Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brokeninside87

Polecane posty

Gość Inoxina
Jak to Argen przeczyta to spieprzy stąd w tempie prędkości światła. Wystraszysz chłopaka.

ten tekst o szpuszczaniu wody juz jest nudny,caly czas piszesz to samo. widze ze lekow nie wzielas i znowu masz atak psychościero:-) to jak przyjdziesz w końcu do mnie?musze podłoge zmyc a szmaty nie mam,a ty sie nadajesz idealnie:-) k***o głupia

Gość Inoxina
Wredna, w sumie nic dziwnego, że ona jest sama. Żaden facet z nią by nie wytrzymał.

od niej nawet wibrator s*******a.Dlatego ma takie ciśnienie .:-) powinna sie nazywać psychościera-pasuje to do niej:-)

Ja p*****le, co to za wrednasuka4? Nie miałem okazji pozanać, widać że miała szczęście..:P Moorland już tego szczęścia nie miała, podobnie jak żaba czy krwawa.

Gość gość
jak argen nie ucieknie to się zdemoralizuje przy tej brokeninside.

wrednasuka4-prawda to że dajesz każdemu czy tylko kafetyryjne ploty?

o suczka wymyśli o swoim wibratorku? co to tam ostatnio było? aha, masturbowałaś się pod teksty o kazirodztwie z tego co pamiętam? no wybacz, ale raczej nie chcę mieć znajomości z czymś takim. spływaj;)

bsa pisałes ze nie miałes okazji mnie poznac a teraz takie coś wymyslasz? na kafe nikt mnie nie zna bo jestem anonimowa,i nigdy sie niczego nie dowiecie. broken szmulo to ty pisałaś ze ojciec sie do ciebie dobieral i sie cieszylas z tego. i kto tu sie podnieca na takie coś? co za slauf

Gość gość
Wrednąsuke nawet psy ****ają bez pytania;)

wrednasuka4-Czemu jest tępa, uzasadnij logicznymi argumentami suko :D. Fajny nick, będę mówić do ciebie suko, widać lubisz to suko :D

broken widac ze dzisij leków nie brałas psychościero. jakie prowo jeszcze ku/r/w/o wymyslisz? kto cie tym razem bedzie g****ił?

wrednasuka4-Czyli zapewne myślisz że nie da się ustalić twojego numeru IP i twojego miejsca zamieszkania? Naprawdę myślisz że jesteś anonimowa? A to że dajesz każdemu, to wywnioskowałem z twojego nicku. Skoro jesteś suką to seksu się nie boisz, i napewno jako rasowa suka, to seksu nie odmówisz.

wrednasuka4- A ty lubisz sado maso? Moorland lubi kajdanki, ostry seks itp, niestety jej facet ma z tym problem, bo brzuch przeszkadza w igraszkach.

bsa - widzę twoje posty, nie musisz na siłę zwracać na siebie uwagi. Nie jesteśmy w przedszkolu. I nie ładnie tak kłamać ;)

wrednasuka4-To powiedź mi jaki seks lubisz, bez powodu nie chce mi sie d**y zawracać ludziom, aby zdobyć jakiś adres suko. Tylko przemyśl swoje wypowiedzi....

Moorland-Hola, hola, kilka faktów, czy był seks w kahdankach? czy twój facet ma odstający brzuch?