Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 21 lat i jestem w ciąży z 50latkiem

Polecane posty

Gość facet po rozwodzie
Bogu dziękuj za twoją sytuację materialno-rodzinną. Urodzisz, na studiach weźmiesz dziekankę, odchowasz dziecko, potem żłobek, albo opiekunka i wracasz na studia. A potem - co życie przyniesie. Trzymam kciuki :) Tylko czemu wkurzasz się na hejterskie ataki na tym forum? Masz 21 lat, więc wychowałaś się w dobie netu, czasy kiedy ponosiło się konsekwencje lżenia innym już dawno minęły i nie wrócą, więc skąd to oburzenie?

Gość gość
uderz w stol a nozyce sie odezwa ;)

Gość gość
nie przejmuj się, oni wszyscy piszą tak z zazdrości! ps. to sarkazm

Gość gość
nigdy facet nie powinien sie wiązać-zadawać z osobą o 18-20 lat młodszą, bo gdzie on ma pewnośc,że to nie jest jego, posiana gdzies tam w Polsce, córka? nawet może matki nie pamiętać jak to 20 lat temu po pijaku za stodołą dziewuchę! przydusił! Dlaczego o tym piszę bo znam taki przypadek o.s.o.b.i.ś.c.i.e.

Gość gość
tematyka zblizona autorko mam wrazenie ze ten ponizej to twoj temat rowniez

Gość gość
teamt a prpos sponsoringu i zapytanie czy uda im sie stworzyc dom dla dziecka... cos linka nie moge wkleic

Gość gość
autorko kazdy zwiazek moze sie rozpaść bez wzgledu na różnice wieku, nie wychodz za swojego faceta w najblizszych latach, urodz dziecko, zamieszkajcie wspólnie, wychowujcie razem dziecko a potem zobaczysz co dalej ;)

Gość gość
Bractwo Małych Stópek na Facebook, nie zabijaj!! daj szanse swojemu dziecku!!! tam znajdziesz pomoc!

Gość gość
Ja mam 22. W sobotę kochalismy się do konca. Wiedziałam, ze mam owuacje bo czulam ten charakterystyczny bol jajnika. Ale Moj partner który tez ma 50 lat stwierdził, ze zw.na wiek jest juz bezplodny. Co o tym myslicie? Na głupie komentarze nie zwracam uwagi wiec szkoda waszego czasu...pozdrawiam

Gość gość
Witam, to ja, autorka No niestety zostawił mnie ..i wrócił do żony :) a ja za parę dni rodzę.

Gość gość
oj nie ta emotka, miało być :(

Gość gość
Biedne dziecko. Jak dorośnie to duże prawdopodobieństwo że star**** już na świecie nie będzie. Fuj, że tez gżdziłaś się z dziadem pomarszczonym.