Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to mozliwe by on wrocil do bylej zony mieszkamt z dziecmi

Polecane posty

Gość gość

witajcie co sadzicie o takiej sytuacji..czy ja sobie cos ubzduralam czy podejrzewam cos slusznie??? ja i moj partner mieszkamy razem z naszymi dsiecmi z poprzednich zwiazkow. mowia do nad mamo i tato a nie juz po imieniu. mieszkamy rok razem. ja zajmuje sie dziecmi i domem mam alimenty na corke od bylego meza i dorabiam sobie pracami dorywczymi .sprzedaza ubranek .wykonuje paznokcie z dojazden do klientek itp. rodzina partnera mnie bardzo polubila (przedstawil mnie wszystkim ludziom z rodziny bylisny na imieninach urodzinah jubileuszach i weselu i chrzcie) ma taka fajna mame ktora normalnie mnie sama nawet zaprasza z dziecmi by pogadac napic sie kawki mowi ze ciwszy sie ze mnie poznal

Gość gość
ja pier/dole i znów ty???

Gość gość
wssyscy ogolnie mnie lubia. dziecko partnera tez .mowi do mnie np "widzisz jakiego masz madrego syna albo widsisz jaki jestem grzeczny"... prsytula sie do mnie mowi mamo. ale jest jedno ale... nie wien xzemu ale dwnerwuje mnie ze paetner kiedys z tamta kovieta mial slub mial z nia wspolne dsiecko i jak widzialam jego zdjecia ze sslubu bylo mi smutno... i zapytalam jego czy slub byl najpierw czy dsiecko.powiedzial ze jego mama dala duzo kasy na slub bo bylo dziecko ciaza. zapytakam jego czy ze mna tez kiedys chce miec slub.powiedzialam jemu ze syfia na kocia lape mi nie pasujepowiedziak ze tak ze mozemy wziasc slub w usc. powiedzialan jemu ze moze w sierpniu a on co tak szybko? powiedzialam ze chce laten lub jesien bo zima bym kurtke musiaa i jakos lepiej jak cieplo. on ze narazie kasy nie ma vo zbiera na wakacje juz zarezerowane i na wesela dwa bo kuzynki jemu zaproszenia daly poowiedzialan jemu ze pezeciez slub cywilny zaden wydatek garnitur ma sukienka pare zlitych i jest slub a obiad mmoze byx nawet w domu zaden oroblem... ob odpowiedzial tylko pomyslimy

Gość gość
a moze on byla zone kochal i dlatego mieli slub chcial z nia normalnie zyc? a ze mna tak na luzie?? zapytalam jego z ciekawoosci co bys zrobil gdybym np pod wplywem emocji w jakiejs klotni wyniiosla sie stadd od ciebie ?bys np bapisal chociaz smsa lub dWonil pytak gdziw jesten pytal czy przwmyslalam decyzje?? a on zw nie. ze skoeo bym tak postapila uzbalby ze mialam jakis powod i nie zatrzynywalby mnie bo po co.ip...dziwne.... hnnnmm?? a pytalan jego czy jak ta byla zona np gdaoes sie wloczyla po dyskotekach i kolezabkach to jej szukal na miescie. jak kiedys odeszla to do niej jechal gadax czt wroco dla dovra dsiecka. itp

Gość gość
drugiej strony gdyby nie taktowal mniw powaznie to chyba nie pozqolilby na to by jego syn moowil do mniw mamo a moja corka tato do niego. i chyba by nie planowal np ze mna wyjazdu za granice dziecmi nawet na zawsze? np ostatnio mowil zw by zw mna do norwegii wyjechal ze tam dzieci i my mielibyamy lepiej

Gość gość
dawno cię nie było z twoimi problemami .

Gość gość
aż dziwne, że on z tobą tyle wytrzymał, zapieprza chłop od rana do wieczora, wraca do domu, chce odpocząć a tu siedzi taka krowa, która co tydzień ma nowy problem i mu d**ę truje- rusz się pasożycie do roboty, to cie głupota przestanie męczyć

Gość gość
była 3 dni temu

Gość gość
poprostu zalozylam temat ...by ktos doradzil jak kolezanka a nie jak wrog przyjaciolka wyjechala za granice a ja mam problem to pytan

Gość gość
ty co chwile zakładasz temat z kolejnym problemem, jak poje/bana, jak w domu mu tak pierdzielisz nad uszami to jeszcze chwila i nie wytrzyma

Gość gość
Piszesz z takimi bledami az czytac tego nie mozna facey sie przejechal wydoroslal i jak teraz jakas kobieta by odchodzila nie zatrzymywal by jej bo i po co skpro odchodzi to i ma powod ale sobie problemy wymyslasz ile masz lat napewno nie wiecej jak 25? Skoncz z tymi wymyslaniami bo dlugo z toba nie wytrzyma

Gość gość
mam lat 25.on 30. poprostu zadalam pytanie na kafeterii jak do kokezanek zy znajomych czy wg was jest mozliwe by facet wrocil do bylej zony z ktora ma rozwod z orzeczeniem o jej winie i ona ma komornika na glowie itp. czy to.mozliwe

Gość gość
będąc rok w związku z kimś takim jak ty, tak jest to możliwe

Gość gość
Kochana, za rok juz nie bedziessz musiala sie martwic, czy on od ciebie odejdzie. A wiesz dlaczego? Bo jego juz przy tobie nie bedzie, zrobi to, czego sie najbardziej obawiasz, twoje ciagle narzekanie i zadreczanie go swoja zazdroscia go do tego skloni. Ilez mozna wytrzymac z kobieta, ktora jest podejrzliwa i zatruwa kazdy dzien swoimi obawami i bezpodstawnymi podejrzeniami? Ja bym odeszla, bo z czasem to bedzie jak wrzod na tylku! Wiec opamietaj sie, poki jest czas, bo pozniej prosby ani grozby nie pomoga, faceci nie lubia takich kobiet jak ty i w koncu kazdy odejdzie do takiej, ktora mniej narzeka i zna swoja wartosc.

Gość gość
twoje ciagle narzekanie i zadreczanie go swoja zazdroscia go do tego skloni. Ilez mozna wytrzymac z kobieta, ktora jest podejrzliwa i zatruwa kazdy dzien swoimi obawami i bezpodstawnymi podejrzeniami? Ja bym odeszla, bo z czasem to bedzie jak wrzod na tylku! Wiec opamietaj sie, poki jest czas, bo pozniej prosby ani grozby nie pomoga, faceci nie lubia takich kobiet jak ty i w koncu kazdy odejdzie do takiej, ktora mniej narzeka i zna swoja wartosc." . .bezpodstwane podejrzenia? odejdzie najwyzej do d*****,która zdowoli sie chwilowym uniesieniem pieprzysz jak p**********a kochanka! wielu chodzi na d*****,pewnie do takiej jak ty wpadają autorko,postaw sprawę jasno,i to do niego,musisz wiedzieć,na czym stoisz czy mu zalezy na tobie,na związku? niech ci odpowie i coś z tym robi