Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 21 lat i jestem w ciąży z 50latkiem

Polecane posty

Gość gość
a jak to przyjeli twoi rodzice? wiedza o tym zwiazku? szkoda mi troche ciebie jestes taka mlodziudka, tylko nie bierz odrazu slubu, poczekaj az dziecko sie urodrodzi, podrosnie, zobaczysz jak wam bedzie sie ukladac

Gość gość
Ja nie liczę na jego majątek, czemu gościu jesteś taki płytki? Pisałam, że ostatnią rzeczą dla której z nim jestem to jego pieniądze. Ja je zawsze miałam, pisałam, że mój tata jest bogaty. Myślę, że i ja i brat nie musielibyśmy pracować i dobrze by się nam żyło a to dzięki tacie, choć jesteśmy nauczeni, że szkoła, studia, praca są bardzo ważne. Nie lecę na jego kasę i nigdy tak nie było, po prostu obdarzyłam go uczuciem.

Gość gość
no kurcze fakt,roznica wieku jest bardzo duza i to jest chyba najwiekszym problemem,uwierz mi ze taki zwiazek bedzie trudny dla ciebie i nie ciaza tu jest problemem a ze chcesz urodzic to dobrze,bedziesz miala dziecko twoje i kochane,a reszta hm jakos sie ulozy pewnie,ale mysle ze za rozowo nie bedzie.

Gość gość
Musi mieć chyba super penisa i umiejętności w łóżku skoro na niego poleciałaś. Trzeba było skoncentrować się na analu, nie miałabyś teraz problemu.

Gość gość
W 2 letnim związku może dwa razy dawał mi na coś pieniądze, pracuje w ojca firmie, zarabiam na siebie, na kosmetyki, na mieszkanie, na reperacje auta, paliwo, przyjemności. Nie jeżdżę jakimś luksusowym autem, ale ponad przeciętnym. Nigdy mi niczego nie sponsorował. Dziecko urodzę, ale trochę przestraszyłam się, że za 10 lat będzie nam ciężko, wiem, że mnie również kocha, sam mówił, że jeśli dziecko to teraz, ale ja nie zaszłam w ciąże specjalnie , nie myślałam o tym, bo mam 21 lat i dobrze mi jest tak jak teraz, rodzice mieszkają pod Wawą, prowadzę "oddzielne gospodarstwo domowe", nie wiedzą o niczym, nawet brat, bo zawsze udawałam, że gdzieś do znajomych jadę, swoje życie mam.

Gość gość
alee z was tepe dzidy! z takim starym pr***nem! pewnie ma grzyba na fiucciee//bleee

Gość gość
i na bank cie zaraził kiłą ty sie lepiej zbadaj glupia!

Gość gość
Poruszałam z nim kiedyś ten temat, sam wyszedł z taką inicjatywą, że dziecko nie byłoby problemem, umie się nimi zajmować, problem tkwi również w tym kto by się dzieckiem zajął, mogę pozwolić sobie na siedzenie z dzieckiem w domu, ale chce się uczyć i pracować, nie wiem czy jak ojciec się dowie co się stało to moje miejsce pracy się nie zwolni, myślę, że będzie musiał to zrozumieć. Jest mama partnera- pediatra na emeryturze, ale ma 74 lata, trochę strach z nią małe dziecko zostawić.

Gość suchy konar
autorko, fajnie. Najpierw będziesz zmieniać pieluchy dziecku, a później mężowi...za jakiś czas.

Gość gość
HAHAHA:D suchy konar---> fajny nick :D

Gość gość
Cześć, A ja Tobie życzę dużo siły. I mimo, że młoda jesteś to mądrości. Będzie dobrze. I nie martw się proszę tym co piszą/mówią inni. Jest wielu przystojnych i fajnych 50 latków. Miłość nie wybiera. Chyba wszyscy mieliśmy do czynienia z trudną miłością wiec ja Ciebie rozumiem. Trzymam za Waszą 3 kciuki... A że różnica wieku... Oj tam oj tam ;) będzie dobrze jeśli Wy tego będziecie chcieli!

Gość gość
Tego się nie boje, bo nikt nie powiedział, że za 3 godziny, dwa dni czy też 4 miesiące Ty swojemu mężowi nie będziesz musiała ich zmieniać wszak różnie się życie układa dziś człowiek jest zdrowy, jutro możesz na coś zachorować, stracić nogi w wypadku, być sparaliżowanym.

Gość gość
Przecież zawodzi. Prezerwatywa może mieć dziurkę, tabletki nie zadziałać.. prawdopodobieństwo antykoncepcji nigdy nie jest 100 %, zawsze jakieś 1-5 % szansy jest że zawiedzie

Gość gość
tak od razu kila ja zarazil daj spokoj,a ty czym jestes zarazony/a debilizmem chyba....

Gość gość
szkoda tylko dziecka, bo będzie cierpiało przez takich zboków. Najpierw dzieci będą go wyśmiewać, że przyprowadza go dziadek do szkoły, a później kiedy dorośnie i będzie potrzebować ojca, to będzie miało starego, trzęsącego się pradziadka.

