Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka jest optymalna roznica wieku miedzy rodzenstwem

Polecane posty

Gość gość

...no wiec jaka? prosze o szczere wypowiedzi i bez wulgaryzmów !

Gość gość
5 minut, no - góra 15.

Gość gość
21 lat 🖐️

Gość gość
mysle ze do 3 lat, wtedy jest dobra komunikacja miedzy nimi.a najlepiej jak blizniaki, wtedy nie potrzebuja nawet zadnych obcych przyjaciol i kolegow, sa samowystarczalne dla siebie

Gość gość
Ja mam siostre młodsza o 4 lata i brata młodszego o 11 lat. Z nim mam lepszy kontakt niż z siostra. Teraz jak juz jestem dorosła. Ale wcześniej to wiadomo ze musiałam go nianczyc w sensie brata

Gość gość
u mnie jest 12 lat różnicy między synami. biją się jak szaleni. młodszy wygrywa:D

Gość gość
Najgorsze co się moze w zyciu przytrafic to rodzice, którzy majstrują sobie dzieciaka i podrzucają go do niańczenia starszemu dziecku.

Gość gość
hmm .. mi tez sie wydaje ze tak 2-3 lata to najlepszy wiek ,bo mimo klotni(gdzie sa bezwzgledu na wiek ) to dzieci sie dogaduja choc tez moze zalezy od wychowania.. no ale u mnie np.jest tak ze mam 2 siostry z roznica pow 10 lat i powiem ze jest tak srednio tzn.one sie mna opiekowaly , no i jestem mloda ciocią:) ale nigdy nie mialam w nich kompana do zabaw i wgl a w moim miejscu zamieszkania nie bylo duzo dzieci wiec strasznie sie nudzilam ... a do szkoly zanim poszlam to minelo sporo czasu.. takze lepszy kontakt mialam z kuzynem o rok mlodszym gdy przyjezdzal na wakacje:)

Gość gość
1-2, 3 to juz za duzo