Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 21 lat i jestem w ciąży z 50latkiem

Polecane posty

Gość gość

Czy dalibyście wiarę w to, że uwikłałam się w związek z takim facetem? To niestety prawda. Z dniem, w którym dowiedziałam się o ciąży bardzo się wystraszyłam, nie tego, że mnie zostawi, bo nasz związek nie polegał na wydawaniu jego pieniędzy( jestem z dość bogatej rodziny), ani na samym sexie, znamy się 2 lata, ciąża to przypadek, ja właśnie jestem na drugim roku studiów. Boje się jednak różnicy wieku. Tego, że po prostu za parę lat z nim n ie wytrzymam. Z żadnej rodziny patologicznej nie jestem, dodam nawet, że moja mama to psycholog, choć to o niczym nie świadczy, ja na początku trj znajomości nawet nie chciałam słyszeć o żadnym spotykaniu...a potem jak grom z jasnego nieba pojawił się uczucia, teraz ciąża, nie chce usuwać i tego nigdy nie zrobię, jeszcze mu nie powiedziałam, wiem, że zapewne się ucieszy, ale mieć męża 50 latka? Co ja sobie narobiłam.

Gość gość
k***a rzygam, taka mloda zadaje sie ze starym oblechem

Gość gość
szmata :o mógłby byc twoim dziadkiem, fuuuuuuj :o

Gość gość
Niedługo zacznie go w plecach strzykać. Ale z twoimi rodzicami super się dogada:))

Gość gość
Brawo, będziesz przewijać dziecko a zaraz niedołężnego chłopa. Lepiej wychowaj je sama.

Gość gość
Dziadkiem? Dziadkiem nie jest, niestety będzie ojcem mojego dziecka:)

Gość gość
obleśne to jest... stary obrzydliwy pedofil. Nie poszuka sobie kobiety w swoim wieku, albo nawet takiej 35-45 lat tylko sie bierze za praktycznie dziecko... bo co to jest 21 lat w porownaniu z 50?

Gość gość
Nie dokuczajcie mi, bo nie wiadomo jeszcze z kim będą Wasze córki, tak wyszło, jestem normalna, przecież napisałam, że żadna patologia, z porządnej rodziny, mam swoje auto, mieszkanie swoje, studiuje.

Gość gość
Tak to prawda, wielokrotnie mu mówiłam, że nie będziemy razem szczęśliwi, że jestem młoda, powinnam mieć kogoś w przybliżonym wieku, nie chciał słuchać. Jestem pewna, że nie będziemy razem szczęśliwi, ja bez doświadczenia, on dzieci już ma. Była żona ułożyła sobie życie na nowo. Nie chciałam tego dziecka, Ale nie usunę nigdy.

Gość gość
rodzice ci kupili mieszkanie i autko więc nie pisz szmato, że to twoje, bo to nie twoje tylko rodziców, sama byś na to w zyciu nie zarobiła. No chyba że bys zostala prostytutką, a sądząc po tym jak zrobilas sobie dziecko ze starym pedofilem, to sie do tego zawodu bardzo dobrze nadajesz.

Gość gość 157
A co ty w nim widziałaś że miałaś z nim tak długi romans?? Może to że starsi faceci wydali ci się bardziej opiekuńczy i odpowiedzialniejsi??

Gość gość
Nie słuchaj tych zakompleksionych debilów, każdy ma prawo iść do łóżka z kimś chce nawet jak to 90 letni dziadek, ci co używają takich okresleń jak ten wyżej to jest najgorszy typ faceta z którym żadna szanująca się kobieta nie chcę się spotykać. Mnóstwo jest takich nizin społecznych nadaje się do tego zawodu, bo uprawiała seks z 50 latkiem? Coś masz nie halo w głowie, idioto. Ty się bardziej nadajesz, bo rąbałbyś co drugą napotkaną dziewczynę, jesteś tak łatwy że mało się nie wściekniesz z chcicy

Gość gość
12:55 - dobre :classic_cool:

Gość gość
Nie wiem po co o tym tu pisałaś. Żeby po Tobie pojechali? Czy to prowokacja?Jeżeli uważasz, że to ok to zostaw to dla siebie. Co kto lubi, jesteś pełnoletnia...

