Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daga_jaga

STOP POMARAŃCZOM

Polecane posty

Już od jakiegoś czasu zastanawiam się, czy jak zakładam wątek nie dodać do niego hasła "stop pomarańczom" i tylko niebiescy wypowiadaliby się, a wszelkie wpisy niezalogowanych byłyby przez nas ignorowane, nie odpowiadamy i nie dyskutujemy jak piszą cokolwiek to gadamy tylko między sobą tylko musielibyśmy się wszyscy tak umówić, a nie że ktoś z nas wda się w pyskówkę :D totalne zamknięcie i tylko nasz wątek. Co Wy na to? KTOŚ SIĘ PISZE?

bardzo dobrze im nas więcej tym lepiej odpowiadamy tylko na swoje wpisy reszty nie czytamy :D

Gość gość
jestem za a nawet przeciw hah

Gość gość
się nie da :classic_cool:

Nie da to się w d***e parasola otworzyć :P do zakładanego tematu dopisujemy na koniec stop pomarańczom i gra gitara :D będzie wreszcie jakiś poziom

Wystarczy lekceważyć wpisy na pomarańczowo. Udawać, że nie ma. Najlepiej wcale ich nie czytać :D.

ja tam się lubię powyżywać na pomarańczowych :) zawszę chętnie wdam się z nimi w pyskóweczkę :D hau hau pomarańczowe suczki :D

Gość gość
stop skórce pomarańczowej :)

Gość gość
Kurcze a ja już myślałam, że w ciąży nie wolno pomarańczy :D a ja je wprost uwielbiam i wcinam na tony XD

Gość gość
Jaga, to się nigdy nie uda, bo zawsze znajdzie się jełop pokroju dns czy Led, który będzie się z nimi wdawał w dyskusję i rozwalał tym samym topik 🖐️

Gość gość
Czytam : kafeteria - fajnie brzmi.Forum? dla mnie cos nowego , wręcz obcego.Wchodze , czytam.Ilosc tematow zatrwazajaca. Watki ciekawe, ale nuta przewodnia sa wulgaryzmy i domniemania kto jest kim , a teraz to ze pomarańczowych ( domyslam sie ze chodzi o gosci) nie chcecie brac pod uwage w dyskusji.To znaczy ze nie chcecie anonimowosci internetu ? To po co byc na forum publicznym? Nie prosciej prowadzić prywatne dyskusje? Czy macie potrzebę żeby inni czytali Waszą " lepsza" wymiane zdan ?

Gość gość
ja też jestem za piszcie sobie w tym temacie dla wszystkich będzie lepiej tylko komu wy biedne będziecie swoje mądrosc**prawić jak wy wszystkie takie mądre

Gość gość
O 17:38 pomarańczowy gosc zadal kilka pytan.Byly one kierowanr do niebieskich, bardziej pecyzujac.Otrzymam odpowiedz Czy trzeba miec , dopasowujac sie do poziomu agresji forum , jakis mocny niebieski nick np: wyree Ci serce?

Gość gość
jem kupe :classic_cool:

Gość gość
ja nie widzę żadnego problemu:) My pomarzńcze możemy prowadzić swoją własną dyskusję i na was też nie zwracać uwagi. Możemy ignorować wasze wpisy. Co wy na to, Pomarańcze? :)

Gość gość
Tez dobry tylko musi byc niebieski :)

Gość gość
Czy autorka tego postu liczy sie ze zdaniem innych ? A moze ten "gorszy " pomarańczowy mialby wypowiedz sensem ?

Gość gość
kiedyś właśnie był poruszany ten temat i wyszło, ze większość tych niezalogowanych piszących z sensem, to te które się logowały, ale wyzywający i bluzgający goście sprowokowali do porzucenia stałego nicku :)

łoże ja rozumiem, że pomarańcze piszą też z sensem i rozumiem to ale ta denna reszta pisze bez, więc trzeba eliminować takie osobniki kosztem wszystkich, trudno :) od razu będzie spokojniej

Mnie raz wkurzyła jakaś pipka Belinda. Zaczęła na mnie jechać, że jestem k*********m, bo zaszłam w ciążę, że pieprzę się jak królik, a potem założyła temat o Led jako niebieski gość i pisała w nim, że jestem nienormalna jako primabalerina. Wiem, że to była ona, bo po kliknięciu w nick wyskakiwało, że to ona. Bardzo mnie to zdenerwowało. Ale czasem da się z kimś podyskutować.

Gość gość
ona wtedy została zdemskowana i zniknęła :)

a czy bellinda to nie ta sama która wyzywała wszystkie ciężarne, bo będą rozjechane rury i będą miały roz.....bane pi/zdy i że faceci wolą estetyczne kobiety i mój na pewno mnie zostawi po porodzie, po czym pisała, że jak ona będzie rodzić to tylko w takich, a siakich warunkach i już jej nie przeszkadzało, że będzie miała "rozje/baną pi/zdę" wtedy :P a szczekała sucz jak jakaś chora i podpisywała się jako "młotek" albo "młotekmłotek" to co piszesz pasuje mi do tej baby :P

Dziewczyny napiszcie coś więcej o sobie. Nie mówię tu o podawaniu danych, ale tak ogólnie. Jakiś czas temu przeprowadziliśmy się do rodzinnego miasta mojego męża. Nie mam tu żadnych znajomych, z jego rodziną się nie lubimy :). Nie jestem osobą, która łatwo nawiązuje przyjaźnie.

Gość gość
tu już dużo zostało o nas powiedziane, a która bardziej się otworzyła - pożałowała. to forum pełne jest psycholi, każdy każdego podejrzewa, podszywa się, wyzywa (zupełnie jak PiS :D) i szuka po fejsbukach. jeżeli chcesz odezwij się na dream.theater@gazeta.pl :)

Gość gość
Powiem Wam ze jak czytam to wcale niczym sie nie roznicie od tych pomarańczowych a jezyk jakim sie poslugujecie jest na poziomie tych zlych pomarańczowych dziewczyn. Jak mi nie pasuje to nie rozmawiam .Wy będziecie dyskutowac o tym w kolko.co by bylo gdyby niekulturalne zniknely ? Zniknelo by i to forum bo nie mialybyscie przeciwko komu tworzyc komitywy.Odpowiedzi na moje pytania :) brak , ale moj pierwszy kontakt z forum byl zabawny choć rozczarowujacy. Rozczarowanie co ciekawe z powodu niebieskich nie pomaranczowych.Nastepnym razem sie zarejestruje, moze wtedy moje odczucia beda inne.Pozdrawiam

Rzadko tu zagladam,a jak juz zagladam to czesto nie chce mi sie logowac,nie kazdy zyje kafeteria i calymi dniami zalogowany tu siedzi.No ale ja nie o tym, wlasciwie chcialam tylko napisac,ze nie widze zadnej roznicy w tych zalogowanych i w tych pomaranczowych, czasami wypowiedzi jedych i drugich sa tak puste przepelnione jadem i nienawiscia,ze nie chce sie w ogole ich czytac.Ktos kto jest kulturalny i ma szacunek do samego siebie nigdy w zyciu nie bedzie obrazal innych w taki sposob jak tu sie kobiety obrazaja,a dlaczego a dlatego,ze obrazajac innych,wyzywajac ich pokazujemy swoj poziom,a raczej brak jakiego kolwiek poziomu.