Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jeśli PiS wygra to spierdalam z tego kraju na zawsze

Polecane posty

Gość dywanem w morde
dobra dobra caruzo badz dalej pozytecznym idiota, bezplatnym agitatorem jakiejs partyjki:D ci na gorze uwielbiaja takich jak ty czy pozostalych z tego topa....:D pieknie sie udalo kaczorkowi i tuskowi podzielic spoleczenstwo na pis i po. nie ma nic poza pisem i po:D dominacja totalna a w kuluarach sobie razem wodke pija choc przed kamera od najgorszych wyzywaja

Gość dywanem w morde
poszukaj sobie w necie o tym kto z politykow z kim sie kumpluje z innej partii:D obczaj np jakich kolegow w pisie ma niesiolowski🖐️

Gość gość
haha, marne szanse, żeby wygrali, ale w sumie to bym chciała żeby wygrali, znów zrobili jakąś dziwaczną koalicje, bo na samodzielne rządzenie szans zero. I niech wprowadzą w życie to, czym was mamią :D Jak ktoś w życiu niczym się nie zajmuje, bo nic nie potrafi, to idzie sobie do polityki :D Przeżylam już tyle różnych opcji, że wisi mi, kto u sterów będzie. Ja mam własne życie i polityka mnie wkurza

Gość gość
to ja, autor tematu - idiotami są ci, którzy wybierają PiS, bo to mniejsze zło. albo na odwrót. Ja nie jestem ani za jedną partią, ani za drugą, ale PO jest dla mnie neutralne, a PiS to banda oszołomów i psychopatów, których należy się wystrzegać jak ognia. A tematem przewodnim będzie SMOLEŃSK K****, natomiast przy każdej miesięcznicy będzie całodniowy apel w Sejmie, przy udziale prymasa Polski oczywiście. Nie mówiąc o zaostrzeniu stosunków z państwami, z którymi tradycyjnie mieliśmy złe stosunki a teraz mamy dobre - patrz np. Niemcy. PiSiory skupią się na stosunkach z Litwą (świetne stosunki z nimi mieliśmy za czasów PiS i LK), Ukrainą i Gruzją, a z resztą sąsiadów jak zwykle będziemy sobie skakać do gardeł. No nie ma co, Litwa, Ukraina i Gruzja to piękna perspektywa. Aha, i to, co łączy wszystkie rządy polskie - miłość do USA, chociaż Kaczorek to jeszcze bardziej wielbi i całuje d**ę USA niż PełOwcy kamraci. Nie bez powodu PiS ma tam największy elektorat.

Gość dywanem w morde
gosc , nie piertol. pis jak tylko wygra to temat smolenska zniknie. to tylko jedna z armat majaca dac zwycieztwo w wyborach. demonizujesz pis bo tak ich media proPO opisuja, i odwrotniem, przecietny wyborca pis ma o PO przesadnie zle zdanie bo tak media proPIS mowia. powtarzam, podzielone społeczenstwo to słabe społeczenstwo. pis i po dzieki wywolaniu niecheci zbudowalo sobie betonowy elektorat powalajacy zdominowac sfere polityczna na lata.

Gość gość
zaczynam dzien od tvn24 i gw wiec wiem najlepiej co bedzie dobre :classic_cool:

Gość gość
Autor tego tematu nie podciera się PO sraniu.

Gość gość
A shatyn jak zawsze na posterunku :D:D:D

Gość gość
Ja pier.....ty faktycznie przedawkowałeś wyborczą. Nie rzygasz?Nie goraczkujesz przypadkiem?

Gość gość
ani Pis ani PO wiec kto?