Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brokeninside87

Polecane posty

Moorland-Gdybym cię przeleiciał na siłę, to bym prawiczkiem już nie był, wiec powinaś się cieszyć z tego, że jestem prawiczkiem, oznacza to że nie mam skłonności do g***tów.. Gdyby każdy chciał na siłę stracić prawictwo, to byś się czuła jak w Indiach czy RPA, gdzie dziennie by cię gwałcono, chyba że to lubisz...

ale ja pamiętam jak pisałaś o kajdankach, to tak absolutnie bez wbijania Ci w szpili. no i sama piszesz, że pisałaś o nadwadze faceta. nie wiem, czy to wstyd.

miałeś na tamtej focie paskudnie tłuste plecy i wszystkim wmawiałeś, że specjalnie tyłeś bo robiłeś "masę" :D

Moorland-Mylisz się, postanowiłem brać udział w amatorskich wyścigach kolarskich, koniec z prodkcją masy i siły, czas na osiągnięcie sukcesów sportowych w kolarstwie i redukcja wagi do 90 kg.

Broken - pisałam o kajdankach i o tym, że mój facet ma brzuszek. :) Nigdy nie pisałam natomiast, że mój partner jest spasiony czy że narzekam na brak seksu o czym regularnie pieprzy bsa (chyba leczy kompleksy).

Moorland- Bo robiłem masę i mi się udało, jednak wolę być bez mieśni, za to lepszy w jeżdzie na rowerze i pływaniu, tak trudno to zrozumieć?

BSA, Ty poza Śląsk się nie ruszasz to komu grozisz :P ­ No, ale tłusty byłeś jak ważyłeś 110kg, a ile masz wzrostu?

Moor, BSA to taka wróżka alternatywna, ja też się ciekawych rzeczy dowiedziałam o sobie i nie tylko :D

krwawa-W lato zwiedziłem całą polskę na rowerze, pływam też na dalekich spływach kajakowych, zwoedziłem też słowację i czechy na rowerze, do Niemiec do rodzinki też na rowerze zajechałem. Widziałem wiecej niż ty.

krwawa-Nie byłem tłusty, masę moge robić jak już to zimą. W lecie i tak wszystko spalam, 12 godzin w pracy na budowie i twoja masa leci na łeb.

No to przy tych 90 faktycznie chyba w normie w końcu będziesz :P ­ To kiedy na moich terenach byłeś? I w przyszłym roku rozumiem do Anglii kajakiem się wybierasz?

krwawa-Nie interesują mnie twoje tereny. Za młoda i za głupia jesteś, aby mi dogryźć. Racja w tym, że do kolarstwa, aby coś osiągnąć, to 90 kg jest dobrą wagą.

krwawa- Cała Polska, to jest od południa na północ, a następnie na wschód wracając znów na południe. Wiem gdzie mieszkasz i twoje miasto nie było moim celem. Wolał bym jechać po stronie Niemiec, niż twojego miasta.

brokeninside87- A co z nocą poślubną? :P

Gość gość
juz lepiej