Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

desmoxan czy tabex co wybrac blagam odpowiedzie co leprze

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

mam zamiar zucic palenie tylko desmoxan czY tabex

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
najlepszy dla Ciebie b臋dzie SOJP

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mi nie pomaga艂y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tabex i desmoxan maj膮 to samo w sk艂adzie, desmoxan ta艅szy wi臋c go kupi艂am na stronie apteki czerwonej, ko艅cz臋 w艂a艣nie opakowanie, p贸ki co nie pal臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martyy
Polecam Desmoxan. Sk艂ad ten sam co Tabex, a ta艅szy. Tabex ma mniejsze pigu艂ki a Desmoxan ca艂kiem spore kapsu艂ki, ale je艣li nie masz problem贸w z prze艂ykaniem tabletek, to nie powinno Ci to robi膰 r贸偶nicy. Stosowany wg. zalece艅 z ulotki, Desmoxan sprawi艂, ze rzuci艂am palenie i dzi艣 mija 95 dzie艅 jak nie pal臋. Prze偶y艂am w tym czasie wiele imprez, w tym Sylwestra i nie zapali艂am ANI JEDNEGO PAPIEROSA mimo, 偶e wielokrotnie wychodzi艂am z palaczami na zewn膮trz, tylko dla towarzystwa! Oczywi艣cie same tabletki to nie wszystko, bo trzeba mie膰 silne postanowienie rzucenia. Cytyzyna zawarta w tych specyfikach u艂atwia rozstanie si臋 z papierosem pod tym wzgl臋dem, 偶e przychodzi to 艂atwo, bez stresu, delirki, zdenerwowania. Cz艂owiek jest spokojny, nie musi pali膰 i wcale go to tego nie ci膮gnie. Ja si臋 wi臋cej papieros贸w nie tkn臋 NIGDY, jestem wolna, m贸j umys艂 jest wolny! PLUS tych specyfik贸w jest taki, 偶e przez ok. 2 tyg ich stosowania wiele os贸b ma ciekawe sny ;) Nie koszmary, tylko takie realistyczne sny. Przez dwa tygodnie pami臋ta艂am KA呕DY sen kt贸ry mi si臋 przy艣ni艂 :) Niestety, wraz ze zmniejszaniem si臋 dawki, sny przesta艂y by膰 takie wyra藕ne a偶 p贸藕niej wszystko wr贸ci艂o do normy. Ale efekt bardzo fajny, wszyscy moi znajomi, kt贸rzy te偶 rzucali palenie z Desmoxanem te偶 tak mieli :) Pozdrawiam i 偶ycz臋 powodzenia w rzucaniu tego 艣mierdz膮cego 艣wi艅stwa!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem gdzie kupujecie ta艅szy Desmoxan? jak na razie to widzia艂am go w cenie 87 z艂 a tabex za 40 z艂. Ja kupi艂am tabex pobra艂am go 5 dni i odstawi艂am bo serce zacz臋艂o mnie bole膰.Podpala艂am jeszcze 3 tygodnie i w ko艅cu pierdzielne艂am fajki z dnia na dzie艅.Dzi艣 nie pale ze 2 miesi膮ce.Przyty艂am z 10 kg ale satysfakcja z rzucenia palenia jest wi臋ksza ni偶 moja waga.Wi臋c polecam przem臋czy膰 si臋 1 miesi膮c i da膰 sobie spok贸j z tabletkami... Powodzenia wszystkim kt贸rzy rzucaj膮 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 napalony_Tomek_28cm
Dzi臋ki desmoxanowi nie pal臋 ju偶 30dni. Mnie od desmoxanu zwi臋kszy艂 si臋 pop臋d, erekcj臋 mam nawet kilkana艣cie razy na dob臋, a od partnerek wiem 偶e smak mojego nasienia uleg艂 znacz膮cej poprawie. Polecam aktywnym!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam nasienie smarowa膰 na kanapki i je艣膰...mo偶e zwi臋kszy si臋 wtedy tw贸j m贸zg i inteligencja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Akurat z tym smakiem nasienia, to prawda. Sperma palacza jest okropna. Dziwi臋 si臋 tym twoim babom, 偶e wcze艣niej bra艂y do buzi. Masochistki jakie艣.

