Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa tematu

erotyczne fotografie ślubne

Polecane posty

Gość gość
wypowiedź fotografa z forum ślubnego, które chyba najlepiej podsumowuje sytuację: "Często dla Pań Młodych jest to najlepszy moment dla pokazania ciała ( po spec-diecie przedślubnej ). Często ten momant jest jedyną, popartą koniecznością fotografowania namiastką aktu. Często PM chce te kilka zdjęć bez wstydu, czasem mówi: nie wychodź, albo wyjdź, ale nie zamykaj drzwi i możesz tak niby z ukrycia, wiesz ? . Raz młoda nie chciała zdjęć bo suknia z biustonoszem i cycki na wierzchu i gdy wyszedłem,a się drzwi się zamykały, młoda podstawiła taboret by jednak się nie zamknęły, mówiąc przy tym: możesz spokojnie robić." Każda baba lubi się rozbierac przed fotografem, bo to jest ekscytujace.

Gość gość
Hehe temat dla Lwa-Starowicza . Niestety w temacie wychodzą nie walory artystyczne a parafilie seksualne ! Co tu mamy -voyeuryzm ekshibicjonizm lekki kandaulenizm. Podlane to sosem cuckoldu w wariancie soft.

Gość gość
Kobiety (duża czesc) lubią się rozbierać przed innym mężczyzną w obecności swojego partnera. A dlaczego to się powinny wypowiedzieć właśnie one.

Gość gość
Ja lubie jak moja zona pokazuje sie seksownie ubrana innym facetom. Zawsze ptaszek mi sztywnieje przy tym :-)

Gość gość
Mysle, ze każdemu fotografowi, który dłużej robi w branży udało sie kiedyś rozebrac pannę młodą na sesji ślubnej. Nie powiem jest dreszczyk emocji jak sie uda, ale zdarza sie to rzadko.

Gość gość
ale macie problemy ..