Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę znaleźć faceta

Polecane posty

Gość gość

nie wiem co robię źle. Jeśli facet mi się spodoba, okazuje sie że jest idiota. Na początku ładnie pięknie, lecz po paru tygodniach czy miesiącach urywa kontakt. Mam wrażenie, że każdy myśli tylko o jednym, a gdy tego nie dostaje zapada się pod ziemię. Macie jakieś propozycje gdzie znaleźc kogoś konkretnego? Nie chcę nikogo z dyskoteki, klubu czy pubu. Wiem w jakim celu idą tam faceci, już nie raz się przejechałam

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
Ja mam 21 lat i od 4 lat nie mam faceta. Też nie mam pomysłu, gdzie znaleźć kogoś super..

Gość gość
masz moze gg?

Gość gość
mam tylko 19 lat ale brakuje mi kogoś bliskiego. Nigdy nie bylam w żadnym związku, same przelotne znajomości... każdy facet z jakim miałam do czynienia mimo, że na początku wydawał się ideałem, okazywał się zwyczajnym dupkiem.

Gość gość
tez tak mam. ale pewnie to dlatego ze jestem brzydka :)

Gość gość
i te rady typu: znajdź kogoś w sieci. Ludzie, dajcie spokój. Nikt normalny nie siedzi przed komputerem w poszukiwaniu miłości

Gość ona jedyna
nie martw sie, ja też nie mogę znaleźć faceta

Gość gość
Ja jestem wolny :)

Gość brzydal_mati
ja jestem bardzo brzydki i pewnie byś mnie nie chciała :/?

Gość gość
ja tez nie moge sobie nikogo znalezc, mam 23 lata, rocznikowo 24

Gość Felixtus
już kilka razy podpowiadałem ale przypomnę jeszcze raz , jak zapewne wiesz na dyskotrzaskach to poznasz kolejnego podrywacza, oczywiście przystojniak i po zaliczeniu drinka kolejnego pomyślisz sobie, że ten to fajny gostek i przystojny i dobrze ustawiony , jest pewne, że za kilka godzin będziesz żałować swojej decyzji i obudzisz się z kacem psychicznym i moralnym ale nadal istnieje spora grupa facetów, którzy są rodzinni i mają własne zainteresowania, nie śmiej się z faceta, który ma swoje zainteresowania i zbiera pocztówki, znaczki pocztowe, monety a są pasjonaci , potrafi całą noc przesiedzieć w swoim garażu i silnik albo motor rozłoży na śrubki, śrubki smaruje, nikluje, chromuje , coś tam naprawia i bądź pewna, że taki Dyzio nigdy nie pójdzie na żadne balety , najwyżej wyskoczy nad wodę z wędziskiem , szukaj takiego Dyzia

Gość gość
czy ja wiem... sama lubię od czasu do czasu zabawić się na tzw dyskotece i parę razy spotkałam fajnych kolesi