Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to koniec

Polecane posty

Gość gość

W kwietniu 2013 dostałam leki na depresje, odrzuciłam je w czasie wakacji bez konsultacji z lekarzem. Teraz stres i wszystko mnie niszczy, nie daję sobie rady z nauka, chociaż się staram, to na kolokwiach dostaję jakiejś głupawki ze stresu.Zdarzyły sie omdlenia w czasie zajęć.(Od kilku lat mdleje ze stresu, ale gdy brałam leki było lepiej). Nie chce rzucać studiów, ta cała męką po to żeby się na nie dostać, tyle pracy. :( Ale wiem, żę mogę nie dać rady, teraz egzaminy. Czuje sie beznadziejnie:( Mam rzucic studia? Starać się o urlop? Ale jestem na pierwszym roku ;(

Gość gość
Chce brać leki, ale wiem z czym to się wiąże,wpadnę w jeszcze większa czarną d**ę, bo taki efekt na początku mają leki, a potem wyjde na prostą. Tylko czemu akurta w sejsi, kurna no.. Nie wiem czy uda mi sie dostać zwolnienie od psychiatry czy cu :( Czy urlop? Nie wiem, jestem na piwreszym roku, moze jakbym dostała zwolneinie to by mi sie jakos udało

Gość gość
Brałam antydepresanty i żadnej czarnej d**y nie kojarzę.

Gość gość
Ja jak brałamto popadłam w jeszcze większa depresje, z restza mówili mi, ze moge mieć tak przez 2 tygodnie. A ja miałam przez 6 tygodni :(