Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puszysta0000

Dieta a jeden dzień obżartswa

Polecane posty

Gość Puszysta0000

Mam pytanie. Jestem niedługo na diecie, bo dziś piąty dzień, ale ehh.. Byłam na imieninach u kuzynki. Szłam z myślą, że nie tknę jedzenia, ale pomagałam jej gotować i wiadomo musiałam próbować i się w rezultacie tego objadłam, nie odmawiałam sobie. Imieniny robiła wcześnie, bo około 13-14 już poszliśmy do domu. Czy ten jeden dzień zrujnuje moją dietę? ;(

Gość Puszysta0000
mam nadzieję, bo się załamałam. weszłam na wagę, a tu pół kg więcej, niż przed odchudzaniem.. mam nadzieję, że to tylko takie chwilowe i że jeżeli nadal będę trzymać się diety, to waga zleci w dół.

Zleci, zleci tylko popracuj nad motywacją bo jak takie sytuacje będą się powtarzać to schudnąć będzie ciężko. ;)

Gość Puszysta0000
coś Ty, pierwszy i ostatni raz;) w domu mam dzieci i męża żarłoka, jest pełno słodyczy i nie ruszę(co niedawno było dla mnie niedopomyślenia) ;) gdybym nie gotowała i nie próbowała, też bym nie zjadła. Dobra rada dla mnie? nie gotować na przyjęcia, haha :)

Gość Puszysta0000
a właśnie, jak myślisz? muszę schudnąć 15 kg, ile może mi to zająć?

Jak sama wiesz że to zależy od wielu czynników, może to być pół roku a może rok. Dla dzieci też będzie lepiej jak zaczniesz wybierać dla nich zdrowsze smakołyki niż słodycze. ;)