Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rzordż

Jestem raperem chce byc jak peja

Polecane posty

Gość Rzordż

Pisze rap i tak jak peja zostałem wychowany przez ulice. Mam potęcjal i go wykorzystuje. Powiedzcie co o mnie myślicie. Galeria handlowa to noc listopadowa Na środku zakupy z jakiejś koziej d**y Podchodzę do reklamowy, wyjmuje dwie i pół stówy I idę na browca, wypije na wierzowcach. Elo elo chłopaki jesteśmy z jednej paki Pamiętacie jak kiedyś miało sie składaki? Nie było beemiksów, ani górskich metali, Nie było telefonów, ani złotych medali. Była w koło bieda, patologia nie mała. Jak chciałem cEkolade to matka ja chowała. Zwialem wtedy z chaty, zabrałem swoje graty Mieszkałem na dzielnicy, u kumpla we piwnicy Chlalem ciagle wóde i winem popijalem Aż pewnego dnia nagle przetrzeźwialem. Walnalem pięścią w ścianę i noga przytupalem Chyba wlasnie wtedy pierwsza wizje miałem Za długopis chwycilem, dobry tekścik skleilem I wtedy sie zaczęło, to w żyłach mi plynelo. Jestem raperem, nie jakimś zerem. Gram muze, gram se bity, ja jestem znakomity. I faka daje ludziom co o mnie zapomnieli. Faka daje tym, co dupa sie wypieli.

Gość Rzordż
Di tego mam podkład muzyczny, niedługo nagrań swoj pierwszy krążek. Moja ksywa to emulsja, zapamietajcie to! Jeszcze o mnie usłyszycie.

Gość dekalogowata maupa gmail kropk
też jestem raperką i chcę być jak Pikej

Gość opadly mgly i miasto ze snu_
Czy wiecie, że dla rosyjskich komandosów zrobiono specjalną odmianę kostki Rubika - wszystkie ściany jednego koloru, zaś dla chorążych dodatkowo nie obracają się.

Gość Rzordż
Pikej? Ten pederasta? To jakaś porażka, on koło rapu nawet nie stał. Nigdy nawet jego muzy nie słyszałem. Prawdziwi raperzy to peja, Eminem i Liber. Nikt sie nie wypowiedział o moim tekście? A ty od tej kostki rubika wypat z tąd.

Gość Rzordż
Up up niech ktos sie wypowie

Gość Rzordż
Fack off all!

Gość Rzordż
Eko elo siemandero joł

Gość Rzordż
Dzięki, tteda tez szanuje. To dla mnie uznanie.

Gość Rzordż
Co ty wiesz o rapie. Tede to szanowany raper, zaraz po tych co wymieniłem. I nie pytam o innych, tylko o siebie. Co myślicie o mojej przyszłości? Mam szanse sie wybić?

Gość Rzordż
To akurat miało byc bardziej dramatyczne niż z przymrużeniem oka. Taki skrót mojego życia i mojej młodości i tego jak zaczęła sie moja przygoda z raperstwem. Jeszcze ktos wyda jakaś opinie?