Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna zdradziła mnie cztery razy a ja jej zawsze wybaczam

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czemu tak się dzieje jesteśmy ze sobą już 8 lat. Gdy zaczęliśmy ona miała 15 lat a ja 18. Dwa razy ode mnie odeszła dla innego ale i tak zawsze po max trzech miesiącach wraca. Czy to dobrze że jej wybaczam i zawsze daję kolejną szansę?

Gość gość
znudzone gimgowno juz sie ferie zaczely?

Gość gość
Gimnazjum skończyłem już dawno, mam 26 lat moja dziewczyna 23

Gość gość
Jak lubisz zyc z osoba ktora Cie zdradza i odchodzi to dobrze.

Gość gość
Ale zawsze wraca więc chyba mnie kocha? Niby czemu do mnie by wracała?

Gość gość
No wiesz. Jak ja kocham to nie zdradzam. :) Ale kazdy zyje jak chce. I godzi sie na to na co chce sie zgodzic.

Gość gość
już tłumacze jesteś frajerem, wybaczasz ma ****ańsko bo pewnie to lubi... i znasz ją dobrze a kto zrezygnuje z dobrego seksu? traktuj ją jak zdzirę ale lepiej sobie zacznij szukać nowej

Gość gość
Jesteśmy razem już 8 lat i nie chcę nowej, poza tym ma jasno powiedziane że ostatni zdrada była ostatni raz i dostała ostatnią szansę.

Gość gość
bez serca to się nie liczy...

Gość gość
Też tak uważam, to że zawsze wraca to znaczy że jednak kocha mnie :)

Gość gość
Ja mam podobnie autorze. Razem mieszkamy wychowujemy jej dzieci ze zdrad a ona nadal coś kręci na boku. Zaczynam zastanawiać się czy każda kobieta taka jest.Tak bardzo chciałbym być w związku z kobietą, która mnie pokocha i będzie mi wierna ale coraz częściej dochodzę do wniosku, że i tak powinienem się cieszyć, że jakakolwiek mnie chciała. Pozdrawiam

Gość gość
Ona mnie kocha z tym że nie jest niestety wierna. Raz na jakiś czas coś po prostu coś jej się przestawia w główce i szuka innego faceta, to chyba jakiś pierwotny kobiecy instynkt, ale chyba większość kobiet tak ma więc ja zostaję przy swojej, kocham ją i nie wyobrażam sobie żyć z inną , jesteśmy już ze sobą 8 lat.

Gość gość
Jeśli to prawda co piszecie to jestem w szoku. Dziewczyny Was nie doceniają, też bym chciała być tak kochana, żeby ktoś wybaczył mi coś takiego. Ale ja nie zdradzam więc w sumie nie wiem z czym one mają problem.

Gość gość
Wybacz, daj ostatnią szansę, ale naprawdę ostatnią bo nie zasługujesz na takie traktowanie.

Gość gość
To jesteś bardzo dobrą dziewczyną skoro nie zdradzasz, moja też w sumie jest bardzo dobra tylko że tak jak już wcześniej pisałem czasem coś jej odbija

Gość gość
będzie zdradzać dalej... widać lubi ten sport :P

Gość gość
Jak na osiem lat to zdarzyło się jej to tylko cztery razy. Z czego dwa razy ode mnie odeszła ale po dwóch miesiącach zawsze wracała ze spuszczoną głową, rozumiejąc swój błąd.

Gość gość
hahahaha dobra ta twoja dziewczyna podeślij ją do mnie chętnie dokonam jej zdrady ze mną :D

Gość gość
oj tam autorze zdradziła cie tylko 4 razy nie przesadzaj

Gość gość
o 4 razach wiesz..., a o ilu nie? Nie ma pewności

Gość gość
Jestem pewny że tylko 4 razy, jest bardzo szczerą dziewczyną i jestem pewien że by mi się przyznała. A co do tego co chce żebym ją do niego podesłał to wybacz ale spóźniłeś się bo ona już więcej mnie nie zdradzi, jestem tego pewien

Gość gość
No nie wierzę w to co czytam... Jak możesz być aż tak ślepy żeby nie widzieć że jej na Tobie nie zależy a wraca do Ciebie bo jest jej tak wygodnie. Nie kocha Cie tylko wykorzystuje. A na boku szuka kogoś z jajami. Weź sie w garść i daj sobie z nią spokój bo tylko sobie życie marnujesz. I nie, nie każda kobieta taka jest. Są też takie które mają kręgosłup moralny i zasady. Tylko że Ty nie trafiłes na kobietę tylko na szmate która nie ma do Ciebie żadnego szacunku. A i tak sie rozstaniecie. Najpierw upodli Cie do granic możliwości a później zostawi dla kogoś kto nie pozwoli jej na takie akcję. Kobiety nie szanują takich facetów jak Ty. Bo i za co?! Kiedy dupa z Ciebie. Otrzasnij się.

Gość gość
każda kobieta zdradza

Gość gość
nie ma wiernych kobiet!

Gość gość
Ja jestem wierna swojemu facetowi. Jestem z nim szczęśliwa i dostaje od niego wszystko czego potrzebuje i mam tu na myśli tylko kwestie takie jak: uwagę , ciepło, wsparcie, szacunek i miłość. Seks jest rewelacyjny pełen namiętności i uczucia... Po co mam zdradzać ?! Jak ktoś zaspokaja wszystkie (a przynajmniej większość) nasze potrzeby to nie zdradzamy. No i jest też kwestia charakteru. Tak jak napisałam wcześniej... Są kobiety które mają swoje zasady i sie szanują. Ja jestem tego przykładem. Więc proszę nie uogulniac że wszystkie zdradzają...

Gość gość
zle ze jej wybaczasz bo bedziesz zdradzany całe zycie

Gość gość
Jak by jej na mnie nie zależało to by nie wracała. Jak wytłumaczysz to że do mnie wraca? Gdyby nic do mnie nie czuła to by mnie dawno zostawiła.

Gość gość
Bo nie znalazła nikogo lepszego... Ale jak go znajdzie to długo zastanawiać sie nie będzie. Jest jeszcze jedna opcja... Inni ja wy...li i puścili kantem bo po co komu taka laska...