Gość gość
Uważałam na to co robimy, on też, tak wyszło, już wspominałam, że nie planowałam teraz dzieci, mam dopiero 21 lat, ale umiem odpowiedzieć za swoją głupotę i biorę pełną odpowiedzialność za to co zrobiłam, żadna aborcja nie wchodzi w grę, to tak jakbym zabiła swoją część. Ja zabójcą nie jestem.

Gość gość
zrob mu loda wieczorem i powiedz o ciazy sie na bank ucieszy

Gość gość
Tak to prawda, szkoda dziecka, bo tata już nie młody ,ale co mam teraz zrobić? Jak nie mogę cofnąć czasu, może właśnie uda nam się to wszystko poskładać do kupy i będzie nam się lepiej żyło niż niejednemu z Was, tutaj często zakładane są te,maty, że kobiecie źle w związku, że mąż ją zdradza, bije,. wyzywa, on raczej nie należy do tych osób, napisałam raczej, bo tak naprawdę nikt z nas nie ma nigdy żadnej pewności.

Gość gość
ale głupia pisda :D ty jestes niby normalna? ja bym to oceniła po 5 minutach rozmowy...

Gość gość
Czy ja Cię w jakiś sposób wyzywam? Nie będę czytała żadnych wyzwisk w kierunku mojej osoby, tak jestem normalna, na szczęście nigdy ze sobą nie rozmawiałyśmy, bo ja pewnie oceniłabym Cię po 1 minucie :)

Gość gość
qrwa jej zycie i dajcie spokoj juz,zwiazek i tak sie rozpadnie predzej czy pozniej,a ona musi dalej isc swoja droga i tyle.

Gość gość
Wiesz co młoda dziewczyno, masz naprawdę nierówno pod sufitem, doprowadzić do ciąży z takim staruchem?? W ogóle brać pod uwagę seks i związek z takim typem? Dziwię sie tobie, nie jemu bo ten starszy pan musi mieć jakieś dewiacje i liczne zaburzenia, skoro wziął się za takie dziecko jakim ty jesteś błagam nie pisz tu o żadnych miłościach dojrzałości itp, bo narażasz się na śmieszność. Ty dopiero wchodzisz w dorosłość, pewnie jeszcze nieraz przeglądasz zdjęcia z osiemnastki jakby to było wczoraj a on zaraz wejdzie w wiek starczy masz tego świadomość??!! To w jaki sposób ty się tłumaczysz i co masz w głowie jest dla mnie straszne, piszę jako matka dwóch dorastających córek. Mam nadzieję że to prowokacja.

Gość gość
brad pitt też ma 50 lat i nie wygląda na starego pryka więc przestańcie jej dokuczac :p miłośc nie wybiera :p

Gość gość
Zakładając temat myślałam po prostu, że bywają tu różne kobiety, po przejściach i może są bardziej doświadczone, a tutaj co druga cnotka niewydymka, co nigdy chłopa w łóżku nie miała a sex tylko przy zgaszonym świetle.

"Przecież zawodzi. Prezerwatywa może mieć dziurkę, tabletki nie zadziałać.. prawdopodobieństwo antykoncepcji nigdy nie jest 100 %, zawsze jakieś 1-5 % szansy jest że zawiedzie" Dziurki w prezerwatywie? Co to za bujda? To nie jest PRL żeby pani w kiosku dziurawiła je szpileczką. Teraz antykoncepcja jest tak dobra, że nie wierzę, iż zawiodła sama z siebie a nie z winy użytkowników. Prawda że prezerwatywa pęka lub tabletki zawodzą, ale wynika to z nieprawidłowego użytkowania jej. Jak 50letni facet nie potrafi prezerwatywy założyć? Po prostu nie rozumiem takich osób, które twierdzą że wpadły "jakoś tak wyszło". Nic samo nie wychodzi, po prostu się zbagatelizowało sprawę i tyle.

Gość sherry ann
Ja uważam, ze skoro go kochasz, to nie powinnas bac sie tej roznicy wieku. Jestes zaradna, mądra, niezalezna finansowo, odpowiedzialna... Nie musisz od razu brac slubu :) Przeciez mozecie po prostu stworzyc fajny zwiazek. Starszy mezczyzna, nawet 50-letni moze byc przystojny, zadbany i wysportowany a zyc moze nawet jeszcze ze 40 lat :) Wiec nie rozumiem czego sie boisz ? Uwazasz, ze gowniarz w twoim wieku zapewnilby Ci teraz cokolwiek ? Watpie :) Lepiej docen, że bedziesz miala dziecko z dojrzalym mezczyzna...

Gość gość
Piszecie ze 50 latekjest oblesny?? A chociazby wojewodzki? Polowa z was poszlaby z nim do lozka

Gość gość
dokladnie, miałam 50- letniego kochanka majac lat 25 :) wniosek ? zaden szczyl mu nie dorównuje do dzis :)

Gość gość
Tu siedzi gimbazjum , ferie są zimowe :-)