Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiak759

Porzucona bez słowa

Polecane posty

Gość gość
misiak jesteś tak głupia że aż mi cię żal, naprawdę. To ON ją porzucił, a nie ona jego. No pomyśl logicznie. Który facet by się przyznał i powiedział wprost swojej nowej dziewczynie z którą chce iść do wyra coś w stylu: No sorry ale była mi się znudziła, poza tym zaszła w ciążę więc już mnie po ciąży przestała podniecać, więc ją po prostu porzuciłem. No chyba wiadomo że żaden facet tak nie powie, bo wtedy żadna by z nim do wyra nie poszła :D Dlatego zmyślił ci historyjkę robiąc z siebie biednego porzuconego, siebie wybielił, a ją oczernił. Ty głupia mu uwierzyłaś, poszłaś do łóżka, więc mu sie udało kolejną panienkę zaliczyć. A teraz pewnie szuka nowej, której też naściemnia jaka ty byłaś zła, niedobra, jak go porzuciłaś :D Zresztą nawet teraz po jego zachowaniu widać jakie to kompletne ZERO.

On mi to powiedział po tym jak poszliśmy do łóżka,nie znasz mnie i nie wiesz jaka jestem może naiwna ale nie płytka!

Gość gość
byłaś po prostu dobra do roochania, a jak zaszłaś w ciążę to już bydlakowi się to nie spodobało więc cię porzucił jak zużytą szmatę, jak samo jak postąpił ze swoją byłą. I nawet nic do ciebie nie pisze, nie pyta jak się czujesz, sku/r/w/iel ma cię po prostu generalnie mówiąc w DOOPIE, a ty go jeszcze bronisz jakie to miał on ciężkie dzieciństwo, jesteś po prostu śmieszna

Nigdy mi o niej złego słowa nie powiedział że była niedobra czy coś,wręcz przeciwnie.Miał tylko żal że odeszła do innego.

Gość gość
czyli poszłaś do wyra z praktycznie obcym facetem którego przeszłości nie znasz, nie wiesz że ma dziecko i płaci alimenty? jak można iść do wyra z kimś kogo się praktycznie nie zna?

Gość gość
No skoro ją porzucił tak jak teraz ciebie, olał totalnie, nie odzywał się, to chyba niedziwne, że dziewczyna zaczęła szukać nowego faceta żeby jej pomógł zająć się dzieckiem?

Od samego początku mi powiedział że ma dziecko z inną ale nie wnikałąm kto kogo rzucił.Mam w dupie Twoje opinie ta rozmowa jest jak ze ścianą.NIE PISZ JUŻ!!!

Gość gość
jedno jest pewne, nie warto juz o nim myslec, "Ci, którzy nie wyciągają wniosków z przeszłości, są skazani na jej powtarzanie." Stephen King "Mroczna wieża" wez sie w garsc, nie mysl o nim, zaplanuj przyszlosc, mysl pozytywnie, nie izoluj sie od ludzi, bedzie dobrze, poplaczesz, beda dni lepsze i gorszezaloba potrwa ale kiedys sie skonczy

Gość gość
ha ha "znajdz sobie kogos innego do ublizania SMIECIU" nie dośc, że dupodajka to zero ogłady

To był moj pierwszy poważny facet,nie sypiałąm bez miłościto Ty nie masz ogłady!!!! Jeśli jeszcze mnie obrazisz to Cie zespamuje i sprawę zgłosze na olicje.Zastanów sie co piszesz nie znając człowieka!!!

Ty się bardziej nadajesz, bo rąbałbyś co drugą napotkaną dziewczynę, jesteś tak łatwy że mało się nie wściekniesz z chcicy hahahahhahha

Gość gość
Dziewczyna jest w trudnej sytuacji nie do pozazdroszczenia.ale jest jedno ale,jak można dawać nie będąc pewnym drugiego osobnika jak już to trzeba było zastosować naturalną antykoncepcje czyli w anusz.pozdrawiam

Gość gość
a masz w kims wsparcie? rodzina? przyjaciele?

Gość gość
za szybko zachodzicie w ciaze kobitki i same sobie robicie krzywde.Tak,wiem,obie strony powinny dbac o zabezpieczenie,ale to jednak my zostajemy matkami.Jesli nie chcemy/nie mozemy nimi byc w danym momencie,to jednak my powinnysmy bardziej zadbac o bezpieczenstwo swego kupra.Poł roku i ciaza..Niezle tempo.

Gość gość
Mam przyjaciół,rodzina niekoniecznie. Ja mam 26lat i Kochałam się z Facetem z miłości a nie 16 i po krzakach. Kochałąm go i chciałam z nim mieć dziecko nie lubię antykoncepcji brałam tabletki ale zaczęłam mieć dziwne dolegliwości i odstawiłam .

skąd miałam wiedzieć że ucieknie,mieliśmy plany itd..Nie od razu zaszłam w ciąże.Na początku uważaliśmy a po jakimś czasie razem stwierdziliśmy że chcemy mieć dzidzie...

Gość gość
Dziwne.No to masz co chciałaś to czym się przejmować.jak sama mówisz jesteś już dorosła to masz prawo się doopczyć .teraz myśl o dziecku a nie next roochaczu

Gość gość
lol byłas z facetem PÓŁ ROKU i "po jakimś czasie stwierdziliście ze chcecie miec dzidzie" ????? Gdzie Ty miałas głowe kobieto, normalni ludzie staraja sie siebie poznac, na dziecko decyduja się po 2-3 latach zwiazku a nie po 5 miesiacach :/

Gość gość
"Ty się bardziej nadajesz, bo rąbałbyś co drugą napotkaną dziewczynę, jesteś tak łatwy że mało się nie wściekniesz z chcicy hahahahhahha" poziomu nie trzymasz misiak..... jak po pół roku znajomości można stwierdzic, że chce się miec dziecko z kimś..... dla mnie to brak rozsądku

Gość gość
Takim cwaniarom obślizłym powinno się zabronić sexu w c*** co najwyżej to oral i w doope

Gość sisimarselosisi
Przestańcie oceniać, dziewczyna miała po prostu pecha, ja mam koleżankę co poznała chłopaka w sierpniu 2011, a już w styczniu 2012 zaszła z nim w ciąże, czyli po około 5 miesiącach, zamieszkala u niego, a po 2 latach od poznania się wzięli ślub, po prostu jedni mają zawsze z górki a inni pod górkę, większość kobiet jak się zakocha to nie myśli logicznie, nawet ja przecwiniczka ciąż i dzieci gdy się zakochałam, poczułam instynkt macierzyński :) Ale tez trafiłam na doopka i tez mnie rzucil.

Gość gość
wlasnie, nie mozna wrzucac wszystkich do jednego worka