Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydki_facet

Jestem brzydalem i kobiety lecą na mnie tylko dlatego

Polecane posty

Gość Brzydki_facet

że udaje że mam kasę taka jest bolesna prawda, opowiadam im same kłamstwa tylko po to, aby pobyć z nią np. 3 miesiące bo potem by odkryła pewne rzeczy, a mianowicie:

Gość gość
Że jesteś gołodupcem? No to można zobaczyć po 1, 2 spotkaniach.

Gość Brzydki_facet
- mówie dziewczyną, że mam własne mieszkanie podczas gdy tylko wynajmuje 2 pokojowe ładnie urządzone

Gość gość
Że jesteś gołodupcem? No to można zobaczyć po 1, 2 spotkaniach.

Gość Brzydki_facet
mam dobre auto na kredyt, a auto kupione okazyjnie bo całe powypadkowe nie ma poduszek itp ogólnie jak ktoś sie nie zna mysli, że z 70 tyś kosztuje, a ono jest warte ze 35

Gość gość
I po co ci to? Nie lepiej pójść do burdelu? Na fajne d**y?

Gość gość
No właśnie, nie oszukiwać naiwniaczek, które się nie znają na autkach i obiecywać głupoty?

Gość Brzydki_facet
napisze co jeszcze robie: chodze w markowych ciuchach kupionych na allegro po kimś typu henri lloyd tommy itp ostatnio kupiłem buty ecco 2 rozmiary za wielkie, ale były tanie pracuje na nocki na ochronie, a wymyślam, że mam własny biznes firmę ochroniarską psikam sie podróbkami perfum, a w domu mam 3-4 prawdziwych oryginałów jednak ich nie używam bo są za drogie za wszystko płace kartą kredytową bo udaje, że zapomniałem gotówki mowie często taką bajere, że wyjedziemy na jakąś podróż za granicę, ale nigdy nie mam czasu i nigdy do tego nie dochodzi, ale oferty przeglądamy razem :P

Gość gość
po prostu dajesz nauczkę tym materialistkom

Gość Brzydki_facet
ehh nauczkę ? 4 lata temu naprawdę się zakochałem w jednej dziewczynie wiedziałem, że chciała sie ze mną umówić bo myślała, że jesetm bogaty, zaporzyczyłem się i pojechaliśmy na wycieczkę w sylwestra do Paryża, była ładna, mądra, ale co z tego jakby sie dowiedziała to by mnie w zyciu nie chciała w marcu sie rozstaliśmy, a ja cierpiałem chyba z pół roku dalej wspominam ją bardzo pozytywnie.