Gość gość
na widok jego starego skisnialego i pomarszczonego fiuutta bym na niego zwymiotowala!! dziwie sie tobie...ohyda

Gość gość
ja mam już 30 lat, ale i tak bym się porzygała

Gość gość
oblesne to jest fujjjjjjjjj

Gość gość
To jest zadbany facet, z dobrą pracą, jestem z nim , bo daje mi to czego nikt inny nie mógł, troszczy się i spędza ze mną każdy wolny czas, a jak spotykałam się z takimi w moim wieku to mi było źle , jest dla mnie przystojny i nigdy nie zdradziłabym go z najprzystojniejszym modelem na świecie. Czy to takie dziwne? D***** nie jestem, bo nigdy nie brałam od niego żadnych pieniędzy. Uprawiam z nim sex, bo go kocham, tylko boje się różnicy wieku.

Gość gość
ja tam mam dobrą koleżankę która jest z facetem który też ma 50 lat, ona ma teraz 25. Mają rocznego synka. I układa im się super.

Nawet jak jej rodzice kupili auto i mieszkanie, to jest to JEJ a nie rodzicow. Od kiedy prezenty naleza do osoby, ktora je kupila?! Ma szczescie, ze bylo ich na to stac. Ja sama co miesiac spora kwote wplacam na konto oszczednosciowe dla Corki. Mam nadzieje, ze uzbieramy cos fajnego i dolozymy jej kiedys do mieszkania, zeby jakas zazdrosna jedza ja zwyzywala od szmat, pokazujac swoj niski poziom i zlosc, ze jedni rodzice potrafia do czegos dojsc i dzieciom byt zapewnic, a inni rodzice to prostacki szlam, ktorzy nauczaja swoje pociechy, ze skoro nic im nie maja do zaoferowania, tzn., ze dzieci rodzicow bardziej obrotnych i odpowiedzialnych, to zwykle szmaty. Gratuluje debilizmu.

Gość gość
Świetnie się dogadujemy, ja znam go od bardzo dawna, to dobry znajomy mojego ojca, często prowadzą ze sobą interesy. Pisałam przecież, że na początku nie było mowy o żadnym związku, potem coś pękło, antykoncepcja była, ale skoro w tej ciąży jestem to zawiodła.

Gość gość
to on w tym wieku jeszcze moze zapłodnic???? chyba sie gdzies puscilas a teraz go chcesz wrobic bo taki kasiasty i bedzie wygodnie

Gość gość
Mam 3 pokojowe mieszkanie, mieszkam tu z 2 koleżankami, które płacą mi o połowę mniej niż gdyby same wynajmowały, głownie rachunki tylko. Mam również brata, jemu rodzice pobudowali dom(ma żonę i dziecko), jak wspominałam nie chodziło mi o pieniądze, w żadnym wypadku, owszem jest bogaty, ale tym się nie sugerowałam.

Gość gość
Gościu umiesz czytać ze zrozumieniem? Że sobie ufamy, nie zdradziłam go z nikim w czasie naszego "spotykania". Jestem 100% fair wobec niego, on wobec mnie również, głupie pytania zadajesz, jest sporo przypadków, że facet ma 60 i zapłodni, na biologii się nie było?

Gość gość
no coz bedziesz mloda wdowa za jakies 25-30 lat no moze wczesniej,

Gość gość
masakra wspolczuje ci serdecznie:D FUJ CO ZA PEDOFIL

Gość gość
tylko ciekawe czy stary pierdziel majątek zostawi małolacie czy byłej żonie?

Gość gość
dziewczyno nie słucha wypowiedzi tych idiotow, oni zawsze będą tak pisac, takie wypowiedzi sie olewa

Gość oj joj joj
ale przypadek i co teraz zrobisz kochana?