Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Chciałam się powalić choć w duchu zdaje sobie sprawę, ze mnie zjedziecie ale muszę się komuś wygadać. Mój syn ma 10mies. Mam wrażenie, ze trafił mi się wadliwy egzemplarz. Niedość ze z jego zdrowiem od początku problemy, do tej pory chodzę z nim na rehabilitację to jeszcze jego uroda pozostawia wiele do życzenia. Jest mały, zaledwie 70cm, gruby - prawie 11kg (karmie piersią wiec o przekarmianiu nie ma mowy) do tego mówiąc delikatnie nieciekawy na twarzy. Wyje całymi dniami, wiecznie nic mu się nie podoba a ja się wstydzę wyjść z nim na spacer. Wygląda jak mały byczek, karczycho bez szyji. Znajomi mówią na niego żartobliwie małe sumo - mi do śmiechu nie jest. Obawiam się, że możliwie wszystkie najgorsze cechy odziedziczył po ojcu. Do mnie nie jest podobny wcale, sama to widzę i ciągle słyszę. Nigdy bym się nie zdecydowała na dziecko jakbym wiedziała, że takie będzie.

Gość gość
Ej nie dramatyzuj, wyrośnie. Z takich "brzydkich" kaczątek wyrastają fajne, ładne dzieciaki więc spokojnie :) Jak coś mi się nie podoba, to mówie, że jest tak brzydkie, że aż ładne :P

Gość gość
no ale tobie sie jego ojciec podobal do tego stopnia, ze wyszlas za niego, wiec spokojnie.

Gość gość
A ty wyszłaś za swojego męża dla pieniędzy czy z braku laku?

Gość gość
Ciesz się, że nie ma zespołu Downa czy innego rodzaju niedorozwoju, bo takie dzieci też się rodzą.

Gość gość
Mam nadzieje,ze autorka sobie jaja robi,bo ktos tak plytki jak ona nie powinien miec wcale dzieci.

Gość gość
współczuje temu biednemu dziecku takiej matki jak ty

Gość gość
Tez bym na Ciebie z politowaniem patrzyla...zal tego dziecka ze trafilo na taka glupia matke

Gość gość
nie autorka to po prostu wyrachowana sucz ot co a dziecko powinni ci zabrać bo pewnie jak dorośnie to będzie miał zrytą psychikę ps i pamiętaj że to twoje geny nie tylko twojego starego

Gość gość
Przykre co piszesz autorko, rozumiem co czujesz ale z drugiej strony postaraj się wczuć w sytuację twojego synka i wyobrazić sobie jakbyś się czuła gdyby o tobie twoi rodzice tak pisali. Czy nie bolałoby cię to ? Bo każdego by chyba bolało bardzo. A teraz przytul swojego synka i pocałuj. To twój synek.

Gość gość
pewnie sama nie jestes cudownej urody, meza wzielas sobie a terz wybrzydzasz dziecko ktore jest do niego podobne, dzieci sie zmieniaja z miesiaca na miesiac a to ze go tak upaslas to miej pretensje do siebie, to ze sie karmi na zadanie nie oznacza ze kazdy placz dziecka sygnalizuje glod, a ty pewnie zatykalas buzie cyckiem i teraz masz

Gość gość
cofam to co napisałam wyżej po tym jak przeczytałam tego posta: "Takie to zostawisz w ośrodku i masz spokój a z tym muszę się użerać do końca zycia" Z tym autorko to przegiełaś

Gość gość
moj synek tez karmiony piersia bardzo przytyl,byl poprostu gruby i wcale nie przekarmialam go,ale teraz ma 5 lat i jest szczuplutki wyrosl z tego :)

Gość gość
Ja nie wierze ze to prawda,nie wierze w ani jedno slowo autorki jawna zwykla prowokacja :)

Gość gość
zostaw meza z dzieckiem zrbisz pozytek dla sirbie, dla meza i dla tego biednego dziecka

Gość gość
Kocha się nie za coś, ale POMIMO czegoś!

Gość gość
Niejedna matka ma upośledzone dziecko i je kocha, a Ty masz lepsze i się go wstydzisz.

Gość gość
nie każdy rodzi się z wyglądem Brada Pitta ;) myślę, że twój synek ma też jakieś zalety, plusy...

Gość gość
PROWO

Gość gość
to musi być prowo bo nie chce mi się wierzyć że takie debilki chodzą po świecie..:/

Gość gość
przede wszytkim to twojemu dziecku trafil sie naprawde ch*j/owy egzemplarz matki. proponuje wizyte u psychiatry. sama masz pewnie ryj jak niewypal.

Gość gość
Dobrze, że to nie córka. Nie ryzykuj i nie rób sobie więcej dzieci. W ogóle to brzydale nie powinny się rozmnażać, bo przekazują wadliwe geny dalej.

Gość gość
Usiądź na dziada niechcący :)

Gość gość
A przestan po pierwsze wyrosnie, jak tylko zacznie chodzic to zmieni mu sie sylwetka. A ja mam corke z mezem, ktorego moja matka okreslila kwasimodo, cholercia nie pamietam jak napisac to prawidlowo, ale nie w tym rzecz. Mala jak sie urodzila to taki pokurcz byl, oczywiscie najpiekniejszy dla nas, ale oboje jak patrzymy na jej fotki z pierwszych tygodni, to sie smiejemy jak ona mogla nam sie wydawac sliczna. Tetaz ma 9 miesiecy i jest przesliczna, tez ma troszke cialka, mimo iz karmie piersia, ale uwierz ze nie ma dnia zeby ktos nas nie zaczepil i nie pial nad nia jaka ona piekna. A podobienstwo tez sie zmienia, raz do mnie podobna, raz do taty, po ktorym odziedziczyla to co ma najpiekniejsze - krecone wlosy i przesliczne oczy.