulke hahaha :D bo ciekawe gdzie pojdziecie zebrac, albo się podpalicie pod kancelaria premiera a on będzie miał to gdzies

Gość gość
Ja za to uwielbiam czytać komentarze takich podwórkowych polityków jak ty. Skoro już jesteśmy przy socjalizmie i podnoszeniu podatków,pragnę przypomnieć ci kto ostatnimi czasy podniósł podatki a bynajmniej to nie był pis. Wymyśl sobie jakąś lepszą argumentację.Może przede wszystkim zacznij myśleć a nie cytować wypociny jakichś durnych żurnalistów.

Gość gość
Tylko,że póki rządzi Tusk my nie mamy potrzeby żebrać:) A za Kaczyńskiego taki scenariusz - jak sam przyznajesz - jest bardzo prawdopodobny!

Gość gość
tak rozwalili jądro układu WSI że do teraz państwo płaci odszkodowania :D piękna dekomunizacja

Gość gość
Kolejny temat założony przez glupkowatego,rozhisteryzowanego niedouka zaczadzonego poranną lekturą gw zapewne.

Gość caruzo
" gość Ja mogę zrozumieć staruszki wierzące Kaczyńskiemu, ale który młody człowiek, wykształcony odda głos na Pisowski ciemnogród?" l l Młody wykształcony nie głosuje na PiS??? buahahhaha :D:D:D nie jesteś na bieżąco :D:D:D

Gość caruzo
"Według najnowszego sondażu Millward Brown dla RMF FM (info z 30 X 2013) poparcie dla PiS wśród osób z wyższym wykształceniem jest wyższe (32 proc) niż dla PO (29 proc)." l buahahahahaha :D:D:D:D:D

Gość gość
Myślę,że jestem. Pracuję ze studentami...

Gość gość
Tylu żebrzących i bezrobotnych na ulicach miast co obecnie to już dawno nie widziałem. Chyba jesteś od rana na czczo albo ci to co zjadłeś już na mózg padło skoro takie głupoty piszesz.:D

Gość caruzo
" gość tak rozwalili jądro układu WSI że do teraz państwo płaci odszkodowania smiech.gif piękna dekomunizacja" l l żeby przeprowadzić pełną dekomunizację potrzeba min. dwóch kadencji, a nie 2 lat, więc sie po prostu od/pier/dol 🖐️

Gość gość
A twoi studenci wiedzą jakie głupoty wypisujesz tu na damskim forum?

Gość dywanem w morde
banda idiotów na tym topiku wzajemnie wylewa na siebie pomyje bo ten jest za po a ten za pis:D a politycy obu tych parti banan na gębie bo spoleczenstwo podzielone:D i mozna sobie spokojnie wlaki kręcic i sie wladza wymieniac np co 4 lata, pis, po ,pis,po,pis,po 🖐️taki pis w opozycji sobie siedzi jak pączek w masełku , kasy nikomu z pisu ani och rodzin nie brakuje, zapewniam. to smao z platformą. a polaczki sie wzajemnie gryzą bo naiwnie wierzą że ich racja jest sluszna i ze jakis polityk to zbawienie dla kraju:D:D:D::D na kaczora nie glosowac bo wywowla wojne z rosja a na tuska nie glosowac bo zabil lecha[czesc:D bando idootów!!!! manipulują wami politycy i kontrolowane przez nich media jak chcą! dziela spoleczenstwo na pis i po bo podzielone spoleczenstwo jest słabe a slabym spoleczenstwem latwiej rządzić.

Gość caruzo
DYWAN stul ten swój głupi pysk, bo gó/wno wiesz a sie mądrzysz :o

Gość gość
żeby przeprowadzić pełną dekomunizację potrzeba min. dwóch kadencji, a nie 2 lat, więc sie po prostu od/pier/dol >>> znawca się znalazł od czasu trwania dekomunizacji :D zresztą co ma okres trwania do tego że spartolili robotę i płacimy odszkodowania ? do tego już się nie odniesiesz :D :D :D sam się od.pier.dol skoro na takim poziomie rozmawiasz