Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oliwka

Polecane posty

Gość gość

Za miesiąc przyjdzie na świat nasza upragniona corka. Staraliśmy się 4 lata.2 raxy poronilam.od zawsze wiedzialam,że dzieeczynka bedzie Oliwia a chlopak Adam.czytam kafe i widzę, ze niektorzy twierdzą , ze to imie pokroju vanessy .dzrsiki.zdania i tak nie zmienimy ale jakos niesmacznie mi sie zrobily.nie jestesmy patologia.przepraszam za bledy

Gość gość
Tez mam Oliwke i teraz bede miala syna Filipa i naprawde daleko mi do patologii

Gość rodziłam25lipca
To Wasza decyzja. Kiedyś też mi się podobało, ale osobiście teraz bym nie dała: w otoczeniu mam kilka kuletnich Oliwek i teraz wydaje mi się takie mało poważne, fajne dla dziecka ale nie dla dorosłej kobiety; mało poważne; nie pasujące do pani na poważnym stanowisku. Takie dla głupiutkiej dziewczyny. TO TYLKO MOJE SKOJARZENIA. P.S. Też starałam się 4 lata. Powodzenia.

Gość gość
Mi akurat nie podoba sie to imie bo wole tradycyjne ale nie przejmuj sie opiniami na kafe. To wam ma sie podobac. Poza tym gdyby kazdemu podobalo siemto samo to wszyscy nazwyalibysmy sie tak samo;) takze zdrowka dla ciebie i mlodej i nazywaj jak chcesz. Mie nie jest zle;)

Gość gość
Dziewczyny, wiem ze to temat o imieniu ale tez jestem staraczka od klikunastu miesiecy i czy mozecie odp co u was bylo powodem tak dlugich staran i czy ciaza jest poprzez iui lub in vitro czy udalo sie naturalnie? Pozdrawiam i zdrowia dla was i waszych pociech