Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uchlał się do porzygu

Polecane posty

Gość gość

Tak robi odpowiedzialny ojciec i mąż? Pół dnia prosiłam go, żeby poszedł z córką na spacer, bo ja muszę obiad zrobić, posprzątać i pouczyć się do egzaminów to miał problem i nie poszedł, a tylko zadzwonił kumpel to zmył się w przeciągu 10 minut, wrócił po 4h i tak nawalony, że musieli go wprowadzać. Mam tego serdecznie dość.

Gość gość
tak sie nie zachowuje odpowiedzialny czlowiek. Tyle w temacie.

Gość mamusiasynusia1990
a może nie ma chęci do siedzenia w domu? zona marudzi, dziecko placze, chcialoby sie isc na browara a tu baba zrzędzi, że ona sprząta, pierze, gotuje, prasuje. jakbys mogła też byś poszła z kumpelami się nachlać :D a tu taki los, ze jestesmy kobietami

Gość gość
Marudzi? Prośba o wyjście na spacer z dzieckiem to takie straszne zrzędzenie? :/ widać gorzała ważniejsza.

Gość gość
mieliśmy takiego sąsiada,dziec***atrzyły jak taki mąż i ojciec wraca do domu,tylko wspólczuć tej rodzinie będzie tylko gorzej z pijakiem,zrob coś z tym zero szacunku dla takich moczymord!

Gość gość
u mnie podobnie tylko telefon od popiep.... kolezki i sru nie ma go.... ale ja daje mu w morde na drugi dzien a kolegom mowie co o nich mysle a jak nie to pisze sms do nich paru sie juz odczepilo i prawie wcale nie pisza.. jak bedzie gorzej wywal pijaka ja mam taki zamiar..

Gość gość
Wy wszystkie jesteście p******e!!! Facet raz poszedł napił się a wy już z niego zrobiłyście alkoholika.Pewnie wasi idealni mężowie nigdy piwa nawet nie piją,co?? Prawda jest taka że te co najbardziej się udzielają i robią z innych alkoholików sami mają z tym problem.

Gość gość
moj godzine temu poszedl do kolegi obaczymy o ktorej i w jakim stanie wroci....

Gość gość
teraz twoj maz spi uchlany? ja juz nie mam sily grozic prosic tlumaczyc olewam to od czasu do czasu wychodzi wraca pijany ale idzie grzecznie spac nie startuje z biciem ani nic tyle dobrze...