Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cxz

O co chodzi byłej dziewczynie

Polecane posty

Gość cxz

Hejka, mam taka sytuację Mieszkam w niewielkim mieście na pomorzu, wielu ludzi się tu zna, szczególnie młodych. Rozstałem się z dziewczyną po 5 letnim związku (mamy 22 i 21 lat). Poznałem niedawno nową, ale nagle wspólni znajomi między moją byłą a moją nową zaczeli odwodzić ją od pomysłu bycia ze mną, wymyślają historie i fakty na mój temat które nigdy nie miały miejsca, ewidentnie chcą nam zaszkodzić, zapewne była macza w tym palce bo Ci ludzie w ogóle się ze mną nie znają. Po co ona/oni to robią ? Myślicie że chodzi o to żeby rozwalić mój nowy związek i dać nam szansę powrotu do siebie czy raczej chodzi po prostu o zrobienie pod górkę ? Dodam że rozstaliśmy się pokojowo, była nie miała mi nic do zarzucenia, po prostu się wg niej 'wypaliło'.

Gość rozwódkaaaa
spytaj się jej, a jeszcze lepiej znajomych, którzy się wpieprzają. Skąd my mamy wiedzieć, czy to ex jest winna, czy znajomi, czy ty, czy zwyczajnie nowa ptaszyna chce dac drapaka, bo ci z buzi brzydko pachnie?

Gość cxz
Winna jest ex, a bezpośrednio spytać się nie mogę

Gość rozwódkaaaa
"Winna jest ex," a może znajomi zauważyli twoje wstrętne zachowanie w stosunku do niej - nie uważasz? nie musiała sie skarżyć sama, a może są zwyczajnie "życzliwi"? "a bezpośrednio spytać się nie mogę " - język ci odgryzła. Nikt nie każe ci się kłócić. Zwyczajnie powiedz jej, że niepokoją cię pewne wiadomości i spytaj się czy ma do ciebie jakiś żal, jesli tak to przeproś ładnie i po kłopocie. tadaaaaaaaaaaam

Gość cxz
Pytanie jest w jakim celu wymyślają niestworzone historie, a nie czy one są prawdziwe, bo to że nie są jest pewne na 100%, jestem w internecie anonimowy i nie mam powodu żeby kłamać. Więc po co to wszystko ? (zakładając że to wymysły).