Udost臋pnij ten post

mia艂o by膰 o rzucaniu palenia, a nie walorach smakowych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oba dzialaja, raz rzucielem z tabexem kilka lat temu, po ponad 10 latach palenia rzucenie przyszlo bardzo latwo, szok. Niestety po ponad 2 latach cos mnie podkusilo i zaczalem znow palic. Teraz kupilem desmoksan, jest 5-ty dzien, od wczoraj nie pale i jest totalny luzik. Tabex byl chyba jakby mocniejszy, bo dawal strasznie nieprzyjemny smak w buzi po zapaleniu. Po desmoksanie tego nie ma, ale ciagoty do palenia tez nie ma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dodam jeszcze, ze trzeba cierpliwosci i regularnego brania jak jest napisane na ulotce. Dopiero mniej wiecej na koniec trzeciego dnia mozna odczuc efekt. Jak ktos pisze, ze nie dziala na niego, to podejrzewam, ze nie bral zgodnie z ulotka. a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tutaj s膮 poradniki na temat rzucania palenia: www.przemiana.otwarte24.pl Ksi臋garnia Przemiana Literatura Uzale偶nie艅

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gino Chicago
Odk膮d zacz膮艂em bra膰 ten lek odk膮d hello hello hello odk膮d zacz膮艂em bra膰 ten lek moja sperma smakuje jak mi贸d m贸j samoch贸d zacz膮艂 mniej spala膰 benzyny pomidory w ogrodzie wyros艂y wielkie jak arbuzymy myszy w gara偶u ca艂kowicie znik艂y.zacz膮艂em wi臋cej zarabia膰 i mniej wydawa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak bez reklamy dla odmiany. Cytyzyna pomaga. Rzuca艂em dwa razy. Od Desmoxan u odechciewa si臋 pali膰. Od tabex odechciewa si臋 wszystkiego. Ale chyba jednak gdybym jeszcze kiedy艣 wpad艂 w na艂贸g to si臋gn膮艂bym po tabex. Jest te偶 ta艅szy, nie wiem gdzie mo偶na dosta膰 Desmoxan ta艅szy od tabex. Desmoxan gdzie nie patrzy艂em kosztowa艂 80+ tabex w granicach 60.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Darka456
Stosowa艂am desmoxan i tak偶e tabex, nic nie pomog艂o :/ kole偶anka powiedzia艂a mi 偶e mam poczyta膰 pewien blog by艂ej palaczki, poczyta艂am, spr贸bowa艂am i nareszcie si臋 uda艂o rzuci膰 palenie :D http://blogbylejpalaczki.wordpress.com/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Stary temat ale jakby kto艣 go znalaz艂 to na Gemini internetowej desmoxan kosztuje 55, a tabex 37.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annnkanna
Moim zdaniem jednak Tabex cena ok, nie du偶e kapsu艂ki a ma艂e, wygodne do po艂ykania tabletki, co dla mnie jest super.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Carmen

Rzuca艂am palenie z tabexem, niestety mam nietolerancj臋 na jedn膮 z substancji pomocniczych jak膮 jest laktoza. Wzd臋cia, b贸le brzucha, mn贸stwo niedoskona艂o艣ci na twarzy. Prze偶uci艂am si臋 na desmoxan, wszystko w jak najlepszym porz膮dku, po problemach ani 艣ladu a o papierosach ju偶 dawno zapomnia艂am. Czasami warto zasugerowa膰 si臋 r贸wnie偶 sk艂adem a niekoniecznie tylko atrakcyjn膮 cen膮.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Carmen

Rzuca艂am palenie z tabexem, niestety mam nietolerancj臋 na jedn膮 z substancji pomocniczych jak膮 jest laktoza. Wzd臋cia, b贸le brzucha, mn贸stwo niedoskona艂o艣ci na twarzy. Prze偶uci艂am si臋 na desmoxan, wszystko w jak najlepszym porz膮dku, po problemach ani 艣ladu a o papierosach ju偶 dawno zapomnia艂am. Czasami warto zasugerowa膰 si臋 r贸wnie偶 sk艂adem a niekoniecznie tylko atrakcyjn膮 cen膮.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 merteska

ja korzystam z tabletek recigar, dzia艂aj膮 naprawd臋 bardzo dobrze, po sko艅czonej 25 dniowej kuracji nie wr贸ci艂am do palenia, tabletki bardzo mi pomog艂y w walce z na艂ogiem, poza tym du偶e u艂atwienei w postaci specjalnych blistr贸w, kt贸e jasno okre艣laj膮 ile tabletek trzeba przyja膰 danego dnia, a to bardzo u艂atwia spraw臋.

Udost臋pnij ten post