Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleczkaaa11

nieszczęśliwa

Polecane posty

Gość oleczkaaa11

Czemu jestem taka nieszczęśliwa. Urodzilam miesiąc temu dziecko. Nie radze sobie z nawalem obowiązków. Nie mam wsparcia w moim partnerze. Czuje ze się oddalamy. On juz nie patrzy na mnie tak jak przed ciążą. W sumie mu się nie dziwnie. Przytylam 25 kilo. Prawie nic nie zrzucilam. Gdy na mnie patrzy to w jego oczach widzę obrzydzenie. A ja potrzebuje czulosci i zrozumienia. Kocham go i nie chce stracić. Nie wiem co mam zrobić by byli jak dawniej.

Gość gość
masz jeszcze rozregulowane hormony i stąd te dołki ,powoli i wszystko będzie dobrze ,spacerki z dzieckiem i powoli zgubisz kg ,a na dzien dzisiejszy postaraj się dbać o siebie fryzura ,makijaż ,ubierz się ładnie nie dla faceta ale dla ciebie .Faceta zapytaj wprost dlaczego tak na ciebie dziwnie patrzy i olej dalej nie dopytuj z dnia na dzień będziesz co raz piękniejsza a on będzie żałował że był taki oschły .

Gość gość
nie martw się schudniesz na pewno tylko daj sobie trochę czasu minął dopiero miesiąc ja wiem ze z małym dzieckiem jest ciężko też przez to przechodziłam całe dnie z malutką siedziałam sama w domu a mąż wracał wieczorem o 7 to wiadomo nie miał już siły dziś moja córka ma 6 lat i jest nam super .Głowa do góry dasz rade niedługo uśmiech dziecka ci to wszystko wynagrodzi .trzymaj się

Gość gość
wiesz ja też kiedyś nie radziłam sobie z natłokiem zajęć:własny dom małe dziecko pierwszy raz zamieszkałam z moim mężem pod jednym dachem chciałam być idealną matką i żoną a tak się nie da żeby samej sobie dać ze wszystkim rade bez pomocy nikogo nawet partne ra teraz z perspektywy czasu c***owiem olej niektóre rzeczy to nic ze pranie ci sie z kosza wysypuje albo obiad niezrobiony albo bałagan lepiej usiąć odpocznij przespij sie jak spi dziecko mąż da sobie rade ma 2 ręce też może cos ugotowac teraz po tych 6 latach to jak mi mowi ze głodny to ja mu mówie że ja też a jak mi mówi żę nie ma czystych łyżeczek to ja umyj sobie stałam się bardziej asertywna a przez to mój mąż dużo więcej w domu mi pomaga obiady robią razem z córką a ja sobie leże do 12 w niedziele :)