Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet to świnia

Polecane posty

Gość gość

gdybym miała być sama wobec siebie szczera to musiałabym stwierdzić, że wcale mi nie po drodze z feministkami... właściwie jedynym logicznym wytłumaczeniem na to, że postulaty feministek czasami artykuuję to fakt, że... no popatrzcie... wieki naszego pozostawania w cieniu mężczyzn, porodów w męczarniach, brak praw wyborczych (w Szwajcarii dopiero od 1990 kobiety mogą głosować), chyba musimy sobie to ku*na jakoś odbić :D a ja jak sobie ponarzekam na facetów to mi od razu jakoś lżej na duszy i na sercu. A co mi ulży to moje :D

Gość gość
feminizm to zrównanie się z facetami a nie ich odrzucenie. niektórym pomieszały się pojęcia i dawno już przestały je rozumieć

Gość gość
spokojnie koleżanko/kolego, wiem co to feminizm :D

Gość gość
kolego. nie każdy to wie co widać po pseudo śmiesznych tematach typu "facet to tylko narośl na penisie"

Gość gość
"feminizm to zrównanie się z facetami a nie ich odrzucenie. niektórym pomieszały się pojęcia i dawno już przestały je rozumieć" Od niepamiętnych czasów nie przeczytałam na kafe czegoś tak mądrego ;)

Gość gość
coś niecoś o tym wiem, przy okazji... byłam za zniesieniem obowiązkowej służby wojskowej dla młodych mężczyzn

Gość gość
dziękuję :)🖐️ ps, wojsko uczy chłopców jak stać się mężczyznami:) strzeliłaś sobie w kolano..

Gość gość
naprawdę? a myślałam, że wojsko uczy tylko jak trzymać karabin? i pewnie nie do końca... bo znam takich co przez cale wojsko go nie dostali do ręki :D

Gość gość
uczy charakteru, konsekwentności w działaniu, dodaje pewności siebie, dyscypliny. nie tęsknicie za takimi mężczyznami? :)

Gość gość
tesknimy, ale myślę, że nie tylko służba w wojsku uczy charakteru, konsekwencji... tak samo jak dobra matka moze byc nie tylko kobieta, ktora siedzi przy piecu z dzieciakiem, ale tez taka, ktora sie realizuje zawodowo

Gość gość
jedno drugiego nie wyklucza:) ale jako świnie mamy prawo tego nie wiedzieć prawda?:) dobranoc 🖐️

Gość gość
heh... miło się rozmawiało. dobranoc :)