Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zjadłam 5 fishburgerów 2 kubki lodów i 2 ciastka z mc donalda

Polecane posty

Gość gość
nie wiem, co robią inni, kazdy ma swoja pracę i ja nie kontroluje innych ja mam swoją pracę, swoje zadania, swoich pacjentów, swoje dokumenty, siedzę na tyłku sama, zamknięta w tym gabinete po 10h i tylko ludzie sie wymieniają jeden za drugim. ja mam swoje punkty do wyrobienia, swoje zapisy i grafiki ludzi i to musi byc zrobione, ja nawet urlopu nie mam

Gość gość
wiecie co jest chore, ze ja całymi tygodniami i miesiącami marzę o normalnym obiedzie... marzę o ziemniakach z surówką, o krewetkach z warzywami... niby moge to zrobić sobie w niedzielę, ale jestem tak zmeczona, ze chodze w piżamie cały dzień i większość dnia przesypiam, nawet nie mam apetytu.

Gość gość
zastanow sie jaki jest sens w takim zyciu? kasa? i co z tego, skoro nie masz normalnego zycia, nie masz czasu nic za ta kase kupic, ani sie tym cieszyc

Gość gość
mnie kasa nie cieszy, pracuję nie dla kasy tylko dla ludzi i tak mam wszystkie dobra materialne, mieszkanie, samochód, kas ena koncie, ale mnei to nie cieszy jakoś bardzo, dobrze, z ejest żyję spokojnie, ale nic poza tym. niestety mam podpisany kontrakt z nfz na miesięczną ilosc punktów i musze sie z tego wywiązać, po rpostu muszę. ich nie obchodzi jak to zrobię.

Gość gość
a masz jakies plany i perspektywy? bo jesli to sytuacja przejsciowa i chcesz pozbeirac doswiadczenia czy tam punktow, to jeszcze ok, ale na dluzsza mete to nie wypali i sie wykonczysz. masz zawod w reku i to nieglupi, bo jestes lekarzem. moze zacznij pracowac u prywaciarzA? zus i tak zaraz padnie

Gość gość
nawet nie mam kiedy wydawać zarobionej kasy, nie mam nawet takiej potrzeby, chodze w starych ciuchach, a w sklepie juz nie byłam chyba ze 3 lata jak nei więcej

Gość gość
a ile masz jeszcze tego kontraktu z nfz? moze nastepnego nie podpisuj, albo podpisz na mniej pkt

Gość gość
ja pracuję u prywaciarza heh mam założony prywatny gabinet i wystawiam rachunki szpitalowi, ale to nie zmienia faktu, ze mam podpisany kontrakt z nfz-em a tu nie ma litości. nie mam żadnych perspektyw i własnie dlatego zaczyna mnei to przerażać, pracuję juz tak 6 lat i coś czuję, ze dłużej juz nie dam rady

Gość gość
to i tak jestes w nienajgorszej sytuacji, bo rzucisz to wszystko w diably albo zwolnisz ostro obroty i masz kase. mozesz sobie gdzies wyjechac, cos kupic, cokolwiek. ja zapierdzielam tyle godzin co ty i na styk mi starcza na utrzymanie. to jest dopiero gehenna. ja zwolnie obroty i jestem w szarej dopie :(

Gość gość
to nie ja decyduję o ilosc**punktów, szpital walczy o jak najwięcej, mi też na tym zalezy, bo sa pun kty jest praca, prestiż placówki i dużo innych rzeczy papierowych,które sa wazne dla placówki w całym regionie, a nie chce mi się dzisiaj juz o tym pisać. no nie jest to wszystko takie proste. kontrakty są zaiwerane na 3-5-lat, ten mój w przychodni jest całkiem nowy, nowy jest dopiero rok

Gość gość
no faktycznie masz nieciekawie, w każdym zawodzie sa minusy niestety

Gość gość
serdeczne dzięki za rozmowę, ale naprawde musze się juz położyć, źle sie czuję no i rano trzeba wstać. pozdrawiam

Gość gość
O esu ale zbrodnia. Jutro to wysrasz i po sprawie.

Gość gość
ha ha dobre

Gość gość
i jak samopoczucie