Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie uwierzycie

Polecane posty

Gość gość

Mojej kolezanki corka 5 miesieczna: jest wsadzana do chodzika je i pije wszystko to co resztą domowników -doslownie wszystko objada sie slodyczami chipsami itp nie mogę na to patrzec

Gość gość
Je Np noge z kuczaka pieczona frytki i to sama .pije sok z biedronki albo kubusia.szok

Gość gość
i co w związku z tym?

Gość gość
lepiej niech głodzą:)różne są dzieciaczki,moja młodsza kuzynka mając pół roku wrąbał na moich imieninach udko,dałam jej myśląc pobawi się poliże i zostawi,pomyliłam się,ciągle,nie jadła,ale żarła mięso,miennnncko, i co dziś jako studentka laska jakich mało bez mięsa żyć nie potrafi,my z tego udka śmiejemy się do dziś,a ona na to,żarty żartami,ale co masz z mięsa na obiad.A ty myślisz że jak kiedyś nie było gotowych np gerberków to dla dzieci się super specjalnie gotowało,owszem nie dawało się na porcję dla dziecka tylu przypraw,ale jadło to co pozostali domownicy,pokrojone,rozgniecione widelcem ale to samo.

Gość gość
No ale ten chodzik to przesada

Gość gość
to niech juz oszczedzaja kase na leczenie cukrzyka i dentyste :/

Gość gość
a co cie to obchodzi??? jak taka modrala jestes to pogadaj z tak kolezanka a nie za plecami dupsko jej obrabiasz.... niezla z ciebie kolezanka

Gość gość
zajmij się fałszywcu swoim życiem, a nie koleżanki

Gość gość
słodycze chipsy zawierają tłuszcze trans i potem sie dziwic dlaczego dzieci chorują na raka

Gość gość
TO JEST JEJ SPRAWA A NIE TWOJA

Gość gość
kupa jest smakowita :classic_cool:

Gość gość
I bardzo dobrze niech je wszystko, teraz po tych głupich reklamach, bebiko, zupki w słoiczkach to takie właśnie młode idiotki nie wiedza jak się dzieckiem zajmować. Kiedyś dzieciaki jadły co to matka ugotowała i nikt nie karmił dzieciaka słoiczkami i tymi innymi bzdurami. Mój syn miał 6 miesięcy jak właśnie jadł takie mięso, normalne zupy, wszystko to co my, placki, naleśniki ale nigdy nie dawałam słodyczy nawet teraz jak ma 5 lat nie dajemy mu niczego słodkiego. Uważam, że te reklamy, głupie gadani robią matkom wodę z mózgu. Moje dziecko przez całe swoje życie było może 2 razy przeziębione, ząbki ma białe, jest zdrowy i silny. Przy drugim dziecku również nie będę stosowała rad pań z tv, bo to jest tylko nastawione na dojenie z młodych mam kasy, które i tak łykają wszystko co im się powie.