Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość achtunge

tak wygląda dzisiaj TRYNKIEWICZ

Polecane posty

Gość pomyliles sie
ale się zmienił

Gość achtunge
dopiero wczoraj opublikowano to zdjęcie

Gość gość
Ale wstrętny... Jednak coś w tym jest, że z wiekiem twarz upodabnia się do cech charakteru. Bo za młodu to jeszcze tego nie widać, ale im się człowiek starzeje tym coraz bardziej brzydota wewnętrzna wychodzi na twarz. Odrażający typ. I takie zero utrzymywać tyle lat z naszych podatków...

Gość gość
masakra, tyle lat zmarnować, miał 26 lat, a teraz stare dziadzisko i co on będzie miał z tego życia, jak on chce niby żyć bez zabijania...

Gość pomyliles sie
Ktoś mu podsuwał pomysł, aby w Italii sprzedawać swoje obrazy godne podziwu.

Gość gość
a co miała z życia czwórka chłopcow, ktore zamordowal?

Gość gość
na ciężkie roboty do końca życia go

Gość pomyliles sie
na ciężkie roboty do końca życia go A za kogo ty się masz, że chcesz nad nim dominować??? Ale bezczelny...

Gość gość
za kogo on sie mial, jak rodzicom dzieci mordowal, tak by sie chociaz na cos spoleczenstwu przydal, jestem kobieta i nie wyobrazam sobie nosic dziecka pod sercem 9 miesiecy, dbac o nie, drżęć ze strachu jak sie jakaś choroba przyplacze i żeby na koniec jakis pedofil - morderca mi odebrał ta ukochaną istotę - ciężkie roboty do końca życia to i tak za mało na kare dla takiego... za kogo ty się masz, ze go bronisz? też masz takie ciagoty?

Gość pomyliles sie
a za kogo ty się masz, że uważasz, że przysłygują ci jakieś prawa? nie jesteś od tego, żeby wydawać rozkazy. a za kogo on się miał? Sam tłumaczył, że nie mógł kierować swoij postępowaniem. Pedofile mają zmiany anatomiczne mózgu, podobnie jak psychopaci. Trzeba było go leczyć za wczasu, a nie teraz szczekasz jak roszczeniowa, zrzucająca z siebie winę osoba.

Gość gość
ty jesteś osobą chorą psychicznie.. Inaczej byś śpiewał/a gdyby ktoś ci zamordował i zg/w/a/łcił dziecko... czego ci życzę, może dzieki temu zmądrzejesz.

Gość gość
trzeba mu było narzędzie zabrać. Uciąć k****a siekierą i byłby spokój. Ale w tym chorym kraju wielcy humanitaryści wymyślili prawa człowieka, tylko ciekawe dlaczego tym niewinnym dzieciom uniemożliwiono prawo do życia. Prawo zwyrodnialców ponad prawem dla normalnych kudzi.

Gość pomyliles sie
nie, to debile tacy jak ty zasługują na taki los i każdy normalny wie, że takim jak ty się tego życzy. oby Bóg dopomógł w tym za to co tu wypisujesz i więcej do mnie nie pisz, bo nie będę odpowiadać na posty takiej roszczeniowej, fanatycznej i bezczelnej baby jak ty.

Gość gość
Na świecie jest 7miliardów ludzi nie ma co płakać o kilka ofiar i jakiegoś sprawcę

Gość gość
jestem człowiekiem i obywatelem i zarówno mi jak i mojej rodzinie przysługuje prawo do nietykalności cielesnej...

Gość gość
a hoooi ma włosy wszystkie a mi wylazły choćżem młodszy

Gość gość
powiedzcie to rodzinom tych ofiar - że nie ma sensu, zeby po nich płakali, a teraz postawcie się w ich sytuacji

Gość gość
gość ty jesteś osobą chorą psychicznie.. Inaczej byś śpiewał/a gdyby ktoś ci zamordował i zg/w/a/łcił dziecko... czego ci życzę, może dzieki temu zmądrzejesz. xx no ty tez za zdrowa nie jesteś skoro życzysz komuś takie rzeczy

Gość gość
nie wiadomo jeszcze czy wyjdzie

Gość gość
Całkiem sympatyczny pysio :-)

Gość gość
jaką winę z siebie zrzucam człowieku? jaką pytam? o czym ty wogle mówisz? ani ja nie jestem winna, że ktoś jest pedofilem i mordercą, ani tez nie jestem winna, ze nikt mu nie pomógl- ze go nie wykastrowali farmakologicznie za wczasu, ale dopuscił się czynu zbrodniczego tak? więc odpowiednia karę powinien otrzymać , może ciężkie roboty z kastracja farmakologiczna i psychoterapią bylyby najodpowiedniejsze... bo wszystkie inne kary sa nieadekwatne, ewentualnie oko za oko...

Gość gość
Pysio mógłby mnie zg*****ć :classic_cool:

Gość gość
wiesz, akurat ja baba gość nic złego ci nie życzyłam, jakis inny gosć ci zyczył tego tam powyzej i wyzywal cie od nienromalnych... ale ty wiesz dokladnie, kto do ciebie pisze i bronisz biednego pedofila nie zwracajac uwagi na krzywde, jaka wyrzadził... być moze jestes jego fanem i powinniście sie zaprzyjaźnić myślę... ja nikomu źle nie życzę i kara powinna byc adekwatna i brac pod uwage wszystkie okolicznosci ... piszesz, ze ja nie mam praw, wiec dlaczego twoj idol ma je miec, skoro ja nie mogę, kim on jest? z rodziny twojej czy jak?

Gość gość
Ta osoba co go tutaj tak broni inaczej by śpiewała jakby to ktoś zamordował jej dziecko :D chciałabym wtedy widzieć czy byś się tak litował/a nad pedofilem :D Bo teraz to tylko się ośmieszasz. No chyba że nie masz dzieci, ale możesz np. mieć młodszą siostrę lub braciszka. I ktoś by ci zamordował i zg/w/a/łcił 6letniego braciszka to ciekawa jestem czy wtedy byś tak śpiewał/a jak teraz i litował się nad biednym chorym oprawcą, KTORY NIE WEIDZIAL CO ROBI :D hahahha

Gość gość
facio nie ma żadnych zaburzeń,facio ma wolną wolę jak każdy,facio wybrał zło,xacio się nim zafascynował,facio nie potrzebuje naiwnych obrońców

Gość gość
r*****abym