Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brokeninside87

Polecane posty

bsa - był i to bez problemów, a mój facet ma lekki brzuszek, nie "wystający" (za kłamstewko powinieneś dostać linijką po łapkach). ;)

wrednasuka4- A nie boisz się, że nalatując na broke, to ktoś ci łeb rozwali suko? Wiesz jak pęka szklana butelka wsadzona do pochwy i kopana z glana?

Gość jestę hejtę
http ://foto.onet.pl/cwzqg, shldvicooo4s,u.html

Moorland-Wolał bym za karę inne rzeczy, jak naprzykład noszenie cię na rękach, nie bój się, ja bym sie nie zasapał i nie wypierolił bym cię z hercklekotami(zawałem serca)

Argen-Oj lubi, lubi :P Szkoda że partnera nie ma dobrego do tych klocków, bo tam brzuch przeszkadza.

bsa - noszona na rękach to już jestem, dzięki za ofertę :) I nie rozumiem czemu kłamiesz, że mój facet jest "zapasiony", co tym osiągniesz? Ja wiem jak on wygląda, innych to nie obchodzi, a ty to powtarzasz jak mantrę.

Moorland-Sama pisałaś, że ma brzuch, potem pisałaś że ma kompleksy i stara sie go zrzucić(dieta itp) Nie rób BSA za błozna.

Nie ma kompleksów :) I pisałam zawsze to samo - ma lekki brzuszek. I nie robię z ciebie błazna - sam to robisz :D

Moorland-czyli odchudzanie już zakończył?Jakoś szybko. Nie stać cię na faceta bez brzucha?

bsa - jak do zrzucenia masz 5 kg to wystarczy tydzień ;) I wolę takiego który mi się podoba, niż takiego którego ty byś sam schrupał (jesteś gejem?).

Moorland-Ma brzuch a ty twierdzisz że już nie ma nic do zrzucenia? Dobra, nie ważne, pedałem nie jestem, bo bym z tobą nie pisał, chyba to logiczne.

według BMI ma zdrową wagę, a mnie się podoba, więc nie ma nic do zrzucenia :)

🖐️ Moor, czemu nie uprawiasz seksu? Powinnaś pędzić teraz i się nadstawiać, przecież to nienormalne by kobieta w związku spędzała czasem czas na kompie :P

gość-Ale on nie wydala częściej niż raz na tydzień, to nie BSA że z taką moorland mógł by 5 razy dziennie..

krwawa orange-Trzeba było się nie puszczać z byle kim.

BSA, ale mnie nie interesuje, że 5 razy dziennie się masturbujesz. Serio.

Byle kto bo nie Ty? :D ­ I co piszesz o czyjejś wadze, z tego co pamiętam na fotach to raczej Ty byłeś tłustawy.

też nie rozumiem jaki sens dla bsa ma wymyślanie "faktów" na temat mojego życia seksualnego. Poza tym to naprawdę brzmi żałośnie jak 30letni (!!!) prawiczek w ogóle wypowiada się o seksie :D

Swoją drogą krwawa ma rację - bsa jest "przy kości", nawet bardziej niż mój, podobno "tłusty" facet.

krwawa-Taaa, byłem pewnie z odstającym brzuchem...:D Musiał bym chyba ważyć z 130 kg. Teraz mam 98 kg, niespotykane u mnie o tej porze roku...Na tych fotach ważyłem 110 kg