Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość achtunge

tak wygląda dzisiaj TRYNKIEWICZ

Polecane posty

Gość gość
no ale ludzie - ja rozumiem, ze sa osoby zaburzone, ze mają problemy psychiczne niezależne od siebie, ale kuźwa bez przesady - czy któras kobieta rodzi dziecko, żeby potem jakiś obcy człowiek je zg****il i zamordowal? i jeszcze jakis typ na kafe pisze, jakie taka osoba ma prawa, tzn ta matka ktora urodzila? kuzwa, to wszystko staje na glowie, to nie tak.... jak bardzo ten pedoifl potrzebuje dziecka do g****u i zabojstwa, to niech sam je sobie wpierw zrobi samodzielnie albo z druga taką jak on, potem zg***** i w******* a nie kradnie innym.... ja p******ę! czlowieku, tak kuzwa mam prawa, ty tez masz prawa, trynkiewicz tez ma prawa, ale on swoje ograniczyl znacznie swym postepwaniem, robiac napad na cudze istnienia, dalej kuzwa nie widzisz roznicy? ty mi dziekuj, ze ja wogle sie do ciebie odzywam i probuje cie naprostowac, a nie bedziesz wydawal pozwolenia czy mozna pisac.... rodzice robia dzieci i tez nie chca zeby jakis chory pan je zg****il i zabil... taki pan ma miec nieograniczone prawa, a rodzice zatroskani to co kuzwa?

Gość gość
Zlikwidować i koniec ! Dla bezpieczeństwa ogółu! To nie jest człowiek tylko potwór! Nie broncie zwyrodnialca !!!! On nie powinnien mieć żadnych praw w końcu za zabicie jest dożywocie tylko jakiś imbecyl mózg stracił zmieniając karę z dożywocia na 25 lat !? Co to k***a jest 25 lat za zabicie czterech chłopców??! To nie jest jakiś tam dealer, przemytnik narkotyków złodziej sutener to jest najzwyczajniej w świecie psychopatyczny zabójca ! Który nie ma skrupulow aby kolejny raz zabić, jego zabijanie cieszy, nie żałuję tego co zrobił i zrobi to kolejny raz gdy nadaży sie odpowiednia okazja, !!!

Gość gość
Jego własna matka sie boi ! ! ! To jest tylko potwór w ludzkiej skórze ! Nie zasługuje na to by chodzić po tej ziemi !

Gość gość
no ale tutaj jeden pisal, ze ja jako przyszla matka nie mam zadnych praw, i jestem współwinna ze niewinny chory czlowiek poszedl wogle do wiezienia, zbulwersowalam sie

Gość gość
tacy by pewnie chcieli byc na wolnosci i mogliby wsrod nas robic z nami i z naszymi bliskimi co tylko by chcieli, bo oni maja prawa i sa biedni i chorzy i trzeba ich zrozumiec, ze ktos z naszej rodziny do domu nie wraca, bo go wolny pan postanowil zg****ic i zamordowac.... ja p*****le, rozumowanie niektorych jest tak tolerancyjne az idzie sie pozygac

Gość gość
Powinien odsiadywać wyrok w Rosji . Tam odpowiednio resocjalizują takich.

Gość gość
ale gęba zakazana :o

Gość gość
zabiłby z miejsca - tak wygląda

Gość gość
ta osoba co broni tego psychola na pierwszej stronie to najlepiej niech sie pierdopnie lbem onsciane i pomysli jeszcze raz. moze to cos da. lewactwo p********e :o

Gość gość
co za gość :O

Gość GGGGGGGGGGGda
seksowny

Gość gość
to prawdziwy bedboj, musi być seksowny a wam już kisiel kapie

Gość gość
on i tak nie wyjdzie

Gość gość
Ale wredna morda powinni go we wiadomościach pokazać by ostrzec wszystkich rodziców .

Gość w górę bo ważne
up

Gość gość
a dlaczego go w więzieniu nie zaciukali inni wieźniowie?

Gość Trynkson
mam płytki sen :classic_cool:

Gość gość
Za samą japę bym mu dał dodatkowo do odsiedzenia.

Gość gość
Pójdzie do roboty jako "niania"......albo zagra w serialu.

Gość gość
Ya yebe,co a srogulec......masakra.

Gość gość
Janusz p go oddeleguje do ojroparlamentu....zajmie horrorowe miejsce na liśćie jako rzecznik walki o prawa uciśnionych przez system.

Gość gość
miły

Gość gość
Osoba pod nickiem:"pomyliles sie", tj autor m in postu 2014-01-21 13:16:37 albo prowokujesz albo faktycznie możesz być takim dziecioruchem i g****icielem......oni stosują takie teksty. Jesteś poperdolony......a w dodatku nie masz racji bo zmiany anatomiczne w mózgu lub uszkodzenia prowadzące do takich zachowań oznaczają charakteropatie.Psychopatia nie ma uchwytnych w ten sposob przyczyn.Po drugie,rzeczony zabojca byl poczytalny....na dodatek wcale terapii nie był poddawany. Pisząc w ten sposob i atakujac rozmowcow za rzekomą roszczeniowość albo prowokujesz albo zdradzasz jakies zaburzenia.Twoja wypowiedź to nieudolna proba racjonalizacji i obrony dewiantow przez atak na normalnych ludzi majacych zupelnie normalne zreszta przemyslenia na temat problemu zbrodni i kary za nia.Az strach ze takie glupki i wykolejency intelektualni jak ty w ogole maja prawo do udzialu w otwartej dyskusji.

Gość gość
gosciu z 21.01.14 to ty jestes chory psychicznie, jak mozna komus tak zle zyczyc? rozumiem ze jestes jednym z tych milosciwych katolikow?

Gość gość
2014-02-11 02:25:10 Niestety prawda jest taka iz wielu "moralistów"w dyskusjach odnośnie tego co robic w przypadku seryjnych zabojcow,takich "moralistów"akcentujących konieczność zrozumienia,wyrozumialosci czy poszanowania "praw"degeneratów to ludzie o umysłowości dziecka nie znający ludzkiego okrucieństwa i nie majacy z nim żadnych doswiadczeń....to po prostu ludzie głupi.Jako tacy,muszą sie liczyć z odpowiedziami tego typu bo istotnie zmieniliby sposob myslenia na ten temat gdyby tylko "ktoś" taki jak ten zabojca skrzywdzilby im kogos bliskiego.Jak ktos probuje zablysnac na forum durnymi dykteryjkami i moralizowaniem stanowiacym efekt jego naiwnosci i glupoty to predzej czy pozniej musi liczyc sie ze ktos posle mu taka tube albo pojedzie mu,zreszta slusznie po przyslowiowych rajtach.

Gość gość
ja p******ę:O jakbym takiego zobaczyła tobym s*********a, aż bym buty pogubiła:O